FuseBux (SCAM)

Başlatan subaru54, 21 Şubat 2014, 21:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

100 rr inde kurtaracağını sanmıyorum sevgili örtmenim :D ben zaptan aldım bugün 100 lük bakalım. iki sitedede grafik rampa aşağı gidiyordu :D

eğer bi değişiklik olursa haber veririm konusunda, ama dediğim gibi hiç sanmıyorum :S

6il9in

-:)) gulum tam dedigin gibi rampa ama egim % desi cok fazla  :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: bilqin - 26 Mayıs 2014, 18:57:07
-:)) gulum tam dedigin gibi rampa ama egim % desi cok fazla  :D

yok be gülümcüm :D bende şimdilik uygun eğimle yapılmış tekerli sandalye rampası kıvamında gidiyor. günde 100-150 tık düşüyor şimdilik :D

ref sayısı fazla olduğu içindir belki ??? bakalım ne zaman çakılacaz diye bekliyoz işte :D

ýrmakk

Fusebux'ta tıklayamadığımız günlerde Ref kazancı yansıyordu (sanırım focus deniyor sisteme) bunu değiştirmişler  (prt)
Hafta sonu köye gitmiştim tıklayamadım sitelerime RR tıkları 0 noktasında  :S :'(

Edit: İkose modum uyarmış ama ben yeni gördüm. okusamda yapabileceğim bişi yoktu zaten köyde net yok  :(

hakanatik01

zapbuxada bugün geldi onun içinde bilginiz olsun ;)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ırmakk - 27 Mayıs 2014, 14:44:07
Fusebux'ta tıklayamadığımız günlerde Ref kazancı yansıyordu (sanırım focus deniyor sisteme) bunu değiştirmişler  (prt)
Hafta sonu köye gitmiştim tıklayamadım sitelerime RR tıkları 0 noktasında  :S :'(

Edit: İkose modum uyarmış ama ben yeni gördüm. okusamda yapabileceğim bişi yoktu zaten köyde net yok  :(

Bilgi için teşekkürler :) Ufak bir not ; focus sistemi, reklamı izlerken o sayfanın açık olma zorunluluğuna deniyor :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 27 Mayıs 2014, 14:56:42
Bilgi için teşekkürler :) Ufak bir not ; focus sistemi, reklamı izlerken o sayfanın açık olma zorunluluğuna deniyor :)
Teşekkürler modum uyarı için.
Bende bilgi için teşekkür ederim @HaMZaKuRSaD :)

disturbed09

arkadaşlar yaklaşık 140 dolar fuseye yatırdım 1 ay kadardır da ordayım ancak ilk defa para çekeyim dedim bugün paypal hesabıma henüz para geçmedi nedendir acaba?

leprechaun

Alıntı yapılan: disturbed09 - 31 Mayıs 2014, 18:19:46
arkadaşlar yaklaşık 140 dolar fuseye yatırdım 1 ay kadardır da ordayım ancak ilk defa para çekeyim dedim bugün paypal hesabıma henüz para geçmedi nedendir acaba?

24 saatte geçer

disturbed09

ilginiz için teşekkür ederim neoya alışmışım anında ödüyor diye anlaşılan heryerde aynı değil  :D