Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KyLienq

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 25 Ocak 2015, 16:18:55

Bu "Pending" olayı nedir arkadaşlar?

Forumda anlatıldıysa bulamadım, kusura bakmayın.

Ödemen onaylanmamış hangi ödeme istemcisinden aldıysan kontrol et para çıkışı olduysa işlem numarasını ticket den at onaylanır

dreamsfrom

Alıntı yapılan: KyLienq - 25 Ocak 2015, 16:29:57
Ödemen onaylanmamış hangi ödeme istemcisinden aldıysan kontrol et para çıkışı olduysa işlem numarasını ticket den at onaylanır

Ben ödeme istemedim ki. Reklam satın alıyorum günlük düzenli, aralarda bunlar çıkıyor satın aldığım reklamlar dışında çıkıyor bunlar.

capaxa

Satın aldığın reklamlar onaylanmamış.. Satın alırken hata falan oluştuysa pending te kalır..
Hesabını kontrol et fazladan para çekilmiş mi bak bakalım..

enderege

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 25 Ocak 2015, 16:32:04
Ben ödeme istemedim ki. Reklam satın alıyorum günlük düzenli, aralarda bunlar çıkıyor satın aldığım reklamlar dışında çıkıyor bunlar.

Reklamı satın almak için girip ödeme anında vazgeçiyorsunuz veya sayfayı kapatıp yeniden aynı işlemi yapıyorsunuz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: stykss - 25 Ocak 2015, 15:58:57
Bu arada pm atamıyorum sanırım sınır var yeni üyeler için :)

Forumda 5 iletiniz olunca PM atabilirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

stykss

Alıntı yapılan: enderege - 25 Ocak 2015, 16:38:34
Forumda 5 iletiniz olunca PM atabilirsiniz.

tamam hocam teşekkür ederim. Biraz bakayım foruma. Atayım yorumlarımı :)

gsliali30

0.05lik uprage bap grup sıralamasına göre reklamların geliri artıyor mu yani 0.004 geliyor 1.gruptaydım 2.gruba geçtim daha büyük gelirmi çok uğraştırıyorda ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aliberk - 25 Ocak 2015, 17:46:26
0.05lik uprage bap grup sıralamasına göre reklamların geliri artıyor mu yani 0.004 geliyor 1.gruptaydım 2.gruba geçtim daha büyük gelirmi çok uğraştırıyorda ?

Filtre yoksa, her türlü reklam gelebiilir.
0,004 gelmesinin sebebi, yakın zamanda büyük bir parti 0,004 lük reklam oldu, kaçıranlarınkiler sizlere geliyor.
0,0005 ( yani 0,004 ün 1/8 i) de gelebilir, 0,01 de 0,05 de, daha yüksek de :)

gsliali30

abooo allah korusun bizi 0.0005lerden psikolojimi bozuyor bende sandım grup atladım diye oldu  :m

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aliberk - 25 Ocak 2015, 18:19:40
abooo allah korusun bizi 0.0005lerden psikolojimi bozuyor bende sandım grup atladım diye oldu  :m

İşte o psikolojin bozulup tıklamadıkların ne oluyor sanıyorsun :D
Ben kimsenni tıklamadığı tüm reklamlara (recycled) talibim diyen, 0,05 lik upg almış üyelere gidiyor :))