BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Neden gerek duysun ki.. Açıklama yapmış, ROI sinin üzerindekilere para ödemeyeceğim 1 ay demiş. :D
biriki öder, sonra onu da değiştirir... biliyorsun daha önce %x fazlasına ödemeyeceğim demişti.
Bir süre sonra da %100 ünü geri alanlara ödemeyeceğim diyecek :D
Ve birilerine öderse de diğerleri de yatırım düşünecek ;)

Şu anda main balance rental balance transferini de serbest bırrakmış.. İstediğiniz zaman yapın diyor. Sadece artık cashout ta sayılmayacak, yatırım da sayılmayacak.
YAni sürekli yatırım yapıyormuş gibi %xx cashout büyümeyecek :)
Yatırım şartını hileyle getiriyor yani :D

ElisaMcCline

Bigtimebux ta ref tıkları işlemiyor arkadaşlar..
Her gece gün sonu bilgisi alıyorum öyle farkettim. Dün geceden şu ana kadar sadece benim tıklarım kadar az bir artış olmuş.
Sonra gördüm ki, konu açılmış zaten forumda.

Bilginiz olsun... :(

enderege

Bende dün 5 tık yapabilmiştim. 2 reklamı tıklayamamıştım. O nedenle de bugün ref tıkı işlemedi sanıyordum. Meğer genel bi sorunmuş.  :-[
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Aynı durum bux4cash da da var. Admin yeni script çalışması yapmaktaymış. Düzeltecekmiş miş miş...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolga4599

Alıntı yapılan: universitely76 - 01 Kasım 2011, 17:51:39
B4C'te açtığım disputelerden sonra Big'de hesabımın suspend edileceğini bekliyordum. Ancak hesabımın askıya alındığına dair herhangi bir alamet yoktu. Bu yazının görülmesi gereken cashout sayfasında da "ödeme isteyebilmek için önce talebi alınmış ödemenin gönderilmesi gerekir" yazısı çıkıyordu.

Yeni düzenlemelerle birlikte eklenen manuel istenmiş ödemeyi iptal edebilme butonuyla ödememi iptal ettim ve cashout sayfasına girerek hesap durumumu görmek istedim. Ancak yine hiçbir anormal durum söz konusu değil, normal bir şekilde para isteme sayfası geliyor.

Şimdi diyebilirsiniz ki sen Allahtan daha ne istiyorsun :D :D

Yahu tamam görünürde hiçbir suspended alameti yok, ancak kaç haftadır açmış olduğum reklamlarım niçin onaylanıp izlettirilmiyor. Anlayamadığım ve şüphelerimi kabartan durum budur! Yeni açılmış sitelerin reklamları patır patır izlettirilirken benim bu sitelerin açılışından daha önce girmiş olduğum reklamlarım hala "Approved" modunda bekliyor ::)

Ben disputeyi açınca cevap hakkı dolmadan cevap vermiş ve 3 sitede de hesaplarımı suspent yapmıştı nelson efendi  ne keramettir disputede hala bekliyoruz bakalım hayırlısı ne olacak 11-12-2011 en geç demiş paypal alabilecekmiyim bakalım.

universitely76

Hmm Nelson neyi düşünerek cevap yazdı acaba, benim disputede herhangi bir cevap vermemişti ve 10. gün sonunda karar lehime verilmişti. Senin 2 haftayı geçiyor sanırım dispute süresi, umarım nelsonun cevabına rağmen PP'ın dediği tarihte durum sonuçlanır ve paranı alırsın kardeş  :-\

Disputeden alacağın parayla birlikte Nelson grubu sitelerde zararın yoksa hesaplarının askıya alınması sorun değil, eğer düzelir de eski verimli haliyle para kazandırmaya başlarsa sende yeni bilgilerle tekrar üye olursun siteye.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Yaa bigtime da refi olanlar kontrol edebilir mi ?
Sanki reflerin süreleri dsüşmüyor.. bu arada... Evet tıklar işlemiyor ama ref süreleri de düşmemüş/düşmüyor gibi geldi bana.
Refi olan arkadaşlar bir kontrol edip (bilebilecek durumdaysa) bilgi yazabilir mi ?

Foruma birşey yazan yok.. Ne admin ne mod... :(
Sanki bütün sitelerine üye olmak zorundayım adamın... Canı nereye isterse oraya yazıyor abiler...

universitely76

Forumda yazmışlar rental reflerin süreleri 2 gün uzatıldı hocam..
Bu arada ref tıkı işlenmemesi herkeste mi görülüyor ::) benim ref tıklarında bir sorun yok. Ancak gelir var mı ona dikkat etmedim, işlenmekten kasıt o mudur..
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 03 Kasım 2011, 00:55:50
Forumda yazmışlar rental reflerin süreleri 2 gün uzatıldı hocam..
Bu arada ref tıkı işlenmemesi herkeste mi görülüyor ::) benim ref tıklarında bir sorun yok. Ancak gelir var mı ona dikkat etmedim, işlenmekten kasıt o mudur..
Forumda dolaşırken kilitleniyorum sürekli. Artık tırsıp sorun olur gibi olunca kaçıyorum hemen :D
evet kasıt tam olarak o :D Hesaba yansımıyor ;)

ElisaMcCline

Ref süreleri yine uzatılmış galiba.. gün düşmemiş düne göre  ::)
Yaa reklamları bitirttiriyor işte :D 3-5 gün de böyle kazanalım demiş Nelson :D