Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Temmuz 2014, 15:48:12
Bazen sadece kendsini bağlamadığı durumlar da olabiliyor tabii ki :P :D

Bak aklıma sana olan borcum geldi  :X  (d)  (spk)  :D

leprechaun

Arkadaşlar blance 100 doları geçti paypala ödeme istesem gelirmi
sorun çözüldümü çözülmediyse payzaya nasıl çekebilirim işlemciyi
tanıtmama rağmen withdraw yapmaya çalışırken payza görünmüyor

bilalyuzugullu

sorun henüz çözülmedi bildiğim kadarıyla. çözüldüğü anda günlük fixed reklam bölümünden duyurunun yapıldığı sayfayı yayınlarlar mutlaka. payzadan yatırım yapmadıysan görünmez. payzaya dilediğin tutarı çekebilmen için paypal - payza yatırımını eşitlemen gerek.
eşitleyemiyorsan ne kadar payza yatırırsan o kadar çekebilirsin.

leprechaun

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 06 Temmuz 2014, 00:08:05
sorun henüz çözülmedi bildiğim kadarıyla. çözüldüğü anda günlük fixed reklam bölümünden duyurunun yapıldığı sayfayı yayınlarlar mutlaka. payzadan yatırım yapmadıysan görünmez. payzaya dilediğin tutarı çekebilmen için paypal - payza yatırımını eşitlemen gerek.
eşitleyemiyorsan ne kadar payza yatırırsan o kadar çekebilirsin.

teşekkürler modum beklemek daha mantıklı galiba inş. kısa zamanda çözülür

Coulers79

Epeyde birikmiş, umarım Paypal durumu düzelir. :( İşler iyice sakata gidiyor alttaki mesajdan sonra.

6il9in

Siteye $20.00 payza yatırımım vardı.. Dün Balance $20.00 olacak şekilde ayarlayıp geri kalanını Purchase balance aktarmıştım. Ödemem Pending idi. Şimdi baktığımda Balance $20.00 iade edilmiş.. En azından bexbux gibi direk ödememi silmemiş. Bu demek oluyor ki adminin elinde yeterince payza yok..  ??? Ya da site güm güm seslerimi geliyor acaba  ???

Tekrar ödeme talebinde bulunsam mı acaba  ???

Coulers79

Birde 19$ falan dene, ninja bu gidişle biletler yanmadan bize disqotek gözükmeye başladı.  (zopa)

6il9in

Alıntı yapılan: Coulers79 - 06 Temmuz 2014, 11:14:07
Birde 19$ falan dene, ninja bu gidişle biletler yanmadan bize disqotek gözükmeye başladı.  (zopa)

onuda şimdi denedim 5 bün bekle hacım yaptı  :D Bakalım 5 gün sonra ne olacak..  (d)

Coulers79

O da olmazsa 45 günü geçmeyenleri kurtaralım bari. Kallavi virüslerim küsmeyeydi salardım networklarına, internete tövbe ederlerdi.  :))

richman

8 Gün içersinde sorun düzelmesse dispute açacağım :y