Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

1 ocaktan sonra bişeyler gelir şu an seviye 8 bile boş :( ama o ana kadar yükselme ye devam
özellikle hisse toplayıp puana dönüştürme k için güzel bir zaman

object1500

yaa beyler 68 reklam felan diyosunuzda herkez bi yazabilirmi ne kadarlık gelmiş,

sabah baktım 0.1 dolar gelmiş, mini upgrade ise 0.7 dolar gelmiş,

özellikle seviye 7 ler yazabilirmi ne kadarlık reklam geldi size, bana 0.1 anca gelmiş sade olarak

srcnckr

Arkadaşlar ortalık karışık vaziyet alın, ileride ilginç şeyler olacak. :)

Jo dün bi fikir ortaya attı. Anladığım kadarıyla şöyle diyor:

Herkesin BAPını sıfırlasak, BAP miktarına göre share'e dönüştürsek sonra millet bu sharelerle reklam alsa diye bi fikirdi. Hesap kitap yaptı aynı hesaba çıkıyor falan dedi ama bilmiyorum.

Bunu duyan MikeMazzone share satışını iptal etti, share başına BAP fiyatı 225lere çıktı biranda.

Elinde share olanlar tutsun şimdilik. Bu sadece bir fikir ama belli olmaz, uygulamaya geçerse shareleriniz değerlenir.

tayfunxl

:) beklemek lazım panik var

hilmicekic

bana sabah gelen sadece $0,6  (sinir) (dns)
Grup:6

triplekill

mytrafficvalue' ya hangi kanaldan para aktarıyosunuz?

tayfunxl

Alıntı yapılan: triplekill - 28 Aralık 2014, 12:47:36
mytrafficvalue' ya hangi kanaldan para aktarıyosunuz?

my account yazan yerden market kısmına girip share veya bap hangisini alacaksan buy yazan kısımdan satın alıyorsun bu esnada ödeme seçenekleri nde paypal vs. gözüken yerden  pv earning balance yani reklam izleyerek paidverts deki kazandığınız para yi Seçip alım yapabilirsiniz. Kaç adet alacaksınız rakamı yazın o otomatik hesaplar

triplekill

Yok hocam pv hesabımdaki parayla aldımda paypal üzerinden kredi kartımla share almayı planlıyodum fakat paypaldan add funds yok :(

capaxa

Bugün mtv sayesinde 4.seviyeye yükseldim..
Hesaptaki parayla yükselemezdim. pv hesabındaki parayla 5 dolarlık share aldım 0.0443 ten..
28 k bap tan 56 k bap a yükseldim yaptığım satışla..

ouzsfk

arkadaşlar share fiyatları şuan 0.0407 ye kadar düştü bap olarakda 226 seviyelerinde neredeyse geçen jo nun sattığı fiyata düştü.