BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 21 Nisan 2011, 12:07:33
byuzugullu ziyaret ise yaramis baksana avg ler tavan yapmis yahu:D
valla sabirsizlaniyorum:D
yaptigin hesaplamalar da akademik duzeyde masallah .ptc mali musavirlik burosu byuzugullu:D
elisamccline hocam siteyle ilgili paylasimlariniz icin tesekkurler gercekten bu veriler yatirimcilar icin karar asamasinda cok onemli oluyor .avg leriniz daim olsun insallah:)

Teşekkürler Halise,
Bir anlamda sırf bunun için hemen bronze alıp denemek istedim zaten. sitede düzgün bir paylaşım yok :)
Tek sorun çok fazla kural var sitede neo gibi.
Henüz karşıma çıkmayanlar da vardır. :)

memirhan

valla elisa hocam bırakma bırakmama arasında gidip gelmeleriniz beni her sitelere girişte sizin yeni bi yazınızı bulana kadar jaws müziği eşliğinde geçiyor sonra aha gitmemiş diyorum müzik kesiliyor. ben yeniyim aslında ama bu ptcler hayat felsefesi gibiymiş  :) şimdi paranın kıymetini daha iyi anlıyor insan artık 10 kuruşları eğilip alıyorum yolumu hiç değiştirnmiyorum belki yarın yine aynı yerde 10 kuruş bulurum diye

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: memirhan - 21 Nisan 2011, 16:02:47
valla elisa hocam bırakma bırakmama arasında gidip gelmeleriniz beni her sitelere girişte sizin yeni bi yazınızı bulana kadar jaws müziği eşliğinde geçiyor sonra aha gitmemiş diyorum müzik kesiliyor. ben yeniyim aslında ama bu ptcler hayat felsefesi gibiymiş  :) şimdi paranın kıymetini daha iyi anlıyor insan artık 10 kuruşları eğilip alıyorum yolumu hiç değiştirnmiyorum belki yarın yine aynı yerde 10 kuruş bulurum diye

Hahaha :D
Ya aslında biraz da bu sektöre özel bu konu :D Normalde nelere ne paralar harcıyoruz, ne kadar müsrif davrandığımız konular var :)
Sektörde büyük paralar da kazanılsa.. cent lerle birikiyor.. O yüzden de durum bu :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: memirhan - 21 Nisan 2011, 16:02:47
:D :D bir de bu muhabbet vardı  di mi memirhan :D :D :D
yerde bulunan 10 kuruşlar :D :D :D
bence de yolunu hiç değiştirme  :D :D
bu bizim yaşam felsefemiz biz bu işi seviyoruz zaten mühim olan da bu kim ne derse desin :D :D :D

enderege

Bigtimebux
Bronze  üyelik (20-04-2011)

100 ref 360 tık (3.6 AVG) 22-04-2011
100 ref 320 tık (3.2 AVG) 21-04-2011
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

HAyırlı olsun enderege;

Ben de de aynı bugün :D

100 ref 360 tık ---> 3.6 AVG :)

enderege

Bigtimebux
Bronze  üyelik (20-04-2011)

100 ref 320 tık (3.2 AVG) 23-04-2011
100 ref 360 tık (3.6 AVG) 22-04-2011
100 ref 320 tık (3.2 AVG) 21-04-2011

ElisaMcCline

Neyse ben de vereyim.. çok  yakın seyrediyor ... :)

100 ref 325 tık ---> 3.25 AVG

Edit: Arkadaşlar yatırım planı olan varsa mutlaka danışsın... Brnim kendi adıma büyük yatırım için biraz keyfim kaçtı :)
Para çekmek gerçekten çok zor. Bunu gören ciddi yatırımcıların, kendilerini geri çekme ihtimalleri var.

Örneğin rental balance dan main balance a yapılan aktarmalar da cashout statüsünde sanırım.
Yani istediğiniz zaman balance da para olsa bile rentale aktaramayabiliyorsunuz gibi duruyor aktarım sayfasındaki açıklama.  ???
Cashout 10 günde bir ise ya cashout ya da rentale aktarma yapabileceksiniz ödeme zamanı geldiğinde ...
Denediğimde haber veririm.

AnilK

@elisamccline
Evet Incrasebux'ta da bu şekildeydi ne yazık ki.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Nisan 2011, 07:22:09

Cashout 10 günde bir ise ya cashout ya da rentale aktarma yapabileceksiniz ödeme zamanı geldiğinde ...
Denediğimde haber veririm.

O zaman şöyle bir  tezat ortaya çıkıyor. Cashout bronze üyelikte 10 günde bir 20$(Bunda mutabıkız.) Ref alımı ise maksimum 100 adet 7 günde bir.(Bundada mutabıkız.)

Şimdi ben bronze üye oldum ve 100 ref aldım cepten harcadım. 7 gün sonra 100 ref için biraz daha cepten harcarım. Bundan sonra tahmini günde  4$ gibi gelir elde edilir. Yani 10 gün sonra cepten para harcamadan 100 ref daha alabilirim. Ama Current Balancedan rental Balanca para aktarma Cashout ise 14 günde bir 100 ref alımı yapabilirim.  Hemde hiç para çekemem. Bütün yatırım içerde kalır.

Bu mantıksız değilmi?

Aklıma şuda geldi. Current Balance daki parayı Paypala alıp ref veya yatırım için tekrar paypaldan ödeme yapsak bunun sınırlaması var mı?