ZeusUm.com (SCAM)

Başlatan universitely76, 01 Kasım 2011, 23:38:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Hmm, universitely,
Bu tarz yarışmaların sonu genelde pek hayırlı bitmiyor ama :) Tebrikler yine de :)
YAtırım dengeni bu tarza bir yarışma için boz mayacağını biliyorum ama yine de uyarayım dedim..
Ama Çek yatır yapabilirsin zaten içeriden yapacağın yatırımları.. Bu şekilde yol almak bu yarışmaya da katkı sağlar ;)

universitely76

Evet hocam, bu tür para çekme politikaları eğer ki fikri bozuk bir admin tarafından uygulanıyorsa, büyük bir ihtimal o adam kaçarken para söğüşlemenin hesaplarını yapıyor demektir.

Bu sitenin admini de bu tarz adminlerdense; o da bunun hesaplarını yapıyor olabilir. Ancak şimdiye kadar herhangi bir aksilik yaşanmadı/görmedim. Aksine siteyle, kullanıcı istekleriyle ilgilenen, günün çoğu vakti sitede olan ve hatta daha önce 24 saatte gönderileceği söylenen PP ödemelerini 2-3 saatte ödeyip göndermeye çalışan bir admin portresi çizmekte şuan. Yine de bunlara rağmen bile bir zeus sitede ileriye dönük planlar yapmam, en çok harcama yap yarışmalarından gelecek 10-20 $ için de bu tür sitelerde hesap kitabımı zorlayacak yatırımlar yapmaktan kaçınırım.

Çek yatır mantığıyla birşeyler yapılabilir belki, ancak yatırım yapmış kişilerin harcamalarına bakılınca dereceye girmek için yüzlerce dolar harcanması gerekir ki bence birinci olmadığın sürece 10,,,,50 $ için bu riske girmeye gerek yok. Azıcık aşım dertsiz başım mantığıyla, yola çıkarken almış olduğum kararlar doğrultusunda gitmek en iyisi :)
Ve bu aşamada da yatırımlarımı tamamlamış, kazanılanları çekmeyi bekliyorum şimdi... :)
Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16

Destek olmaya yetiştim ;D

universitely76

Alıntı yapılan: yingyang16 - 12 Kasım 2011, 03:36:10
Destek olmaya yetiştim ;D

Teşekkürler hocam :)

daa "ptc-rating" neresidir acaba... çok bilindik birşeyse cahallığımı hor görmeyin :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 12 Kasım 2011, 03:44:38
daa "ptc-rating" neresidir acaba... çok bilindik birşeyse cahallığımı hor görmeyin :D

Nereden çıktığını söylersen iyi olur sanırım :D
Sözde yatırıma karar veren site diyelim.., pek bilindik değil.. çok fazla onay verip patlattığı site de oldu.. Hayırdır ?
http://www.ptcratings.com/

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Kasım 2011, 03:52:39Nereden çıktığını söylersen iyi olur sanırım :D
Sözde yatırıma karar veren site diyelim.., pek bilindik değil.. çok fazla onay verip patlattığı site de oldu.. Hayırdır ?

Yingyang hocam orası üzerinden gelmiş gibi gözüküyorda :)

vay be bu sitede ptc investin çakması mıdır yani :D
Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16

Alıntı yapılan: universitely76 - 12 Kasım 2011, 04:04:34
Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Kasım 2011, 03:52:39Nereden çıktığını söylersen iyi olur sanırım :D

Yingyang hocam orası üzerinden gelmiş gibi gözüküyorda :)

vay be bu sitede ptc investin çakması mıdır yani :D

??? ???

Ben forum profilindeki bannera tıklayıp geldim yahuu :D :D  ???  ::)

universitely76

Ayrıca, uzun süredir el değmemiş sanırsam bu çakma ptc-investe  8)  synbuxlar, mindler, buximple'lar new site diye havada uçuşuyor  ???
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Alıntı yapılan: yingyang16 - 12 Kasım 2011, 04:08:12
??? ???

Ben forum profilindeki bannera tıklayıp geldim yahuu :D :D  ???  ::)

valla ben zeusum.com'um yalancısıyım :D

Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

;D
Başladılar yürütemediler, çünki dediğim gibi siteler patladı :)
Sadece kullanıcı ratingleri üzerinden olmuyor bu işler, onlar da öğrenmişler ... ;)