openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Aralık 2011, 16:24:20
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 26 Aralık 2011, 14:54:09
O kadar okudum dedim sormıyım ara ara sölemişler hep defalarca kez okudum ama anlamadım :'(. Nasıl 8 reklam tıklıyosunuz anlamadım gitti ben hep 4 tıklıyorum. Başka reklam olmuyo hiç. Arada sırada bi 1 taneçıkıyo ama onuda tıklamamam lazım sanırım okuduğumdan öle bişeyler anladım. Şu olayı bana birisi açıklıyabilir mi bi zahmet, şöle en ince ayrıntısına kadar. Nerde hata yapıyorum :-[.
Standart üyeler 4 reklam tıklıyor sorun yok yani.. Site ilk açıldığında bir bug vardı, 8 reklam tıkladık birkaç gün, o kadar..
Fazladan gelen reklama da tıkla, niye tıklamıyorsun...0,007$ değerinde.. 7 adet neobux reklamı kadar yani :)

Edit:
Ertunç, bu arada refimmişsin, geldiğinde forumda aktif değildin herhalde ya da ben farketmedim...
Teşekkür ederim...

Evet refinden olmuşumdur büyük ihtimalle hatta tanıtımdan değil imzandaki bannerdan olmuştum sanırım ;). Ben bu siteyi seni google'dan aratarak buldum mesela :D. Dedim elisamccline usta girdiyse bu siteye imzasınada banner'ı koyduysa vardır bu sitede iş diyerekten ;). Teşekkür ederim cevabın için yoksa kafayı yiycektim. Demek yakalarsam hemen tıklıyım 0,007'liğe neo'da bile 0.001 likleri kaçırmamaya çalışan biri için çok iyi bence :).

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 26 Aralık 2011, 16:49:13
Evet refinden olmuşumdur büyük ihtimalle hatta tanıtımdan değil imzandaki bannerdan olmuştum sanırım ;). Ben bu siteyi seni google'dan aratarak buldum mesela :D. Dedim elisamccline usta girdiyse bu siteye imzasınada banner'ı koyduysa vardır bu sitede iş diyerekten ;). Teşekkür ederim cevabın için yoksa kafayı yiycektim. Demek yakalarsam hemen tıklıyım 0,007'liğe neo'da bile 0.001 likleri kaçırmamaya çalışan biri için çok iyi bence :).

İlk cashoutta yarısını alacak muhtemelen ama yine de 3.5 neo reklamı yapar :D
Bu arada 0,01 lik reklam kaçtı :(

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Aralık 2011, 16:46:08
Bu arada openbux ta +1 reklam var... short değil.. direk normal reklam.... ;)
Malesef yakalıyamadım :(. Neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :).

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 26 Aralık 2011, 16:49:13

Hmm biraz daha detay ve birkaç not daha vereyim, sonra sıkıntı olabiliyor. Hem yeni arkadaşlar da bilmiyorsa ona göre girer/girmez, devam eder/etmez...

Sonuç olarak sitelerin ne olacağını bilmiyoruz.. Scam siteler haline de gelebiliyor. Ben denemek istedim. benim için olumlu gidiyor herşey.
Ama gitmeyern arkadaşlarımız da oldu.

-Hepimiz admin bot refleri salacak diye erken hareket ettik ama admin sadece gerçek üye vermekte ısrarlı.
Bu yüzden ref bulmak cidden sorun... Uzuuuuun kuyruklar var. Direk ref bulabilenler daha şanslı.

