SilksBux ( Stats ) İstatistikleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 30 Aralık 2013, 17:18:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 01 Ocak 2014, 23:11:44
Hocam golden üyeliğiniz hayırlı olsun
Bana da hep bu sitede rr kazancı çok iyi olacakmış gibi geliyor, bende yakın zamanda rr kiralamayı düşünüyorum  :)

Standartlar için dahi iyiydi.

Tabii ki tavsiye değildir. Merak edip de 30 gün hayatta kalır diyenler varsa, deneyebilirler ;)

hakanatik01

o kadar dayanır bence ve umarım daha çok dayanır tabiki :) ama  min ödeme 4$ günlükte hep böyle 0,04-46 kazancı olucaksa  ve genelde siteleri   standart foreverlar batırıyor dersek en büyük para çıkışını 80-90 gün içinde yapacak :P Sizin gibi golden severler ve reklamcılar bulması lazım :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Ocak 2014, 00:41:22
o kadar dayanır bence ve umarım daha çok dayanır tabiki :) ama  min ödeme 4$ günlükte hep böyle 0,04-46 kazancı olucaksa  ve genelde siteleri   standart foreverlar batırıyor dersek en büyük para çıkışını 80-90 gün içinde yapacak :P Sizin gibi golden severler ve reklamcılar bulması lazım :P

Be zaten adminlere cidden acıyorum.
Reklam için dışarıya, diğer sitelere harcanan paranın yarısını siteye yatırım yapsalar, bu sitelerin hiçbiri batmaz :)
Onları çıkartmak için adminler ellerindeki tek olanak RR lere sarıyor sonra..
Sonu geliyor tabii ki sitenin. Çnünki yatırımcılar da o RR lere para harcamamaya başlıyor bir süre sonra ... ;)
Para akılı da tek yöne dönüyor, sadece çıkış :g

ElisaMcCline

reseti biraz geçe ödeme talep ettim ama ödemeler Instant falan değil :)
Umarım ilk ödemeler için geçerlidir :)

bilalyuzugullu

bi 100 ref te ben aldım şimdi :)  statslar sağlıklı olsun diye tam 02:00 da bastım butona :P 
şimdilik direk refde olmadığı için işleyişi az çok kestirebiliriz belki :D

ilk 15 dakikada 18 ref tıkı ve 0.027 kazanç yansımış :)  7 tık bi reften 11 tık bi reften görünüyor.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Ocak 2014, 02:15:00
reseti biraz geçe ödeme talep ettim ama ödemeler Instant falan değil :)
Umarım ilk ödemeler için geçerlidir :)

upgrade tablosunda tüm üyelik tipleri için instant demiş gerçi ama ??? 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 02 Ocak 2014, 02:18:27
bi 100 ref te ben aldım şimdi :)  statslar sağlıklı olsun diye tam 02:00 da bastım butona :P 
şimdilik direk refde olmadığı için işleyişi az çok kestirebiliriz belki :D

ilk 15 dakikada 18 ref tıkı ve 0.027 kazanç yansımış :)  7 tık bi reften 11 tık bi reften görünüyor.

Hayırlı olsun Bilal :)
Umarım sapıtmaz da birşeyler bırakır :)

Tıklayanlar gerçek ref gibi tıklıyor yaaa maaşallah :)
Ben kimseyi gaza getirmeyeyim diye 1$ üstü demiştim.. Sitenin yarına açılacağını bile bilemiyoruz çünki :)
sen gerçek bilgiyi gün sonun verirsin artık :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 02 Ocak 2014, 02:20:09
upgrade tablosunda tüm üyelik tipleri için instant demiş gerçi ama ??? 

Ağızı olan konuşuyor, klavyesi olan yazıyor abi :D
Yazssam mı dedim aslında foruma ... uğraşamayacağım yaa. zaman konusunda saçmalarsa yazarım artık :)

hakanatik01

Instant demeyini dövüyolar ondandır :P bir Instant  birde next neobux :P
Reflerde hayırlı olsun umarım karlı kapatırlar :)

bilalyuzugullu

evet evet az biraz zaman tanımak lazım aslında. belki güvenlikle ilgili işleri vardır halletmeleri gereken :D

ben yarın gece 02:00 da net rakamı alıp veririm burdan. sanırım tıkları ayırıyor ama geliri rent ve direk olarak ortak veriyor.

benim direk olmadığından daha gerçekçi ( sağlıklı ) olur  :y  nurtopu gibi rent ref tıklarım olacak :))

bende gideyim artık yavaştan :)  ojooo da sabaha kalacak anlaşılan :D