Sitelerinize ref kazanmak için NEOBUX-PROBUX reklam kampanyası

Başlatan ýrmakk, 12 Ocak 2014, 23:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: avni59 - 21 Ocak 2014, 04:41:38
bayağı katılım varmış ya bu işemi girsem :D

asıl diyeceğim şeyi söyliyim.ırmak hanım neobux ve clixsense adblock tarafından engelliyor bende ,o bannerlerı baska siteye yukleyip(hizliresim vb.) oraya koyarsanız engellenmez diye düşünüyorum.inş yardımım dokunur :)
Adblok ???
O değilde şu Crhome ile firefox arasındaki bozukluğu nasıl düzeltirim ona bir çare biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim.
hem firefoxta hem crhome de açarmısınız blogğu  http://newpayingptcsite.blogspot.com.tr/
Bu fark neden var?? çıldırcam (sinir)

hakanatik01

Genişlik algısından;
cavabı (ç) alıntı yapayım anlayıp düzeltebilrimisin bilmiyorum bira html/css bilgisi gerekebilir

Örneğin;
Sizin tasarımınızda "content" sınıfıyla yerleştirdiğiniz div elemanlarının genişliği 600px. Soldaki kutucuğun genişliği de 180px. İkisinin toplamı olan 780px genişlik, "body" elemanının genişliğini (yani 800px) geçmediği müddetçe yan yana güzel güzel dururlar.

Chrome, bir elemanın genişliğini alırken "padding" değerlerini hesaba katmıyor. Ama Firefox hesaba katıyor. Yani Firefox sizin "content" sınıfına sahip olan div elemanlarınızın genişliğini şu şekilde hesaplıyor :
"Verilen genişlik" + "sol padding" + "sağ padding" (aynı şey yükseklik için de geçerli)

Hâl böyle olunca sizin 600px genişliğinde zannettiğiniz div elemanları Firefox'ta 640px oluyor. Toplamda da 820px olduğu için iki "float" özellikli eleman yan yana sığamıyor.

Çözüm : 600px genişlikteki elemanınızın içine bir adet daha div yerleştirin, ve bu div elemanına genişlik değeri vermeksizin padding değerlerini ayarlayın.

ýrmakk

iyide nasıl  ???
Bu kezde crhome de bozulacak  :'(

avni59

Alıntı yapılan: ırmakk - 21 Ocak 2014, 08:36:30
Adblok ???
O değilde şu Crhome ile firefox arasındaki bozukluğu nasıl düzeltirim ona bir çare biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim.
hem firefoxta hem crhome de açarmısınız blogğu  http://newpayingptcsite.blogspot.com.tr/
Bu fark neden var?? çıldırcam (sinir)

yazıların alta kaymasını diyorsunuz sanırım.tarayıcıların tabloları anlama şekli aynı değil neden o da.çözüm için

sunu bi deneyin isterseniz:

sol sutun un th kodunu td yapıp %40 u %50 yaparsanız sorun hallolur gibi geliyor.

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Ocak 2014, 08:48:14
Genişlik algısından;
cavabı (ç) alıntı yapayım anlayıp düzeltebilrimisin bilmiyorum bira html/css bilgisi gerekebilir

Örneğin;
Sizin tasarımınızda "content" sınıfıyla yerleştirdiğiniz div elemanlarının genişliği 600px. Soldaki kutucuğun genişliği de 180px. İkisinin toplamı olan 780px genişlik, "body" elemanının genişliğini (yani 800px) geçmediği müddetçe yan yana güzel güzel dururlar.

Chrome, bir elemanın genişliğini alırken "padding" değerlerini hesaba katmıyor. Ama Firefox hesaba katıyor. Yani Firefox sizin "content" sınıfına sahip olan div elemanlarınızın genişliğini şu şekilde hesaplıyor :
"Verilen genişlik" + "sol padding" + "sağ padding" (aynı şey yükseklik için de geçerli)

Hâl böyle olunca sizin 600px genişliğinde zannettiğiniz div elemanları Firefox'ta 640px oluyor. Toplamda da 820px olduğu için iki "float" özellikli eleman yan yana sığamıyor.

Çözüm : 600px genişlikteki elemanınızın içine bir adet daha div yerleştirin, ve bu div elemanına genişlik değeri vermeksizin padding değerlerini ayarlayın.
Teşekkür ederim. Anlatmak istediğinizi anladım ama malesef yapamayacağım. cünkü html den fazla anlamıyorum :(
Biraz araştırayım bakalım yapabilecekmiyim. yardım için teşekkürler

hakanatik01

Ben çokta kafama takmam PTC reklamın da görselliğin çok önemli olmadığını düşünenlerdenim  billyboy 'u bilen bilir ne kadar kötü blogu var adamın her ref yarışmasında ilk 10 da çok iyi ref topluyor :) reklamı çıkarsa koyayım nasıl ref topluyor bilemiyorum demekki şans kısmet işi birazda çokta kafana takmana gerek yok chrome'a göre olsa yeter kullanan daha fazla diyerek.

ýrmakk

Alıntı yapılan: avni59 - 21 Ocak 2014, 08:53:40
yazıların alta kaymasını diyorsunuz sanırım.tarayıcıların tabloları anlama şekli aynı değil neden o da.çözüm için

sunu bi deneyin isterseniz:

sol sutun un th kodunu td yapıp %40 u %50 yaparsanız sorun hallolur gibi geliyor.
Düzeldiiiiiiiiiiiiii  oleyyy yaptım dediğinizi düzeldi. Crhome ile aynı görünüyor şimdi FF de de ikinize de teşekkürler ederim (k)

ýrmakk

PROBUX REKLAMI KATILIMCILARI
11 = Irmakk   OJooo
12 = Bilalyuzugullu Neobux
13 = Bilalyuzugullu  Clixsense

21 = Unuversitely76 Noulinx
22 = Ballondor Clikit
23 = Bilalyuzugullu Zapbux

31 = Bilalyuzugullu Optibux
32 = Bilalyuzugullu Winnersbux
33 = Bilalyuzugullu Silksbux

Pro reklamını başlatıyorum arkadaşlar. Düzeltmek yada eklemek istediğiniz bişi varsa bildirin yine düzeltiriz.
Herkese bol bol DR gelir inşallah.   :)

ballondor

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Ocak 2014, 09:00:41
Ben çokta kafama takmam PTC reklamın da görselliğin çok önemli olmadığını düşünenlerdenim  billyboy 'u bilen bilir ne kadar kötü blogu var adamın her ref yarışmasında ilk 10 da çok iyi ref topluyor :) reklamı çıkarsa koyayım nasıl ref topluyor bilemiyorum demekki şans kısmet işi birazda çokta kafana takmana gerek yok chrome'a göre olsa yeter kullanan daha fazla diyerek.

bende bu adamın blogu sık kullanılanlara ekli :D
[spoiler]http://www.cannon-war.com/gpt/[/spoiler]
çok sayıda sitede reklamı dönüyor ve çok sayıda ptsu kullandığınıda gördüm bazı siteler için. Tam bir ref yarışması avcısı :D

avni59

Alıntı yapılan: ırmakk - 21 Ocak 2014, 09:14:56
Düzeldiiiiiiiiiiiiii  oleyyy yaptım dediğinizi düzeldi. Crhome ile aynı görünüyor şimdi FF de de ikinize de teşekkürler ederim (k)

rica ederim :)

hakan hocam çok uzun anlatmışşın ya %50 yapsa yeterdi :D