BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 23 Nisan 2011, 22:54:32
Aklıma şuda geldi. Current Balance daki parayı Paypala alıp ref veya yatırım için tekrar paypaldan ödeme yapsak bunun sınırlaması var mı?
Bu konuda bir sıkıntı yok. Ama Paypal ve Kredi kartı konusu bir sürü iş ve kayıp çıkartıyor :(
Sanırım amaç sürekli Paypal dan yatırım alan bir site... Çünki içerde çevirirseniz yine PP den takviye gerekiyor, cashout süreleri hep daha uzun ref alım zamanlarından.
Olmadı çekerseniz de yine büyük kısmını yatıracağınız için, Sürekli PP den yatırım alan bir site ve biz deli gibi para ödüyoruz diye bağırma (reklam) şansı :D

enderege

ve biraz önce baktığımda Cashout kapalı. Çalışma yapıyoruz, 26/04/2011 de açılacak diye bir ibare var.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 23 Nisan 2011, 23:09:18
ve biraz önce baktığımda Cashout kapalı. Çalışma yapıyoruz, 26/04/2011 de açılacak diye bir ibare var.
PTC işini benim için hoby yapan şey bu heralde :D
Hiçbir zaman tekdüze değil, Sürekli heyecan :D hahahaha :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Nisan 2011, 23:16:34

Hiçbir zaman tekdüze değil, Sürekli heyecan

Hiçde öyle değil hocam. Tekdüze!... Ha bire paypala dispute de... dispute. Artık monotonlaştı.

enderege

Bigtimebux
Bronze  üyelik (20-04-2011)

100 ref 145 tık (1.45 AVG) 24-04-2011       :'(   Hadi buyrun...
100 ref 320 tık (3.2 AVG) 23-04-2011
100 ref 360 tık (3.6 AVG) 22-04-2011
100 ref 320 tık (3.2 AVG) 21-04-2011

ElisaMcCline

Benim de çok kötü bitti ve genel olarak tüm forumda da şikayyet var :)

100 ref 140 tık ---> 1.4 AVG ???

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Nisan 2011, 19:11:31
Benim de çok kötü bitti ve genel olarak tüm forumda da şikayyet var :)

100 ref 140 tık ---> 1.4 AVG ???

hocam nasıl bitti ya 24 ünü yazmıyormusunuz  :( daha gece 1'e kadar vakit yokmu yavhu  ::)

ElisaMcCline

Haklısın tarihsiz verdim, dün gece girmemiştim keyfimi kaçırınca, dünün avg si :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Nisan 2011, 19:20:10
Haklısın tarihsiz verdim, dün gece girmemiştim keyfimi kaçırınca, dünün avg si :D

:( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :( :( :(
hocam naaptınız yaa altüst oldum şimdi ben. bidaa hiçbişiye heveslenmiycem.
o kadarda hesap kitap yaptım; hem kendime, hemde burdan yayınlamaya bronze ve silver farkı diye.
soona bi baktım yok efendim rentale aktardınmı cashaut dan sayılıyor  :'(  üstüne bide enderege cashaut kapalı diye ekledi  :'( :'( :'( bütün hevesim kaçtı; koymadım bende buraya. şimdide avg ler ağlamaya başlamış. oooof of  ne olacak bu memleketin haali  :D :D :D :D

ElisaMcCline

Site 30 Nisan itibariyle açılıyor aslında :)
Bu sebeple bu ara dönemde zaten büyük bir taahhütleri yok. Denemek isteyenler için indirimli fiyatlar sunuyorlar sadece.
Kendileri de işleyen bir sitede çıkacak olumsuzlıkları site açılmadan görerek başından düzenlemeye çalışıyorlar :)
Sitede sürekli değişiklik yapılmaya devam ediyor.
Mesela AlertPay ile eksiklikler vardı, muhtemelen onlar toparlanıyordur o sırada.