BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bronze üyelikde 12 gün Silver üyelikde 10 gün. Sanırım üstteki tablo eski.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolga4599

Alıntı yapılan: enderege - 20 Haziran 2011, 12:42:02
Bronze üyelikde 12 gün Silver üyelikde 10 gün. Sanırım üstteki tablo eski.
tşk ederim dostum...

ElisaMcCline

Hmm evet yaw aslında bir yenilemek lazım bir ara. İlk tabloydu o.. Daha prelauch taki bilgiler.

ptcyapsak

değişken IP olayını da çözmüş bulunmaktayım admin hemen döndü

Date:    2011-07-19 16:35:08

Hello.. I am working in my internet cafe and i have internet connection at my house. Can i login both place. I mean work and house has different IPs. Also connection at my house has dynamic IP and if any electricity cut-off or modem problem, my ip may change. Is it a problem for you? I want to invest so i must know if it is a problem.

Date:    2011-07-19 18:07:08
Name:    Claudio

It's not a problem, but no one can use the same PC or IP except you.

Best regards,
Claudio
BigTimeBux

ElisaMcCline

ptcyapsak,
IP konusuna bu kadar takılmayın. Özellikle bigtime da zaten günde bir girersin siteye. daha fazlasının bir anlamı yok.
5 ten fazla olsa da ana reklamlara tıklayamıyosun limit var.
Es kaza arada 1 tane 0,001lik reklam yakalarsın, onun için de değmez zatren siteye girmeye. :)

nouma26

Bugün 2 reklam tıkladım.Sonra kendi kendine mailime bigtime 1.şifre değiştiği mesajı geldi.Siteden logout oldum.İlk önce kendi şifremle giriş yapmayı denedim.Sonra Verilen şifreyle foruma girdim.Hesabım bomboştu.2.sefer girdiğimde normale döndü hesabım.Durumdan kıllandım.Şifreyi kendim değiştirdim bu sefer.Bu sefer 10 dakika ban cezası aldım.Şu anda yeni şifremle giriş yapabiliyorum.Hesabım da normale döndü.Sizin başınıza bu tür bir olay geldi mi?

Mesen

Benim başıma gelmedi şu ana kadar böyle birşey. Çok kıllandırıcı bir durum evet. Fakat şunu söyleyeyim eğer kullanmıyorsun secondary password'u kesinlikle kullan. En ufak $50'lık falan bile yatırım yapsan bir sitede varsa secondary password özelliği kesinlikle kullan.

nouma26

Anladım teşekkür edrim.İşin dahada garip yanını şimdi farkettim.Msn im kapanmış .Şimdi  tarayıcıdaki hotmail sayfasını kapatıp yeniden msn deki hotmail işaretinden giriş yaptım ve demin gelen kutusunda gördüğüm bigtime şifreleri değişti mesajları yokolmuş ve silmediğime çok eminim.Sanırım biri msn ve hesaplarıma erişmeye çalıştı. >:(

Mesen

Aman dikkat. MSN'den birine para kazandığını o siteden söylediysen o yapmış olabilir. Sakat işler bunlar. Şifrelerini değiştir gelen emailleri tamamen sil. Kendine güvene almış olursun.

nouma26

Sitenin kendi forumunda türkçe bölümünde payout yaptıgı halde paralarının gelmediğinden yakınan türkler var.Payment proofs bölümünde bugün yapılan ödeme örnekleri var halbuki.Sizlerde böyle bir sıkıntı oldu mu arkadaşlar?