- Her cashoutta 1$ kesinti var.... 10$ lık bir cashoutta keyif kaçırmıyor ama 2$ lık cashoutta cidden rahatsız edici bir durum.
Bu konuya 0,01$ lık reklam yerine 0,005$ lık reklamlara tıkladım.. ilk ödeme de 1$ da diye bakarsan keyfin kaçmaz :)
(ilk cashout 2$ da oldsuğu için yarısı kesilmiş oluyor hesap buyüzden böyle... ama 2$ da çekmek zoruda değil hiçkimse)
Daha yüksek cashoutlarda paranın yarısına denk gelmiyor 1$ lık kesinti, o yüzden tık değeri 0,005 miş gibi değil daha yüksekmiş gibi bir ortalama oluyor.
Ama site batarsa hiç alamamak da var ;) O da bir risk :)
Bu durumdan hoşnut olmayacaklar da hiç keyiflerini kaçırmadan şimdiden bırakabilirler.

- AlertPay - PayPal ... her ikisine de ödüyor site. Ancak;
Alertpay' in visa ve mastercard ile sıkıntısı olması sadece Amex kabul etmesi piyasada çok azalttı AlertPay ı.. ü yüzden anında ödeyemiyor admin. Ama bulup ödüyor.
PayPal da ise sorun yok... Anında ödemeler.

- Site bildiğimiz tüm siteleri scam haline getiren o dev standart ilk ödemelerini atlattı sayılır. Bundan sonrası alacağı yatırıma bağlı.
Bir kısım arkadaşlar şimdi diyecek ki, yarısını ödüyor atlatır tabii ki... %99 site onu bile ödeyemeden ortadan kayboluyor.
Standartlara ödeme yapabilen çok az sayıda site var. (0,000000001 reklam değerler olanları ayrı tutuyorum)

Sonuç olarak yürüyor gibi görünüyor. Neobux dışında neredeyse hiçbiryerden ödeme alamamış birkaç arkadaşım bile ödeme aldı.
Devam ederse, daha keyifli hale gelebilir.
Önümüzdeki günlerde göreceğiz ne oluyor ne bitiyor :)

Konuya vakıf olmayanların işine yarayacağını düşündüm.. Sonra bilmiyordum keşke girmeseydim demesinler :)
Keyiflerini kaçıracaksa şimdiden bıraksınlar, denenebilir görenler devam etsinler... ;)

ertunctezcan

Ben gerek sitenin kolay kullanımını gerek (belki çoğu kişinin hoşuna gitmiyen) adminin gerçek ref verme ısrarını sevdim. Nedeni de botların tıklamadığı çok oluyo hatta tıkladığı zamanlar şaşırıyorum ben. Neo hesabım için durum böle en azından. O yüzden ben beklerim açıkçası sıramı ama ben beklemekle uğraşamam diyen arkadaşlar bırakabilirler dediğin gibi. Babamın bi lafı vardır, bu ev sahibi kiracı muhabbetine. En iyi kira alabildiğin kiradır diye :). Bizimkide o hesap kesintili mesintili ödemeleri yapsında gerisi boş benim için. Daha hiç cashout yapamayan biriyim :'(. Israrcı olmam bu yüzden. Neo'da yapabilirdim ama neo zaten kendini ispatlamış bir site acaba vericek mi parayı diye bi endişem olmadığından kazandığımı hemen ref kiralamak için kullanıyorum. Umarım openbux'ta scam listesine girmez. Çok merak ediyorum gerçek reflerle oranlar nasıl olucak acaba bunu yaşıyarak öğrenmem gerek :D.

ElisaMcCline

İşte openbux ın rüştünü isapatlamamış olması zaten kafaları karıştıran... :D
Az alayım ama site gitmeden en azından paramı alayım da diyen var.. 2 tıka bu karşılık az şansımı deneyeyim hemen şekmeyeyim diyen de..
Beraber göreceğiz... Gidebilir de kalabilir de..

