Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

Free üyeler için Guaranteed Advertisements reklam tıklama değerleri 0,01 olmuş bilginize!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6il9in

Alıntı yapılan: illisionist - 01 Ağustos 2014, 23:57:08
Free üyeler için Guaranteed Advertisements reklam tıklama değerleri 0,01 olmuş bilginize!

bak free üye olasım geldi..  :)

Bilgi için teşekkürler..  ;)

hakanatik01

Alıntı yapılan: illisionist - 01 Ağustos 2014, 23:57:08
Yanına ek olarak 8.ayı için indirm de yapmış zaten fuse yaparken yapmasa şaşardım :P August 7th at 23:59 Server Time. tarihine kadar;

To celebrate this special moment with all of you, we're now offering two great discounts:
To help you achieve even higher goals and earnings, we are now offering the following discounts for renewal your referrals:
30 days: 8%
60 days: 13%
90 days: 22%
150 days: 27%
240 days: 32%
This is the last chance to upgrade your account for a cheaper price because after the end of this promotion the upgrade pricing will be adjusted. We are offering a 10% discount on all membership renewals and upgrade purchases.
If you want to enjoy this promotion, go to the Upgrade page.
Both these promotional discounts will last until August 7th at 23:59 Server Time.

6il9in

Modum ne ödeme bilgisi paylaşıyorsunuz ne stats.. Ortak idik sizin hesaba unutmadınız dimi.  :P  :D

hakanatik01

Yok unutmadım ama senin unuttuğun birşey var ,ortak hesap eksi'de payına düşen parayı yollamanı bekliyorum +'ya alabilmek için parayı yolladığında paylaşıcam ne istiyorsan artık :PP

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Ağustos 2014, 19:26:55
Yok unutmadım ama senin unuttuğun birşey var ,ortak hesap eksi'de payına düşen parayı yollamanı bekliyorum +'ya alabilmek için parayı yolladığında paylaşıcam ne istiyorsan artık :PP

(zopa) Hani bu site standartlara kazandırıyordu..  :D  (gyk)

GameHunter

10 iş günü doldu ve geçti halen ödeme yapmadı bu site bana. :@

ikose

Alıntı yapılan: GameHunter - 30 Ağustos 2014, 13:04:28
10 iş günü doldu ve geçti halen ödeme yapmadı bu site bana. :@
eyvah diycem ama listeler bakıyorum genelde küçük rakamlar gönderiliyor, senin talebin ne kadardı acabaaa :(

illisionist

bu site anlık ödemiyor mu? ben de ödeme limitini geçtim biriksin biraz diye devam ediyorum, eğer ödemiyorsa boşu boşuna uğraşmayayım
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6il9in

Alıntı yapılan: illisionist - 30 Ağustos 2014, 18:37:15
bu site anlık ödemiyor mu? ben de ödeme limitini geçtim biriksin biraz diye devam ediyorum, eğer ödemiyorsa boşu boşuna uğraşmayayım

İlk başlarda payza ya anında ödüyordu... Ama zapbux, Fusebux ve Probux son günlerde sıkıntı yaşıyorlar ödemelerde..  :)