openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 26 Ekim 2011, 21:06:48
Arkandayım hocam aldım bende bir aylık bronze + 5 ref ( :( )
Hayırlı olsun o zaman :D
Umarım bu da fiyasko çıkmaz yahu... bu ara yine çok fazla keyifsiz site oldu, bir tane adam gibi yer lazım...
Yoksa Polyanna ile de bozuşacağız :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ekim 2011, 22:07:16

Yoksa Polyanna ile de bozuşacağız :D

Abi adminler Pinokyo ise sen Polyanna ile bozuşsan ne yazar?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Gün içinde çalışma yapıldı mı ? Bilen var mı ?
Openbux gitti az önce...
Verilen saat bilgilerine göre gün içinde olmalıydı çalışma.. Gecikme mi oldu acaba ?

halisekarakaya

Sabah 11 den 17:00 a kadar açıktı bende openbux,arada refresh yaptım ve hiç sorun olmamıştı,ref alamamak dışında :)

ElisaMcCline

:D
Demekki saatle ilgili ya bir sorun oldu ya da açıklamayı ben anlamadım.. gerçi anlaşılmayacak bir durum yok.. saati vermişti :)
Millet salak salak şeyler yazıyor diye de girip bakmadım.. belki de update etmişti admin konuyu, aklıma gelmedi hiç tekrar bakmak :)

bilalyuzugullu

tamam durum şimdi anlaşıldı prenses siteye girip 6 saat kalınca site fazla çalışmaktan ısınıp su kaynatmış  :D :D :D suçluyu bulduk
genelde katil uşak çıkardı ama bu sefer katil prenses miş  :D :D :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 27 Ekim 2011, 02:19:31
tamam durum şimdi anlaşıldı prenses siteye girip 6 saat kalınca site fazla çalışmaktan ısınıp su kaynatmış  :D :D :D suçluyu bulduk
genelde katil uşak çıkardı ama bu sefer katil prenses miş  :D :D :D
:D :D :D :D
Bilal valla koptum yahu :D :D
Evet uşak bir klasik ama biz öyle değiliz biliyosun :D :D :D
Bu gün işte bana kimse dokunmadı ,sakin bir iş günüydü ,ben de diğer kazanç yöntemlerimle uğraştım,site su kaynattı tabi normal olarak :D :D
Evet suçlu benim :D :D

universitely76

Sabahtan ref kuyruğunda bekliyorum, araya kaynak yapmaya kalkışanları hiç uyarmam topuklarına sıkarım bak :D gelin burada isminizi belirtip sıraya girin :D
Şu sıra imzasız'ım...