BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Autopay ile ilgilenmedim bu saitede çünki külliyen zarar. Bu kadar çok 1 tıklayan ref başka yerde görmedim.
Neoda en azından tıklamayan çok. 1 ci de çok az oluyor belki 2ci biraz daha fazla.. Orada daha makul autopay. big de hiç bir kuvvet bana autopay açtıramazdı açmadım.

Sadede gelirsek;
-Ya autopay kapatık deneyeceksdin göreceksin...
-Ya da autopay uzatma ücretini bilmiyorum onu öğrenip, kaç refin dse tıkladığını tam gün sonunda sayıp hesap yapacaksın... ( ya da bilgi verirsen burada da yaparız)
autopay ücreti - tıklayan ref sayısı - toplam gelen tık - main balance daki artış ... hesap için bu bilgiler lazım..

universitely76

evet sonunda bu da oldu, adam kendi sitesinde banlanmış  :D   claudio'yu da sinirlendiren nelsoncan sus payını aldı ve sus'pended oldu :D :D

Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 31 Ekim 2011, 17:37:29
evet sonunda bu da oldu, adam kendi sitesinde banlanmış  :D   claudio'yu da sinirlendiren nelsoncan sus payını aldı ve sus'pended oldu :D :D
;D ;D ;D
Nereye kadar böyle yahu... boşuna mı uğraşıyoruz acaba.. Nelson un bigtime ı salladığı yok sanırım... :(
30 günden fazladır giriş yapmamıştır kesin :D :D :D

universitely76

Hocam hakkını yemeğin adamın, bakın resimdeki mesajı bile 4 gün önce yazmış :D Dispute açanların bir daha düşünmesini sağlamak için adamcağız harıl harıl çalışıyormuş.

Big'deki son reklam değeri güncellemesinden haberiniz vardır heralde :) hiçbir şekilde kazandırmayarak 6-7 ay içerisinde düzlüğe çıkar bu adamlar  8)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Biraz önce baktığımda admin hesabı açıktı. Demekki çözmüş. Bugün 5 reklam tıklamama (0.012$) izin verdi. 2 adet reklamı tıklamama izin vermiyor. Tıklamış kabul ediyor. Ama reklam tıklanmamış ve hesaba işlememiş?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 31 Ekim 2011, 18:00:30
Hocam hakkını yemeğin adamın, bakın resimdeki mesajı bile 4 gün önce yazmış :D Dispute açanların bir daha düşünmesini sağlamak için adamcağız harıl harıl çalışıyormuş.

Big'deki son reklam değeri güncellemesinden haberiniz vardır heralde :) hiçbir şekilde kazandırmayarak 6-7 ay içerisinde düzlüğe çıkar bu adamlar  8)
Ahaha evet dikkat etmemişim tarihine :)
Para girişi olmadan kimse hiçbiryere çıkamaz :D Az ya da çok,,, birşeyler birikecek sonuçta...
Forumu okumuyor/okuyamıyorum.. sorun çıkıyor nedense bende... Ama reklamlardaki değişik rakamları gördüm..
Ultilerde pek birşey değişmedi ama sanırım.. hala 0,02 lik reklamları görüyorum ..
0,001 lerle zaten ilgilenmiyordum.. bugün fazladan 0,0005 leri de gördüm :D

Yakında Nelson sitenin adını değiştirebilir Bigtimeaurora :D güzel durdu :D

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 31 Ekim 2011, 18:05:02
Biraz önce baktığımda admin hesabı açıktı. Demekki çözmüş. Bugün 5 reklam tıklamama (0.012$) izin verdi. 2 adet reklamı tıklamama izin vermiyor. Tıklamış kabul ediyor. Ama reklam tıklanmamış ve hesaba işlememiş?

Evet bende denk geldim o reklama; INC'ın reklamı! Adam kendi sitesinin reklamını yaptırtmıyor yahu :D

Alıntı yapılan: elisamccline - 31 Ekim 2011, 18:08:37
Ahaha evet dikkat etmemişim tarihine :)
Para girişi olmadan kimse hiçbiryere çıkamaz :D Az ya da çok,,, birşeyler birikecek sonuçta...

durmadan hisse satıyor ya :)
ayrıca siteler hala yatırım alıyor, forumları takip etmeyen, çok tecrübe sahibi olmayan insanlar hala sitelere para yatırıyordur.

Alıntı yapılan: elisamccline - 31 Ekim 2011, 18:08:37Yakında Nelson sitenin adını değiştirebilir Bigtimeaurora :D güzel durdu :D

:D :D :D
olur mu olur :D
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

B4C'te açtığım disputelerden sonra Big'de hesabımın suspend edileceğini bekliyordum. Ancak hesabımın askıya alındığına dair herhangi bir alamet yoktu. Bu yazının görülmesi gereken cashout sayfasında da "ödeme isteyebilmek için önce talebi alınmış ödemenin gönderilmesi gerekir" yazısı çıkıyordu.

Yeni düzenlemelerle birlikte eklenen manuel istenmiş ödemeyi iptal edebilme butonuyla ödememi iptal ettim ve cashout sayfasına girerek hesap durumumu görmek istedim. Ancak yine hiçbir anormal durum söz konusu değil, normal bir şekilde para isteme sayfası geliyor.

Şimdi diyebilirsiniz ki sen Allahtan daha ne istiyorsun :D :D

Yahu tamam görünürde hiçbir suspended alameti yok, ancak kaç haftadır açmış olduğum reklamlarım niçin onaylanıp izlettirilmiyor. Anlayamadığım ve şüphelerimi kabartan durum budur! Yeni açılmış sitelerin reklamları patır patır izlettirilirken benim bu sitelerin açılışından daha önce girmiş olduğum reklamlarım hala "Approved" modunda bekliyor ::)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Siteye yatırım yapıp, anlaşma yolunu açık bırakıyor oabilir.. Tabii ki önce ona sormadan para yatırmamak lazım :)
Suspend ederse tamamen kaybedecek.
Üstelik reklamları birilerinin eritmesi gerekiyor :D Neden suspend edip bir işçiyi daha göndersin ki :)

universitely76

Bu şartlarda hiçbir surette sitelere yatırım yapmam, önce ödemeleri açması gerek!
Evet reklamları eritecek üyeler gerekiyor ancakkk, benim hesabımı eritmeyi niçin düşünmüyor, 250$ yakın para var içeride :)
ha ileri de olur ya düzlüğe çıkar ve bana "açtığın disputelere rağmen hesabına dokunmayacağım lakin hesabını törpüleyip balancelerini resetleyeceğim" derse, cevap bile yazmadan o hesabı bırakıp yeni bir hesap açarım. Onun dediğine razı olmaktansa yeni bir başlangıç yaparım  8)

Farklı uzunluklarda uzatmış olduğum reflerden bir 100'lük paketin 3 gün sonra süresi bitecek ve ben hiçbir refi uzatmayacağım. 3 aylık uzatmmış olduğum reflerde gidene kadar tıklamaya devam, ancak hesapta ref kalmayınca sitelere bir bakarım eğer sorunsuz bir şekilde yola devam ederse yeniden ref alırım, o an itibari ile düzelmemişse düzelene kadar beklerim.
Şu sıra imzasız'ım...