ZeusUm.com (SCAM)

Başlatan universitely76, 01 Kasım 2011, 23:38:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

1. lik koltuğuna oturmaya az kalmış canım  :P
enderege siz Openbux aleyhine oy veriyordunuz değil mi, yakında kesin yetişiriz o zaman :D

Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Kasım 2011, 01:03:07
1. lik koltuğuna oturmaya az kalmış canım  :P
enderege siz Openbux aleyhine oy veriyordunuz değil mi, yakında kesin yetişiriz o zaman :D

Emin olabilirsin :D

Daha önce de 7.inci sırada gördüm, sonra yine gerilere düşmüştü, ama zorluyor :)

universitely76

Site suyunu ısıtmaya başladı sanırsam...  :-\ beklediğimden erken başladı bu süreç.
22'sinden bu yana ödeme yapmıyor (aşağıda belirteceğim istisna durumlar dışında). Ayrıca aynı tarihten beridir admin sitede herhangi bir aktivite göstermiş değil. Pm ile ulaşmayı denedim pazara kadar bekler, yapıcı bir cevap gelmezse disputeyi açarım.

İstisna durum ise; sitede yüksek meblağ harcayarak yüksek değerlere ulaşan iki kullanıcı, navilu123 ve vizclick's in manuel olarak istedikleri ödemeler ödeme isteme sayfasında bekliyor durumunda ancak bu şahıslar proof sayfasında da aldıkları ödemeyi koymuşlar. Ya bunlar adminin adamı ya da sahtekar!
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 25 Kasım 2011, 21:16:04
Site suyunu ısıtmaya başladı sanırsam...  :-\ beklediğimden erken başladı bu süreç.
22'sinden bu yana ödeme yapmıyor (aşağıda belirteceğim istisna durumlar dışında). Ayrıca aynı tarihten beridir admin sitede herhangi bir aktivite göstermiş değil. Pm ile ulaşmayı denedim pazara kadar bekler, yapıcı bir cevap gelmezse disputeyi açarım.

İstisna durum ise; sitede yüksek meblağ harcayarak yüksek değerlere ulaşan iki kullanıcı, navilu123 ve vizclick's in manuel olarak istedikleri ödemeler ödeme isteme sayfasında bekliyor durumunda ancak bu şahıslar proof sayfasında da aldıkları ödemeyi koymuşlar. Ya bunlar adminin adamı ya da sahtekar!

vizclick hemen hemen her sitede yüksek miktarda yatırım yapan biri. Burada adminin adamı olsa bile her yerde adamı olma ihtimali düşük. O nedenle admin adamı değildir.

emoneyspace da da  site gerilemeye başladı. Her ne kadar yukarı tuşuna bassamda!  ;D

Eğer; dispute açacaksan da biran önce açmanı öneririm.  :-[
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Bugün sitede çok reklam gördüm.. Hayırdır inşallah demiştim...
Cuma ve haftasonu olabiliyor benzer aktiviteler diye de, olabilir diyerek geçiştirdim kendi kendime...

Disputeye karar vermek de zor, garantisi de yok....
Bu ödeme gelirse ne kadar içerde olacaksın, kalanı çıkarman ne kadar sürer gibi bir hesap yapman gerekecek.
Hesabını kitabını yap, kötümser isen ve içerde kalacak olanı çıkarman da zaten biraz sürecekse,
beklemeden dispute aç.

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 25 Kasım 2011, 21:36:33vizclick hemen hemen her sitede yüksek miktarda yatırım yapan biri. Burada adminin adamı olsa bile her yerde adamı olma ihtimali düşük. O nedenle admin adamı değildir.
Evet her yerde yapıyor ancak burada özel durumlarla bir ilgisi var mıdır diye düşünmeden de edeiyorum. Şöyle ki Vizclick's harcama yarışmasında da büyük meblağ harcayarak diğer üyelerinde harcamaları arttırmasını sağladı. Ayrıca kaç gündür forumlarda yazılan scam iddaalarına olumlu bakış açısıyla bekleyin,sabırlı olun deyip duruyor. Bunun üstüne bir de herkes ödeme beklerken 100$ gibi bir meblağı alıp, sitenin ödeme yaptığını göstermek üzere bunu da kanıt olarak yayınlaması sanki bu işin içindeymiş hissi uyandırıyor.
Niçin ondan önce ödeme isteyen ve ona nispetle daha küçük miktar istekte bulunanlara ödenmedi de bu adama ödendi  ::)

Neyse şu an forumda scam iddaaları alenen yapılmaya başlandığı gibi bunları yalanlayan ve bu kullancıları banlayan bir yönetici bile yok. Bu da gösteriyor ki bu gemi batmakta ve artık bundan sonra ne kurtarırsak kardır.

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Kasım 2011, 00:46:59Disputeye karar vermek de zor, garantisi de yok....
Bu ödeme gelirse ne kadar içerde olacaksın, kalanı çıkarman ne kadar sürer gibi bir hesap yapman gerekecek.
Hesabını kitabını yap, kötümser isen ve içerde kalacak olanı çıkarman da zaten biraz sürecekse,
beklemeden dispute aç.

Şu an ki ödememi gönderse çok küçük birşey kalmış olur içeride ancak bunun için bile en küçük bir umudum yok.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Geçmiş olsun o zaman. Umarım disputen olumlu sonuçlanır... :(

enderege

Kasap et koyun can derdinde derler ya. Benimkide o hesap olacak. Yarın 1$ olacaktı hesabım. Bu şekilde reklam verecektim. İnşallah bunu kabul eder.

Sanada şimdiden geçmiş olsun. İnşallah gelişmeler olumlu sonuçlanır.

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Kasım 2011, 01:28:48
Geçmiş olsun o zaman. Umarım disputen olumlu sonuçlanır... :(

[/quote]
Alıntı yapılan: enderege - 26 Kasım 2011, 01:37:15Sanada şimdiden geçmiş olsun. İnşallah gelişmeler olumlu sonuçlanır.

Teşekkürler  :-*

[/quote]
Alıntı yapılan: enderege - 26 Kasım 2011, 01:37:15
Kasap et koyun can derdinde derler ya. Benimkide o hesap olacak. Yarın 1$ olacaktı hesabım. Bu şekilde reklam verecektim. İnşallah bunu kabul eder.
Az birşey kaldıysa IP değiştirip refiniz olabilirim. Bende verdim reklamı bakalım ne zaman onaylanacak.
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 26 Kasım 2011, 01:57:08

Az birşey kaldıysa IP değiştirip refiniz olabilirim. Bende verdim reklamı bakalım ne zaman onaylanacak.

Yok... Refim olmayın. 0.977$ var. yarın reklamı tıkladım mı iş biter. 1$ lık Tiny reklam vereceğim. Sanırım 500 gösterimdi.