şu herife görünce ptcden soğuyorum :D

Başlatan crazefa, 20 Ocak 2014, 12:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Elisa hocam  (amp) Hakan'ın firefox reklamlarını engelleyen bir eklenti yokmu foruma ekleseniz  :g :D

Bilgi için teşekkürler (k) işimize yarayacak bir eklenti 

hakanatik01

Alıntı yapılan: crazefa - 20 Ocak 2014, 14:30:18
son dediklerini anlamadım ama cok saolasın hiç eklenti meklenti bilmezdim.iyi oldu.umarım işe yarar
Son dediklerim ırmakk'ın dedikleri REK-LAM-LAR :P :) firefox reklamı sadece ama gerçektir :P :D

Firefoxun reklama  ihtiyacı var mı ki :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 14:19:47
Reklamcılar kızmasın diye vermedim açıktan hocam ama vereyim bizimkiler video falan paylaşmıyor nede olsa :P
Chromecular için
[spoiler]Flashcontrol; https://chrome.google.com/webstore/detail/flashcontrol/mfidmkgnfgnkihnjeklbekckimkipmoe [/spoiler]

Malum chrome, firefoxa göre geride olduğu için eklentilerini henüz taktlit edebiliyor o yüzden firfoxta daha iyi çalışıyor bu eklentide ;Tıpkı Greasemonokey - Tampermonkey v.s. gibi ;

Reklamlar izinli reklam. Benim izin verdiğim kadarını seyrediyorum. Video seyrtmek zorunda değilim ki .
Açılınca istemeyen herkes zaten kapatmıyor mu ? ???
Beni o angaryadan kurtarıyor. Merak edersem izliyorum sadece. Hem reklamverene bile faydası var, işi olmayan trafik yapmıyor ;)

Siteleri göstermiyor değil ki bu eklenti. Reklamverenlerin sorun çıkaracağını sanmadığım gibi, onların da severek kullanacaklarına eminim ;)

Alıntı yapılan: ırmakk - 20 Ocak 2014, 14:31:08
Elisa hocam  (amp) Hakan'ın firefox reklamlarını engelleyen bir eklenti yokmu foruma ekleseniz  :g :D

Bilgi için teşekkürler (k) işimize yarayacak bir eklenti 

Üzerinde çalışıyoruz :g

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 14:33:55
Firefoxun reklama  ihtiyacı var mı ki :P
Tamam tamam yok kabul ediyorum :) +1 FF +1 respect
Denedim eklentiyi işe yaradı. Hem video açılırken reklamlar biraz bekliyordu sanırım artık beklemeyecek süre çubuğu.

FilmsizKalma

Adam idolum ya niye öyle soyluyorsunuz

hakanatik01

İmzamdaki bannerı değiştirmek istiyorum hocam :D
şunu kullanabilrmiyiz;

hakanatik01

Alıntı yapılan: ırmakk - 20 Ocak 2014, 14:37:10
Tamam tamam yok kabul ediyorum :) +1 FF +1 respect
Denedim eklentiyi işe yaradı. Hem video açılırken reklamlar biraz bekliyordu sanırım artık beklemeyecek süre çubuğu.
İzin vermek istediğiniz sitelerde White list demeyi unutmayın yalnız :) Bazı sitelerde flash olmadan çalışmıyor örneğin Clixsense reklamları izlemek istediğinizde size "Flash algılanmadı" hatası verecektir bu eklentiyle kullanıldığında ; onun için Clixsense'ye white list demeniz gerekiyor eklentiye tıkladığınızda popup menü açılıyor oradan white list diyebilirsiniz izin vermek istediğiniz  siteler için daha acemisiniz çok ayrıntıya girmemek daha iyi :P :D 

crazefa

hakanatik01

Sorun sizdedir o zaman yada chrome da dır diyecem kızacaklar :P :D yaramadığı video flashta olmayabilir bu flv.swf türündeki videoları engelleyen bir eklenti ;) mkv.wmv v.s. türevinde videolar koydularsa onları engelleyemez ama onlarında boyu büyük olacağından çok tercih edilmiyor tabiki

crazefa

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 14:54:15
Sorun sizdedir o zaman yada chrome da dır diyecem kızacaklar :P :D yaramadığı video flashta olmayabilir bu flv.swf türündeki videoları engelleyen bir eklenti ;) mkv.wmv v.s. türevinde videolar koydularsa onları engelleyemez ama onlarında boyu büyük olacağından çok tercih edilmiyor tabiki
:X