BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: ptconur - 09 Şubat 2014, 22:57:12
bilqin mi bexbux mu modum tam anlayamadım :) (gyk)

:))  :))  :)) BexBux  (gyk)

Niye ya ben anormalmiyim  :g

ptconur

Alıntı yapılan: bilqin - 09 Şubat 2014, 23:01:55
:))  :))  :)) BexBux  (gyk)

Niye ya ben anormalmiyim  :g

bir kaç mesaj üstte kafayı yicem vs diye bahsediyordun elinde (zopa) ile dolaşıyordun da ondan dedim :)

abcb

Alıntı yapılan: ptconur - 09 Şubat 2014, 22:57:12
bilqin mi bexbux mu modum tam anlayamadım :) (gyk)

Tabiki Bilgin  :D

6il9in

Alıntı yapılan: ptconur - 09 Şubat 2014, 23:03:17
bir kaç mesaj üstte kafayı yicem vs diye bahsediyordun elinde (zopa) ile dolaşıyordun da ondan dedim :)

Ya sitede upgrade yaptım yapacağım şeytan dürtüyordu. Sonra siteye ulaşılamadı ve ardında reset sorunu. Canımı sıkmaya başladı. Sence  (zopa) hakketmiyor mu admin.

Şimdi elimdeki payzadan kurtuldum yatırımdan vazgecer gibi oldum. Ama paypal dürtüyor beni onunda kur olayından dolayı vazgeciyorum. 1-2 haftaya kadar normalde 390/3 v.b tarzı yatırım düşüncem vardı. Ama şimdilik bu bir iki ayı bulabilir.

6il9in

Siteye gecici süreliğine ulaşılamıyor. Az önce tıklama yaparken karşıma cıkmıştı ve açılıyordu.  (d)

enderege

Alıntı yapılan: bilqin - 13 Şubat 2014, 22:08:53
Siteye gecici süreliğine ulaşılamıyor. Az önce tıklama yaparken karşıma cıkmıştı ve açılıyordu.  (d)

Bende az önce tıkladım, bişey yoktu.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Alıntı yapılan: enderege - 13 Şubat 2014, 22:13:09
Bende az önce tıkladım, bişey yoktu.

Benimde aklıma geldi tıklıyayım dedim acılmıyor hocam. Sabah 10:00 kadar gelse bari  ???

bilalyuzugullu

gündüz iyiki götürmüşüm pc yi tükkana :g  yarın gene götüriim baari :D

6il9in

Site dönmüş  :g

Upgrade fiyatlarında indirime gidilmis. Server saati ile 15.02.2014 saat 18:00 e kadar. İlgili link;

Şimdi bana payza lazım  :))

6il9in

Her ne kadar Elisa hocamin yağmurlu havada su yok desede yağmurlu günde ve bu günün özelliği sebebi ile adminle samimiyetimizin artması için GOLDEN Oldum.

Membership: Golden (Expires 02/14/2015)
Bonus: Pioneer

Formdan dr olarak destekliyenlere ve payza takası yapan abcb modum ile universitely76 sonsuz Teşekkürler . . .