Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Walla, dün o 1 tıkı gören 6 reften 3 tanesi bugün gelip tıklamış, diğerleri de gelebilir, reset saatine daha var var ;)
Cashout fee yüzünden bekleyenlerden cashout yapan olmuştur ve evet onların tekrar gelmesi zor.
Bir de Salak saçma tıklayanlar vardı, onlar da bırakabilir, ama düzenli tıklayan reflerimin bir kısmı tıklamış, yarın resette son durumu veririm ;)

murtynet 1

Openbux ref kiralama 

Satın Alma Tarihi   Sevk Miktarı   Maliyet   Kuyruk Pozisyonu   Seçenekler
Cum Kas 09, 2011 11:20 am   3   0,90 $   317 º   

burada beklıyor 3 ref alamadım ben mı yanlış yapıyorum anlamadım yardımlarınız beklıyorum

ElisaMcCline

O ne yaw .. ???
Nasıl bir kuyruktur.... 317.inci sıradasın murtynet... Neyse ki bildiğim kadarıyla upg member önceliği azaltıldı ama yine de bayağı bir sıra yani..
Düşer/çıkar bir hareket olursa, bilgi verirsaen sevinirim.. bizim de bilgimiz olsun.
Senin yapabileceğin birşey yok ki artılk beklemekten başka, yanlış ya da doğru olsun ;)

Eski yöntemi de getireceğim diyor admin ama sanırım daha pahalıya ref kiralamayı planlıyor, ya da farklı ref yaratma yollarını deneyecek.
Ya bot ya da yine gerçek refler için çoklu kiralama gibi... Rahatlatır biraz.. Bu haliyle çok uzun bir kuyruk bu :(

FilmsizKalma

bende ettim bi hata attım rentala parayı kira kuyruğuna takıldım 328 . sıradayım arkadandayım murtynet1 3 günde 392 den indi :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Aralık 2011, 16:03:27
Neyse ki bildiğim kadarıyla upg member önceliği azaltıldı ama yine de bayağı bir sıra yani..

:D :D Murtynet bende de dün 1.5$ vardı baktım boşta duruyor. Çekme hakkım yok ref günlerine daha var. 5 ref alayım diye kuyruğa girdim. 397. sıradan girdim. bir ara 388. sıraya indim. Sonra 391. e çıktım. Demekki upgrade memberlara öncelik var. Bu olay kalkmamış. Şimdi ise 381. sıradayım.   ;D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 12 Aralık 2011, 17:15:12
:D :D Murtynet bende de dün 1.5$ vardı baktım boşta duruyor. Çekme hakkım yok ref günlerine daha var. 5 ref alayım diye kuyruğa girdim. 397. sıradan girdim. bir ara 388. sıraya indim. Sonra 391. e çıktım. Demekki upgrade memberlara öncelik var. Bu olay kalkmamış. Şimdi ise 381. sıradayım.   ;D
Hava atmak gibi olmasında (olmasında da mahsur yok :D :D ) ben de 1. sırada gözüküyorum ancak yine de icraat yok, ne gelen var ne giden.. Openbux işte :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Hmm birşeyleri kaldırdı arkadaş ama demekki öncelik değil de, birden fazla taleo olabilir kalkan...
Süresi gelmeden talep edebiliyordu upg üyeler ;)

murtynet 1

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Aralık 2011, 16:03:27
O ne yaw .. ???
Nasıl bir kuyruktur.... 317.inci sıradasın murtynet... Neyse ki bildiğim kadarıyla upg member önceliği azaltıldı ama yine de bayağı bir sıra yani..
Düşer/çıkar bir hareket olursa, bilgi verirsaen sevinirim.. bizim de bilgimiz olsun.
Senin yapabileceğin birşey yok ki artılk beklemekten başka, yanlış ya da doğru olsun ;)

Eski yöntemi de getireceğim diyor admin ama sanırım daha pahalıya ref kiralamayı planlıyor, ya da farklı ref yaratma yollarını deneyecek.
Ya bot ya da yine gerçek refler için çoklu kiralama gibi... Rahatlatır biraz.. Bu haliyle çok uzun bir kuyruk bu :(

acemilik işte 1 $ gitti bekle dur toplar çekerdim parayı neyse bugünün kuyruk istatigi

Cum Kas 09, 2011 11:20 am   3   0,90 $   306 º   düşüş var para ile rezil olmak bu işte :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: murtynet 1 - 13 Aralık 2011, 12:52:10
acemilik işte 1 $ gitti bekle dur toplar çekerdim parayı neyse bugünün kuyruk istatigi

Cum Kas 09, 2011 11:20 am   3   0,90 $   306 º   düşüş var para ile rezil olmak bu işte :)

Walla öyle, parayla rezillik :)
Openbux için bir de (kuyruk) queue stats konusu mu açsak :D hahahahaha :D :D :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Aralık 2011, 15:40:30

Openbux için bir de (kuyruk) queue stats konusu mu açsak :D hahahahaha :D :D :D

Açalım valla. 1. sıradaki kuyruğumu x$ a satıyorum diye bir mesaj görürseniz şaşırmayın.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.