neobux soru

Başlatan haruntekin, 15 Haziran 2014, 20:03:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Diğer siteler gibi olmadığı için paylaşılmıyordu benim bildiğim eskilerin AVgler Refleri ayıkladıkları için iyi ama buda yanıltıcı olur.Yenilerde kötü diyen çoktu,iyide çıkabiliyor zaman zaman ama genelinde zarar yazıyordu diğerleri gibi olsa bir tahminde bulunabiliyorsun neoda oda zor her kafadan farklı AVG çıkar gibime geliyor :)

Coulers79

Burası uygun, neo istatistik konusu yok forumda.

aydyar13

Hiç bulaşma hiç bence de. Elite scam site neo hazır EMC de yokken yazayım  (RR de :P)

mepay

Ben bulaştım bile [emoji1] şuan 200 tane referans var. Kör topal devam ediyorum. Zararda olduğu gunlerde bar karda olduğu gunlerde. Son iki güne kadar avgler süperdi. Iki gündür Düşüş var bunun sebebini anlayamadım. Su referans eleme konusunda da tecrübeli olsam iyi olacaktı [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Coulers79

İlk aylarda herkese öyle yapıyor.

mepay

Alıntı yapılan: Coulers79 - 18 Nisan 2015, 13:28:06
İlk aylarda herkese öyle yapıyor.

Hımm. Yatırım almak için kandırıyor demek ki :D Vay çakallar :)

hakanatik01

Elemesi çok para yiyordu :P Benim okuduklarıma göre 2K-3K gibib irşeyler güzel refleri elinde tutabiliyordun.Alıyorsun 100lük içlerinde zaten 2-3 tanesi iyi çıkıyor onalrı uzat sonra gene al böyel böyle kendine tıklayanalrdan bir takım kur sendede durum odur sanırım avg düşsede tıklayan tıklıyor gibi onları kaçırmamak gerek ama paketlerden bu tarz refleri bulup ayıklayana kadar oooooo :P

aydyar13

Ben kiraladığımda Golden gibi tıklayan vardı bitane. Tıkladımı 7 şer 8 er tıklıyordu onlardan varsa da hoş oluyor :D

yerceylan

İyi günler arkadaşlar ben bi soru sormak istiyorum benim reflerim arasında şöyle bir tayfa var bunların süresini uzatayım mı yoksa salayım mı ? Bi yardım eder misiniz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yerceylan - 06 Mayıs 2015, 21:07:17
İyi günler arkadaşlar ben bi soru sormak istiyorum benim reflerim arasında şöyle bir tayfa var bunların süresini uzatayım mı yoksa salayım mı ? Bi yardım eder misiniz?

Standart üyeleri 2AVG civarı altındaki refleri tutmaları çok doğru değil maalesef.
Sonuçta hepsi düşüş eğilimli. 4avg ile başlıyorlar diye düşünün ve 30 gün sonra geldiği yere baktığınızda, performansını görebilirsiniz.
ona 30 gün daha verirseniz ne yapacağını görmek çok da zor değil :)