Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: tayfunxl - 02 Mart 2015, 21:56:27
sahibinin soyadı kaymaz mış :) :) :) :)

:DD :DD :DD

Malum mevsim kış, KArı var buzu var. Ya kayarsa!... :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gaddar

dikkat edin hergün şikayetler artıyormuş ya kayarsa :D bu kadar kıyak yapıyorsa altında yatan bi sebep vardır kesin :D

enderege

Bir ara kullanıcıların hesaplarını bloke etmişti hep. Bilhassa Türk kullanıclarınkini.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gaddar

ne ara yaptı bilmiyorum ama face grubu sanırım türk tarafından kurulu mesaj attım yanıt gelmedi.Normalde girmeyi düşünüyordum sisteme.Ama kararsızım.bu kadar deposit yaparsa fazla güvenmeyin derim.Daha buna paypal hiç kazık atmamış herhalde.Defaatle söylüyorum nerdeyse hergün paypalla görüşmem oluyor,paypal PTC den artık bi nevi nefret eder hale gelmiş.payza yı ya da tercihen diğerlerini kullanmaya bakın PV nin bile sonu belli değil

paragelsinde

sitenin belli bir çizgisi yok ama garip kampanyalar ile ref topluyor yani diğerlerine göre gayet iyi kademeli ödeme şeklide şimdilik güzel. ödeme mi,ktarıda benim tahminim den çok iyi çıktı. çoğu site tanıtımın eridi gitti ne hikmettir bu gayet sağlam :)). admin googledan adsense reklamı var oda değişik bir proje

gaddar

Bu site daha önce paypalla sorun yaşadı mı biliyor musunuz ? hesaplarının sınırlanıp açılması gibi ?

paragelsinde

hayır yaşamadı sanırım usa kuralları geçerli ona tr değil sanırım. ince elemiş sık dokumuş paypal.

güncel reklam kampanyası hesabında az para olanlara duyurulur.

Sameen

Site güvenilir mi son durum nedir :D

hakanatik01

Yorumları okudun mu? sen ne diyorsun yorumlara göre?

Sameen

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Mart 2015, 14:42:50
Yorumlarý okudun mu? sen ne diyorsun yorumlara göre?
Yorumları okuyim bi :)