BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

refund şansı varsa öncelikle ödemeleri bu şekilde yapacağını yazmıştı aslında ama, bu kadarını da beklemiyordum :D
Hayırlı olsun :D
Tüm parçaları güle güle harca :D

naber2

arkadaşlar birkaçgündür main balance mı takip ediyorum, sanki maine eksik para geliyormuş gibi hissettim. referanslar 11 bin tıklamış hesabıma 10,2 dolar yükselmiş. nedendir?

enderege

Alıntı yapılan: naber2 - 13 Ekim 2011, 19:23:03
arkadaşlar birkaçgündür main balance mı takip ediyorum, sanki maine eksik para geliyormuş gibi hissettim. referanslar 11 bin tıklamış hesabıma 10,2 dolar yükselmiş. nedendir?
Rakamlarda yanlışlık var. Ama artık o kadarda şerefsizlik yapmaz sanırım. Sizin bir yanlış hesaplamanız var gibi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Direk ref tıklamalarının yarısı da rental balance a düşüyor.. Onu atlamıyorsundur herhalde...
Gerçi 32 direk ref 5 tık yaptığında ancak 0,8$ farkı olur (senin hesabında olduğu gibi) ...
O kadar ref var mıdır ? bilmiyorum ama farkı atladıysan bu bilgi hesabı çok değiştirebilir..

naber2

direk refim yok, RR ler idare ediyoruz. acaba autopayden olabilir mi?

universitely76

Evet autopay'den dolayı balancenizdeki değerlerde eksiklik olabilir. İstatistik sayfasındaki Autopay sekmesine bakın, varsa böyle bir harcama orada gözükecektir.
Şu sıra imzasız'ım...

naber2

statics kısımında autopay diye bir yer yok, hareketli grafikler rr clicks ve purchase balance transfer, diğerleri 0.

2149 rr tık balance artış 15,56

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: naber2 - 14 Ekim 2011, 18:18:38
statics kısımında autopay diye bir yer yok, hareketli grafikler rr clicks ve purchase balance transfer, diğerleri 0.

2149 rr tık balance artış 15,56

naber2, senin üyelikte ref geliri nedir ? Diamon ya da ultimate misin...?? 0,01$ olarak hesalıyorsun ???
Ya da kaçtan hesaplıyorsun da tutmuyor.. dsaha önceki hesabın 0,01 olaraktı sanırım..

naber2