CF'si örselenmemiş neobux/clixsense hesapları alınacak (Geçerliliği kalmamıştır)

Başlatan arshi, 16 Kasım 2013, 03:31:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

sicher

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Kasım 2013, 22:03:15
View PTC Ads     12 clicks     $0.071

Kesin üyelik yükseltilmiştir benim ki standart :)

FilmsizKalma

Öğrenmiş oldukki, standartada çok az vermiyormuş clixsense :)

arshi

CF'den ban yemişsen bi işime yaramaz zaten sicher.
Görevler belli kriterlere göre açıldığı için yeni hesap açıp bu seviyeye gelmem zaman alıyor. O yüzden hazır bu seviyedeki hesapları arıyorum kısaca.

hakanatik01

kaç aylık lazım sana ? :D dur bir tane atıcam ama Ö.Md eyazayım neler olduğunu ona göre :D

arshi

Aylıktan ziyade istatistik bazında değerlendiriyorlar sanırım. Bununla ilgili bi bilgi yok.

Örneğin;
Jobs: 3      Tasks: 25        Accuracy: 84% (istediğim görev yok)
Jobs: 25          Tasks: 763       Accuracy: 81% (istediğim görev var)

Bunlarla ilgili bi şey olabilir, bilemiyorum :D

sicher

Benim ilk clixsense hesabım vardı bayadır girmiodum sana bi vereyim gir bak kapanmadıysa kullanabilirim dersen kullan içinde hiç para yoktu bi ara anketten dolayı 5$ gelecekti geldi mi bilmiom geldiyse o şekilde vereyim sana  aynı bilgisayarda 2 sinede giresim gelmiyor şimdi yeni olana bi ban atarda paralar içerde kalırsa " Çarsıya pirince giderken evdeki bulgurdan olma " misali kötü olur...

arshi

sicher

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Kasım 2013, 18:08:52
Bu neodan bıktım ya, neocoinsleri bile 30 gün sonra veririm diyor. en berbat site .. Cf leri onaylamıyor task çıkmıyor. adprizelar sürekli boş karavana  (scm)
Versene o zaman hesabını adama.. Kurtul işte.. hem bak üstüne para vericem falan da diyor :D