Sitelerinize ref kazanmak için NEOBUX-PROBUX reklam kampanyası

Başlatan ýrmakk, 12 Ocak 2014, 23:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ben bugün hiç hesabımı göremedim, bitmediği için de saymamıştım ama memnundum :)
Unutmazssam gece ref sayısı veririm.. Hem adprizelarda bitsin daha net rakam olur :)

emeğine sağlık Irmakk,

Herkesin DR leri hayırlı olsun :)

enderege

2.2. si Clickerjet

24 DR geldi iyi bir rakam ama toplam 24 tık yapmamışlar bu kötü. İnşalalh bundan sonra tıklarlar.

Teşekkürler ırmakk. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ballondor

3-3 10 dr gelmis. Mobil oldugum icin aktfliklerini incelemedim :)

richman

Neobux ve Probux arasındaki tık sayısı ne kadar oynuyor ???

ýrmakk

Drleriniz hayırlı olsun arkadaşlar... Bol bol tıklasınlar inşanlahhh (k)

Alıntı yapılan: richman - 17 Ocak 2014, 01:17:30
Neobux ve Probux arasındaki tık sayısı ne kadar oynuyor ???
Richman neobuxtan bloğum 170bin hit almış. Probuxta daha reklam vermedim ama diğer arkadaşların deneyimlerine göre 50-60 bin hit geliyor(muş) bu belki en fazla 70bin de olabilir.
Probux'un bu nedenle reklam ücreti daha uygun 50$ Neo 100$ olacak o kadar fark :)

bilalyuzugullu

3/2 probux--->11 ref 8 aktif :y  umarım aktif olarak devam ederler :D  teşekkürler :)

bilalyuzugullu

verilecek probux reklamında 1/3 ünü clixsense ve 2/3 ünü zapbux için istiyorum ayrıca bilginiz olsun  :)

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 17 Ocak 2014, 18:17:38
verilecek probux reklamında 1/3 ünü clixsense ve 2/3 ünü zapbux için istiyorum ayrıca bilginiz olsun  :)

ZapGaribanliktan vazmi geciyorsun hocam zapzengin adayimi olacaksin

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 17 Ocak 2014, 18:05:50
3/2 probux--->11 ref 8 aktif :y  umarım aktif olarak devam ederler :D  teşekkürler :)
Drleriniz hayırlı olsun hocam.  bol kazançlar
Reklam bilgilerinizi ekliyorum. Probux reklamını salı günü vermeyi planlıyorum kısmetse. Haftasonu için ailemin yanına geldim sadece telden girebileceğim. pazatesi bloğa bilgileri gireriz salı inşallah reklamı veririz. Reklama katılan arkadaşlar pazartesiye kadar site bilgilerinizi pm atınız.