Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Şarap, Bira, Votka içiyorum dedim attı. Viskide demem gerekiyordu herhalde? Zengin içici arıyor bunlar. Rakı neden yoktu anlamadım!...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

illisionist

evet ben dün doldurdum viskiyi seçeceksiniz
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

abcb

1.33'lük anket var, daha başta şahsi arabanız varmı diye sordu, hayır dedim, postaladı  (d)
Evet deyin  :g

nukhet

ben var dedim, markasını sordu wolswagen dedim, modeli sordu, caddy dedim, sonra lastik marka isimlerinden bildiklerini yaz dedi, sonra uefa sponsoru hangisi diye sordu bilmiyorum dedim attı

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 08 Nisan 2014, 22:05:53
Şarap, Bira, Votka içiyorum dedim attı. Viskide demem gerekiyordu herhalde? Zengin içici arıyor bunlar. Rakı neden yoktu anlamadım!...
Hocam cevaplarımı okumadınız mı yahu viski anketi bile yazdım :D onun dışındaki herşeyi seçmişsiniz :))

Bana gelmemiş bu dediğiniz 2.anket ama audi demzdim onu dediğimde atmıştı :P @nukhet bilmiyorum demeyin bu tarz sorulara google var o bilir ;)

bilalyuzugullu

benimkileri bildide nooldu :D iki sponsorluğa da google den bakıp pirelli dedim benide attı :D

hakanatik01

bana gelmedi bu anket ama sicher PMle yardım istemişti o yaptı yahu pirelli soruları F1 2013 sponsoru ve inter'in sponsoru gibimiydi oda yazmadı bak cevapları :P :D

Calyente

Az önce bir anket yakaladım 7dk sürüyor. (SSI)

Online Oyunlar için TeamSpeak vs. gibi sesli chat programlarını araştırıyorlar.

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Nisan 2014, 00:48:28
bana gelmedi bu anket ama sicher PMle yardım istemişti o yaptı yahu pirelli soruları F1 2013 sponsoru ve inter'in sponsoru gibimiydi oda yazmadı bak cevapları :P :D

Evet hocam ikiside Pirelli sonrasında gelen çoklu seceneklerden pirelli ile diğer markaları eşit oranda seçmek gerekiyor sonrasında özel sorulara da az sallıcaz aylık hane geliri dedi benimki 3bin ben 5 bin dedim mesela anketi tamamladım yani

tolgacan86

bende biliyordum ikisininde pirelli olduğunu, işaretledim ama benide attı :( araba markamımı beğenmedi acaba ???