openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 11 Ocak 2012, 12:18:37
Bana günde 1 dolara yakın geliyor, siteye erişim bitene kadar reklamlarda kullanmayı düşünüyorum. Yani tıklamaya devam...
Walla bende de durum aynı, sadece yenilere ödüyor, onlar da gasza gelir para yatırırsa diye heralde :)
Alabilen alsın ödemesini.
Bize vermiyor :)

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Ocak 2012, 13:06:59
Alıntı yapılan: bilge8408 - 11 Ocak 2012, 12:18:37
Bana günde 1 dolara yakın geliyor, siteye erişim bitene kadar reklamlarda kullanmayı düşünüyorum. Yani tıklamaya devam...
Walla bende de durum aynı, sadece yenilere ödüyor, onlar da gasza gelir para yatırırsa diye heralde :)
Alabilen alsın ödemesini.
Bize vermiyor :)

Haydaaa :) benim 36 clickim var devam ediyimmi? 100clicke kadar :D

ElisaMcCline

Sen eski misin Ata ? :) Kaçıncı ödemeni isteyeceksin ? :) Yenilere ödüyor adam :) Bize ödemiyor :)
36 click kalmış, bırakma, dene şansını... olmazsa olmaz.. ama bırakırsan admin ödemedi değil sen almadın olur :)

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Ocak 2012, 22:23:07
Sen eski misin Ata ? :) Kaçıncı ödemeni isteyeceksin ? :) Yenilere ödüyor adam :) Bize ödemiyor :)
36 click kalmış, bırakma, dene şansını... olmazsa olmaz.. ama bırakırsan admin ödemedi değil sen almadın olur :)

Yok hocam ilk ödememi istiycektimde 36 click kalmadı 36 click yaptım :D

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Ocak 2012, 14:06:27
Bırak o aman.... çok var daha :)

Tamam o zaman openbux la uğraşmıycağım bir daha :)

universitely76

Bizim admincik bu sıralar reklamları revaçta olan Vizbux'un admini çıktı iyi mi  8)
Kanıtı da yine open

(bende benim kıl olduğum Vizclick artık site de mi açtı diye düşünüyordum halbuki!! :) )
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 17 Ocak 2012, 13:04:22
Bizim admincik bu sıralar reklamları revaçta olan Vizbux'un admini çıktı iyi mi  8)
Kanıtı da yine open

(bende benim kıl olduğum Vizclick artık site de mi açtı diye düşünüyordum halbuki!! :) )
bu arkadaş, her nasılsa, kimsenin ödeme alamadığı yerlerden ödeme alıyor. Kendi siteleri olmadığı ne malum diye düşünmüyor değildim bu arada.
Günlerce kimseye ödeme yapmamış siteler, gider ayak bu arkadaşa ödeme yapıyor.. bu da PayPal ı atlatmanın iyi bir yolu bence.
Sitenin parası kalmadı, çünki üyesine ödeme yaptı.

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Ocak 2012, 16:10:53
bu arkadaş, her nasılsa, kimsenin ödeme alamadığı yerlerden ödeme alıyor. Kendi siteleri olmadığı ne malum diye düşünmüyor değildim bu arada.
Günlerce kimseye ödeme yapmamış siteler, gider ayak bu arkadaşa ödeme yapıyor.. bu da PayPal ı atlatmanın iyi bir yolu bence.

Vizclick durumunu daha önceden zeusum'da da dile getirmiştim. Ayrıca size attığım pm'de de belirttim. Var bir bityeniği ama çözebilmiş değilim.

Siz, attığım pm ile ilgilieniyor musunuz hocam. Bir günümüz kaldı üyeliğin bitimine, birşeyler yapalım.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 17 Ocak 2012, 16:14:37
Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Ocak 2012, 16:10:53

Vizclick durumunu daha önceden zeusum'da da dile getirmiştim. Ayrıca size attığım pm'de de belirttim. Var bir bityeniği ama çözebilmiş değilim.

Siz, attığım pm ile ilgilieniyor musunuz hocam. Bir günümüz kaldı üyeliğin bitimine, birşeyler yapalım.
Gece server ile uğraştık, sabah iş aciliyetleri, bu konularla ancak ilgilenebiliyorum. Gelip PM leri bitirdim konularda neler var diye bakıyorum universitely.
Birazdan bakacağım.