standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 25 Aralık 2011, 02:56:10
anladım hocam  tazeleyeyim yenilerle devam edelim  o zaman doğrumu?
Aklın kalacaksa 2.8 avg li 2 refin var.. Hatta çok istersen 2+ avg li 3 ref daha... Onları tutabilirsin... hata istersen 90 gün gibi bir uzatma da yapabilirsin.
Kaybın çok çok 5 refin tamamı zarar yazsa bile ne olabilir ki... bundan sonraki hamlelerin için bilgi deha değerli...
En iyi reflerini uzattığında ne olduğunu görebileceksin...
Dene istersen.. ama diğerlerini kesinlikle sal.. he bana sorarsan 2 adet 2.8 avg li refin dışındakilerden iş çıkmaz... Grisini sal.
Ama aklında soru işareti kalacak biliyorum.. o yüzden 2+ olan hepsini uzat istersen diyorum.
Tek tık bile atmasalar kaybın 3x0,49$ (indirimde ne oldu bilmiyorum.) 1,5$ etmez...
Ama belki ileride daha çok adette vereceğin kararlar için iyi bir bilgi dönüşü olur ;)

Yani,,, ben olsan böyle yapardım :)
Tek seferde 600 ref recycle denemiştim birşeyleri merak ettiğim için.. ama ileride bana çok daha fazla faydası olmuştu ;)

lovablegs

anlaştık hocam  bende tam böyle düşünüyordum  :)

namrek

Ben paypal hesabını soracaktım. Kayıt yapacaktım ama bireysel mi yoksa ticari olarak mı kayıt yapıyoruz. İşletmeci değiliz ama yine de sorup emin olmak istedim. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: namrek - 25 Aralık 2011, 21:45:08
Ben paypal hesabını soracaktım. Kayıt yapacaktım ama bireysel mi yoksa ticari olarak mı kayıt yapıyoruz. İşletmeci değiliz ama yine de sorup emin olmak istedim. :)
Bireysel açacaksınız :)

namrek

Elisa hocam sağolasın. Peki kredi kartı şart mı? Normal mevduat hesabına ait kart numarası girsem olur mu acaba?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: namrek - 25 Aralık 2011, 22:52:28
Elisa hocam sağolasın. Peki kredi kartı şart mı? Normal mevduat hesabına ait kart numarası girsem olur mu acaba?
Hesabınızı onaylamak için, kredi kartı şart.
Ancak bazı bankaların mevduat hesaplarına sanal kredi kartı yaratılabiliyor. Mesela garanti bakasında.
Bu şekilde yaratılacak bir sanal kredi kart ile de hesap onaylama işlemini gerçekleştirebilirsin... (Eğer sizi bankanıza ait böyle bir hizmet varsa)

lovablegs

tuttuğum reflerin son hali  :D :D :D :D

ipee

Ustalar , Abiler birde ben paylaşayım istedim . Sizce Durmum nasıl. Bu gün yeni ref alımlarım açıldı . yeni köleler almalımıyım  ;D Nasıl bir yol izlemeliyim .

site geçmişim ahada böledir
2012/01/09 at 11:56   You have received the 25 referrals you rented.
2012/01/06 at 11:57   You successfully registered at NeoBux

1.82 Dolarda 10 günde kazandığım para :(