openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

24 Ekim Çarşamba, (6:00PM and 9:00PM (GMT-2)) TR saatiyle öğleden sonra 14:00 - 17:00 (olması lazım) saatleri arasında server da çalışma yapılacakmış.
Kısa süre önce görülem error 500 hatalarını gidermek için yükseltme çalışması yapılacakmış..
bilginize...

bilge8408

Bu arada neobux admini, openbux'u kara listeye almıs. Baya bir ugrastim reklami onaylatmak icin ama kabul etmedi. Foruma mesaj attim. Hatta neo hesabımda bir sorun mu var diyerekten once odeme istedim. Hooop hesap suspend oldu tekrar :) Ben maili atana kadar hesap tekrar acilmisti. Anlamadim bu isi. Ben de 5 dolar bosa gitmesin diyip clixsense reklami verdim :)

ElisaMcCline

Gerekçe belirtmediler mi ? Mail atabildin mi ?

Daha önce cashium ile de benzer sorun olmuştu ama gerekçesini biliyoruz... ;)

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Ekim 2011, 01:22:06
Gerekçe belirtmediler mi ? Mail atabildin mi ?

Daha önce cashium ile de benzer sorun olmuştu ama gerekçesini biliyoruz... ;)

Mail attım ama cevap gelene kadar hesabım acılmıstı. Simdi mailin cevabını bekliyorum. Sanırım reklamı onaylatmak icin cok usteleyince sistem hesabı askıya aldı. Neyse su an sorun yok gibi :) Gerci gene ilk biriken parayla bir odeme daha talep etcem, emin olmak icin.. O zamana kadar cevap da gelmis olur..

ElisaMcCline

Ok.. unutmaz, haber verirsen sevinirim ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Ekim 2011, 01:18:57
Bu arada neobux admini, openbux'u kara listeye almıs. Baya bir ugrastim reklami onaylatmak icin ama kabul etmedi. Foruma mesaj attim. Hatta neo hesabımda bir sorun mu var diyerekten once odeme istedim. Hooop hesap suspend oldu tekrar :) Ben maili atana kadar hesap tekrar acilmisti. Anlamadim bu isi. Ben de 5 dolar bosa gitmesin diyip clixsense reklami verdim :)

??? ??? Evet engellemiş gerçekten dün gece deneme amaçlı open bux reklamı vermiştim ve tıklanma almıştı fakat şimdi baktığımda engellemiş  >:(

neden acaba ?? ilk kez  bi siteyi engellediğini gördüm :-X

Geçmiş olsun Bilge :(

bilge8408

Alıntı yapılan: yingyang16 - 25 Ekim 2011, 02:03:24
Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Ekim 2011, 01:18:57

??? ??? Evet engellemiş gerçekten dün gece deneme amaçlı open bux reklamı vermiştim ve tıklanma almıştı fakat şimdi baktığımda engellemiş  >:(

neden acaba ?? ilk kez  bi siteyi engellediğini gördüm :-X

Geçmiş olsun Bilge :(

Sağolun. Bu engelleme olayı benim de kafama takıldı.. Sonuçta yeni açılmış bir bux sitesi... Aman silin gitsin :)

ElisaMcCline

Daha önce cashium u da engellemişti... bu benim bildiğim...
Nadiren duyduğum da olmuştu ...

Olabiliyor, normaldir... ;)

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Ekim 2011, 02:15:14
Daha önce cashium u da engellemişti... bu benim bildiğim...
Nadiren duyduğum da olmuştu ...

Olabiliyor, normaldir... ;)

Almış eline sopayı napalım artık :( Hayır arada hesap güme gidiyordu az daha :(

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Ekim 2011, 02:08:40

Sağolun. Bu engelleme olayı benim de kafama takıldı.. Sonuçta yeni açılmış bir bux sitesi... Aman silin gitsin :)

Heheh sildim gitti Bilge  :D :D Amanin  bir reklam için neobux hesabım gitmesin ::)