şu herife görünce ptcden soğuyorum :D

Başlatan crazefa, 20 Ocak 2014, 12:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

hakanatik01

Eklenti kurabilirsiniz chrome için özellikle :) ben görmüyorum misal :P

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 20 Ocak 2014, 12:56:07
Hiç  (gyk) yapmıyon ama keyfin mi yok..  ???

(gyk) yaptığımı düşünüyordum aslında :D

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Ocak 2014, 12:57:43
(gyk) yaptığımı düşünüyordum aslında :D
Haaaaa dur dur pardon :)) :)) ben anlayamadıımmm tüh

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 20 Ocak 2014, 12:58:32
Haaaaa dur dur pardon :)) :)) ben anlayamadıımmm tüh

(gyk) 'in de bi usulü adabı vardır, çok sulandırmamak gerek :D

crazefa

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 12:56:55
Eklenti kurabilirsiniz chrome için özellikle :) ben görmüyorum misal :P

nasıl bi eklenti. ekranın yarısını kaplayan dudaklarını bile görmeyebileceğim bir eklenti mi :D.

ýrmakk

Demek herkes benimle aynı fikirdeymiş. Bende gıcık oluyorum o reklama. Birde konuşması var  (sinir) Allahım ırak eyleeye  :))

ElisaMcCline

iyiymiş, ben de görmüyordum hiç :)

Hakan sağolsun :)
[spoiler]Firefox için flashblock eklentisini önermişti. Sadece ben istersem tıklayıp izliyorum videoları :)[/spoiler]

hakanatik01

Reklamcılar kızmasın diye vermedim açıktan hocam ama vereyim bizimkiler video falan paylaşmıyor nede olsa :P
Chromecular için
[spoiler]Flashcontrol; https://chrome.google.com/webstore/detail/flashcontrol/mfidmkgnfgnkihnjeklbekckimkipmoe [/spoiler]

Malum chrome, firefoxa göre geride olduğu için eklentilerini henüz taktlit edebiliyor o yüzden firfoxta daha iyi çalışıyor bu eklentide ;Tıpkı Greasemonokey - Tampermonkey v.s. gibi ;

crazefa

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 14:19:47
Reklamcılar kızmasın diye vermedim açıktan hocam ama vereyim bizimkiler video falan paylaşmıyor nede olsa :P
Chromecular için
[spoiler]Flashcontrol; https://chrome.google.com/webstore/detail/flashcontrol/mfidmkgnfgnkihnjeklbekckimkipmoe [/spoiler]

Malum chrome, firefoxa göre geride olduğu için eklentilerini henüz taktlit edebiliyor o yüzden firfoxta daha iyi çalışıyor bu eklentide ;Tıpkı Greasemonokey - Tampermonkey v.s. gibi ;

son dediklerini anlamadım ama cok saolasın hiç eklenti meklenti bilmezdim.iyi oldu.umarım işe yarar