Ama direk ref kiralayan sitelerde benim gördüğüm ortak noktalar var.
Şu ana kadar tanıdıklarımın tamamı iyi kazandırdsı ama ömürleri 6-8 ay sürdü.. Yine de bir PTC sitesi için iyi zaman sayılır...
Zakeyclix varmış bir d sanırım, ama benim bahsettiklerim daha iyi kazandıran eski birkaç site.
Ama onların ortak noktası da multi ref yapmasıydı.. Aynı refi 10-20-30 kişiye kiralıyordu. bu da bir anlamda sonun başlangıcı oluyordu
Openbux ın farkı.. (en azından şimdilik ve adminin ısrarı) herkes sadece 1 kişiye kiralanıyor.. Ama bu daha mı iyi, daha mı kötü anlayamadım hala.
O yüzden ben de bunu tecrübe etmek ve görmeyi çok istiyorum.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Aralık 2011, 18:06:46
İşte openbux ın rüştünü isapatlamamış olması zaten kafaları karıştıran... :D
Az alayım ama site gitmeden en azından paramı alayım da diyen var.. 2 tıka bu karşılık az şansımı deneyeyim hemen şekmeyeyim diyen de..
Beraber göreceğiz... Gidebilir de kalabilir de..

Ama direk ref kiralayan sitelerde benim gördüğüm ortak noktalar var.
Şu ana kadar tanıdıklarımın tamamı iyi kazandırdsı ama ömürleri 6-8 ay sürdü.. Yine de bir PTC sitesi için iyi zaman sayılır...
Zakeyclix varmış bir d sanırım, ama benim bahsettiklerim daha iyi kazandıran eski birkaç site.
Ama onların ortak noktası da multi ref yapmasıydı.. Aynı refi 10-20-30 kişiye kiralıyordu. bu da bir anlamda sonun başlangıcı oluyordu
Openbux ın farkı.. (en azından şimdilik ve adminin ısrarı) herkes sadece 1 kişiye kiralanıyor.. Ama bu daha mı iyi, daha mı kötü anlayamadım hala.
O yüzden ben de bunu tecrübe etmek ve görmeyi çok istiyorum.
Tıklamaya devam o zaman zamanla herşey daha netleşicektir.

bilge8408

Aylık, 3 aylık vs. üyelikleri kaldırmadığı sürece uzun vadede yatırım alması veya yaşaması mümkün değil. Tabi bu benim görüşüm. Ayrıca PP çekimlerinde minimum miktar (2 dolar) için elinize 1 dolar bile geçmiyor. O da aklınızın bir köşesinde bulunsun.
Siteyi kötülemiyorum ama kesinlikle yatırım yapmayı önermiyorum. Şu an bana göre halen yaşama savaşı veriyor. Ayrıca PP ödemeleri de her zaman anında değil...
Hee, umarım uzun yıllar, aylar devam eder de biz de para çekmeye devam ederiz... Zira ben de kendi adıma güzel para kazanıyorum burdan..

cngzhndrr

Ben openbux'a 15 $ yatırdım. 9'una 1 aylık 1 premium, 6'sına da referans aldım sıram 2 gün önce 665'ti şimdi 635. Siteye para yatırdığım için çok pişmanım herkez yeni neobux diyor ama bence yakında uçuracak openbux.

alperen

Alıntı yapılan: cngzhndrr - 28 Aralık 2011, 20:06:16
Ben openbux'a 15 $ yatırdım. 9'una 1 aylık 1 premium, 6'sına da referans aldım sıram 2 gün önce 665'ti şimdi 635. Siteye para yatırdığım için çok pişmanım herkez yeni neobux diyor ama bence yakında uçuracak openbux.
ref sırası beklemek sinir bozucu bende bu sıra olayını bilmeden almıştım 500 lerdeydim 9 gün geçti galiba 350 lere geldim:S site devam ederse güzel olcak gibi duruyo bencede ama batarsa bu reflere verdiğimiz para tamamen boşa gitmiş olcak.... ayrıca şuan kasada 1.5 dolara yakın var bidaha ref alımınamı yatırsam yoksa biriktirip çeksemmi karar veremedim site 3 ay daha ayakta durcağını bilsem ref e yatırcamda çelişkili:)