BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

benim  refler de bugun cok hizli basladi ama ogleden sonra bicak gibi kesildi tiklamalar :) 6-7 saat 1 Allah'ın kulu tıklamaz mi yahu :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 25 Mayıs 2011, 21:09:03
Sorun bendede düzeldi sepetler geldi. Ama 8 günde bir rentale para atma sorunu yüzünden minimum 80$ biriktirmem gerekiyor. Bir saattirde 79.850$ kaldık. Bütün gün deli gibi tıklamışlar. Dünkü tıkı bu saatte geçmişler. Ama devamı gelmiyor. Sanki biri frene basmış. Hayırlısı bakalım.
Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Mayıs 2011, 23:36:49
benim  refler de bugun cok hizli basladi ama ogleden sonra bicak gibi kesildi tiklamalar :) 6-7 saat 1 Allah'ın kulu tıklamaz mi yahu :)

Aynen ben de de o durumda, öğlen civarında bayağı iyi bir tık varken şimdi yatıştalar :D
Ara ara kontrol ediyor ya da bir arkadaşıma kontrol ettiriyorum, refler ilk haber verdiğimden bu yana hiç kaybıolmadı, aralıklarla bu ve benzeri sorunlar tekrarlanacak gibi.
O kadar da kasmayın. Bir 10 gün önce de olmuştu sanırım.
Galiba ref havuzuna sürekli ref atılmıyor, bitince de patlıyor bu şekilde :)

hknptc

24.May   1200   refs   2177   clicks   1,81   AVG
25.May   1200   refs   2096   clicks   1,75   AVG

admin incrase'de hesabı olup da parasını çoktan çıkarmış üyeleri tespit mi ediyor acaba :)

Mesen

Evet düzeldi ve hemen 100 tane daha kaptım. ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hknptc - 26 Mayıs 2011, 01:30:30

admin incrase'de hesabı olup da parasını çoktan çıkarmış üyeleri tespit mi ediyor acaba :)

Yok yahu, benim hesap yok Inc de. Ama nedense herkesten biraz daha yukarıda gidiyor başından beri. Öyle atla deve bir fark da değil aslında ama yükrek ref sayısında farkeder tabii ki, O da Ulti parasının farkını çıkartırmı tartışılır.  :)

hknptc

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Mayıs 2011, 17:26:56
Alıntı yapılan: hknptc - 26 Mayıs 2011, 01:30:30

Yok yahu, benim hesap yok Inc de. Ama nedense herkesten biraz daha yukarıda gidiyor başından beri. Öyle atla deve bir fark da değil aslında ama yükrek ref sayısında farkeder tabii ki, O da Ulti parasının farkını çıkartırmı tartışılır.  :)

tam olarak ifade edememişim galiba :) ben incrasebux'da parayı çıkardığım için admin bana düşük avg veriyor onu demek istemiştim :)

görünüşe göre sana kıyak geçiyor -ki incrasebux'da avg üyelik tipine göre değişiyor- yani ultimate ve diamond aynı ref sayısında olsa bile ultimate daha düşük alıyor incrase sistemine göre.

belki burada avg'leri eşit olarak ayarlamıştır bilmiyorum ama ulti almama sebeplerim diamond'la arasında yalnızca 1000 ref farkı olması (incrasebux'da 10.000 refe bile ulaşabiliyorsunuz) ve avg'lerin bi kademe aşağıda konumlanacağını beklediğimden dolayıydı.

universitely76

Reklamların öğle saatlerinde kesilmesi son buldu sanırım  ::)

Bu sıkıntıyı yaşadığımızdan beri bu saatlerde 400 tıkı geçmiş bulunuyordum ancak şu anda 300 olmuş. Ya bu iş çözüldü ve tıkları güne dağıtmayı başardılar ya da bugün benim için aşırı kötü bir gün olacak  :-\
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 29 Mayıs 2011, 14:19:59
Reklamların öğle saatlerinde kesilmesi son buldu sanırım  ::)

Bu sıkıntıyı yaşadığımızdan beri bu saatlerde 400 tıkı geçmiş bulunuyordum ancak şu anda 300 olmuş. Ya bu iş çözüldü ve tıkları güne dağıtmayı başardılar ya da bugün benim için aşırı kötü bir gün olacak  :-\

Bence hepimiz için 2. şık oacak.  :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Geçtiğimiz günlerde tıklamalar bu saate kadar devam etmez çok önceden bitmiş olurdu. Ancak bugün bu saatte hala devam ediyor ref tıklamaları, o bakımdan sorun çözülmüş arkadaşlar ve ref tıklarını tüm güne yaymayı becermiş bigtime ekibi  :) :)
Başka sorunlar yaşamamak üzere geçmiş olsun  :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Evet, ben de az önce bakabildim, bakalım gün sonu ne olmuş diyordum ki önce şok ldum, somra 1-2 dk içinde tıkların gelmeye devam ettiğini görerek rahatladım :D
Ancak bu olayla beraber bende bir AVG düşmesi durumu da olmuştu ve şu anda oranldığımda yeni avg lerin geçerli olacağı görünüyor.
YAni tahminimiz geçerli. AVG ayarlaması için birkaç düzenleme yapılmış demekki. :)