Sorunum var diyenler, dökülün.

Başlatan ricci, 17 Eylül 2013, 02:21:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Kasım 2015, 05:16:47
Bu kadar INSTANT bir ceza/karşılık bana çok da mantıklı gelmiyor :)
İlahi Ödeme Sistemi (İÖS) hocam bu, sıra mı tanımaz, ne instant'lara nal toplatır vesselam :P
Şu sıra imzasız'ım...

bayram4558

Sn. @ElisaMcCline Bırakma konusunda, şuanda bırakabileceğimi zannetmiyorum bu yaklaşık 6 ayda kazandığım 250 lira ne beni zengin eder ne de fakir eder bu bağlamda kaybolan paralar fazla takan bir insan değilim Allah a şükür maddi durumum iyi sayılır. Ben sadece burada keyifli zaman geçirmek biraz vakit den çalmak için yaptığım işler. Şimdilik bu sistemin yerini dolduracak bir şey bulamadım bulursam anca o zaman bırakırım.Aklıma şu geliyor kazandığım parayı bağışlamak ama bu da nefsime zor geliyor. Bence ben bunları paylaşarak biraz büyüyü bozdum sanki. Aslında bunları kaybetmek biraz beni rahatlatıyor demek ki diyorum içerden çıkması gereken para varmış çıkmış. Yani biraz ikilemdeyim. Bakalım Mevlam neyler neyler ise güzel eyler.

bayram4558

Alıntı yapılan: universitely76 - 25 Kasım 2015, 07:53:12
İlahi Ödeme Sistemi (İÖS) hocam bu, sıra mı tanımaz, ne instant'lara nal toplatır vesselam :P

Süper bak bu İÖS

Benim inanç sistemim.

qolddraqon

Alıntı yapılan: sametseven - 10 Ocak 2016, 23:55:33
Yüreğim burkuldu uzun zaman sonra ilk kez... Özet: başlık ve en son cümle :'( :(

[spoiler]http://www.msn.com/tr-tr/haber/turkiye/d%C3%BC%C5%9Ft%C3%BC-kolunu-k%C4%B1rd%C4%B1-sonras%C4%B1-korkun%C3%A7/ar-CCluXR?li=AAatXwc[/spoiler]

Çok merak ediyorum şöyle bi olayı 5 bin liraya bağlayan insan nasıl bi insan.

bayram4558

Böyle olunca adalete olan güvenim biraz daha sarsılıyor. Adalet mülkün temeli sözü ne kadar da doğru bir söz.

sametseven

bandanar

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 18 Ocak 2016, 12:54:52
13 yaşında bir fidandın. İntihar edecek ne vardı kuzum ya :'( :'(
[spoiler]http://www.msn.com/tr-tr/haber/turkiye/teog-s%C4%B1nav%C4%B1nda-istedi%C4%9Fi-puan%C4%B1-alamay%C4%B1nca/ar-BBoh9wO[/spoiler]
Allah rahmet eylesin. Ailelerin bazı konularda hassas olması lazım tabi bu olayda ihmalleri var mı bilinmez ama bazen aileler çocuklarını o kadar zorluyorlar ki böyle olayların olması maalesef kaçınılmaz oluyor.  :'(