FuseBux (SCAM)

Başlatan subaru54, 21 Şubat 2014, 21:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Ben istediğimde anında gelmişti,24 saat kuralını bilmiyorum ödeme kanıtındada çoğu arkadaş instant yazmış ;Son ödeme alanlar gelip cevap vereceklerdir ;
Historyde ne gözüküyor sizde ki, ?

disturbed09

2014/05/31 10:12   You have been paid to your PayPal account!
The amount paid was: $13.7600

Historyde böyle yazıyor ancak hala paypal hesabıma aktarılan bir para yok. Ben de anında yapılıyor diye biliyorum

nouma26

Payzada instant paypalda manuel Hakan.Paypal a öyle geldiğine eminsen sana ayrıcalık yapmış  :)

disturbed09

Evet simdi sitenin forumunda gördüm başka bir arkadaşa da 8 saatte gelmiş. Paypal ödemeleri 24 saat içerisinde yapılıyormuş

hakanatik01

Yapsında 48 saatte olsun ,bekleyin bakalım 24 saat ,history ödendi yazmış ama ingilizce sorunuda olabiliyor o yüzden orasını da ciddiye almamak lazım olmadı ticket atarsınız sorunu hallederler , site zaten AVG'leri parçaladı birde yatırımcı kaçırmak istemezler herhalde :P :)

bana ayrıcalık yapmaycakta kime yapacak ki nouma hocam :P :D

disturbed09

Yaklaşık 2 saat içerisinde ödemem geldi arkadaşlar.  :D

EDİT:
Resimler ödeme kanıtında paylaşılıyor zaten.

ptconur

İki üç saat önce ödeme istedim ve ödemem anında yapıldı fakat şimdi hesabıma baktığımda -3.7230$ olarak gösteriyor. Aynı sorunla karşılaşan varmı arkadaşlar

Aynı sorunla karşılaşan varsa sitenin forumunda konu açtım

hakanatik01

@ptconur hocam,
Benim başıma gelmedi , ama aklıma gelen farkında olmadan acaba ref salımı olduda ondan dolayı hesapta para yoksa "-" yemin attı paypalın - ye düşürmesi gibi düşündüm ama emin d ğilim tabiki bugta olabilir ilk defa gördüm böyle birşey :)

enderege

Alıntı yapılan: ptconur - 31 Mayıs 2014, 20:55:19
İki üç saat önce ödeme istedim ve ödemem anında yapıldı fakat şimdi hesabıma baktığımda -3.7230$ olarak gösteriyor. Aynı sorunla karşılaşan varmı arkadaşlar

Aynı sorunla karşılaşan varsa sitenin forumunda konu açtım

Ref salımı falan mı yaptın? Gerçi fusede böyle birşey var mı bilmiyorum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

disturbed09

Acaba uzatmayı unuttuğunuz refler salındı da ordan mı diye geliyor insanın aklına