standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: sanalalem - 02 Mart 2012, 18:19:06
yatırdığımızı alamayacaz galiba desene. on gün geçti daha 7 dolar uzatmaya yada yenisini almaya kalksam yeniden yatırım yapmam lazım onuda yapamam. kendini dönderebildiği yere kadar yenileyecem bakalım mevlam ne gösterecek :D

Standart üyeler yine nispeten iyi. Umduğunuzu bulamazsanızda yatırımı çıkartırlar. Ama aman aman bi karda beklemeyin. ve dediğiniz gibi sonuna kadar,gittiği yere kadar zorlayın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Alıntı yapılan: sanalalem - 02 Mart 2012, 18:19:06
yatırdığımızı alamayacaz galiba desene. on gün geçti daha 7 dolar uzatmaya yada yenisini almaya kalksam yeniden yatırım yapmam lazım onuda yapamam. kendini dönderebildiği yere kadar yenileyecem bakalım mevlam ne gösterecek :D

Aynı refleri mi yenileyeceksiniz?Şimdiden soyleyeyım o avgleri de goremeyeceksınız.

sanalalem

nauma ne tavsiye edersin peki? yenilemeyip süresi bitenin yerine yenisini mi alayım. İki tanesini recle ettim ama boş yapmam bir dahada. Ayın sonuna doğru bakacaz daha yirmi günleri var kerataların :D

nouma26

Evet suresi bitenlerı gonder ve alabılıyorsan 100 luk paketler halınde ref al.Avg si iyı refler gelme ihtimali  oluyor.Imkanın yok dıyorsan ıcerdekı parayı yenılemeler için hıc harcama.O paradan da olursun... Dediğm gibi avgleri en az 2 olanları  yenile sadece....

lovablegs

Alıntı yapılan: lovablegs - 01 Mart 2012, 03:02:09
hazır ekran görüntüsü almışken aklıma geldi şu cesetlere bi bakarmısınız.... >:( :n

20 ceseti yolladım bunlar geriye kalanlar bunlarda gidici sadece 2 tane tutarım gibi   :g

buda stat düşe düşe kafası yarıldı  :g

NOT: hocam bi forumda görmüştüm direk ekran resmini gözat butonundan koyabiliyorduk böyle bir kolaylık sağlanabilirmi hatta görünce çok şaşırmıştım bilgilerinize sunarım ...

tutmaya gerek var mı bu reflerden yoksa hepsini salayım gitsin mi?

bunları uzatmk istemiyorum ama 2 yeşil refi tutmak istiyorum ne yapmam lazım bu gece son ...

nouma26

Alıntı yapılan: lovablegs - 02 Mart 2012, 18:37:16
hazır ekran görüntüsü almışken aklıma geldi şu cesetlere bi bakarmısınız.... >:( :n

20 ceseti yolladım bunlar geriye kalanlar bunlarda gidici sadece 2 tane tutarım gibi   :g

NOT: hocam bi forumda görmüştüm direk ekran resmini gözat butonundan koyabiliyorduk böyle bir kolaylık sağlanabilirmi hatta görünce çok şaşırmıştım bilgilerinize sunarım ...

bunları uzatmk istemiyorum ama 2 yeşil refi tutmak istiyorum ne yapmam lazım bu gece son ...

Evet kendinizin de belirttiği gibi bence avgleri iyi olan 2 refi tutabilirsiniz.Ben böyle uzatmalarda gunluk 9 adet tıklamayan reflerse 15 gun uzatıyorum.15 gun sonunda 2 avg nın altına düşerse o refleri de salıyorum.Ama 9  ya da 10 tıklıyorsa o zaman en az 1 aylık uzatıyorum ve onların kalan suresını 20 gun altında bırakmamaya çalışıyorum.(Autopay aktif oluyor,tıkladıkları zaman otomatik  süreleri uzuyor..)

lovablegs

sağol bende öyle yaptım her ikisinide 1 ay uzattım şimdi .... :)

ElisaMcCline

@sanalalem
Farkındaysan reflerinin büyük kısmını saat 08:01 de almışsın.
Saat başlarına yakın ref almanızı tavsiye etmiyorum. Golden ref alım zamanları saat başlarında ve isdter istemez etkili oluyor.
Bundan sonra ref alacaksa, Pazar ve Pztesi günlerini , saat olarak da saat başlarına uzak dakikalarda ref almanı tavsiye ederim.

TwofuN

@lovablegs sen benim avg yi gör 3 günde 4 tık günlük avg0,44:D daha 3 ref te böyle
edit bugün hepsi tıkladı noluyor bunlara :D yinede berbat bir avg

gokovic

ben de diyordum ptcbox yatirim yapar yapmaz birde 20$ neoa yaparim 100 ref alirm diye. :)
Ama 6 sayfayıda bastan sona okudum.
Sanki pek mantikli gelmedi bu iş bana :) standart uyeken 20$ yapmak .
çokta hakim değilim konuya gerçi .