Freedom (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 07 Eylül 2014, 01:16:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cs87

Alıntı yapılan: Elektronick - 06 Eylül 2015, 14:10:21
nasıl gönderildi hiç bir şey anlamadım şu anda temmuz ödemeleri hesapta gözükmekte !

İleti silme özelliği yok sanırım forumda, ama yanlış mı anladım arkadaş @erenyener Ağustos 2015 ödemeleri gönderildi demiş, yani kontrol panelinde mi gözüktü demek istiyor? Ordaki mesaj zaten tutarsız net değil

@yaz kullanıcılarına

böyle bi hizmeti var Freedom'ın? Yani sadece yazın aktif olan (olabilen :D) kullanıcılar için?

Coulers79

Bu Freedom'a artık kanal ekleyemiyor muyuz, şartları falan mı değişti n'oldu n'oldu? :g

ricci

Alıntı yapılan: Coulers79 - 04 Kasım 2015, 22:53:14
Bu Freedom'a artık kanal ekleyemiyor muyuz, şartları falan mı değişti n'oldu n'oldu? :g

@Coulers79 youtube spam'a karşı bir çok önlem aldı, ayrıca network'leri köşeye sıkıştırdı, hepsine belli bir kanal kapanma limiti verdi, bu limiti aşan network'lere bir çok yaptırım geldi. O yüzden artık Partner Network'lar ince eleyip sık dokuyor, her kanalı kabul etmiyorlar.

bayram4558

@ricci youtube videoların yanındaki yeşil dolar işareti olmayan videolar için bu sistem para ödüyor mu

ricci

Alıntı yapılan: bayram4558 - 11 Kasım 2015, 12:28:14
@ricci youtube videoların yanındaki yeşil dolar işareti olmayan videolar için bu sistem para ödüyor mu

Hayır Malesef @bayram4558

bayram4558

Alıntı yapılan: ricci - 11 Kasım 2015, 23:54:40
Hayır Malesef @bayram4558

Teşekkür ederim. @ricci  Bir konu daha var onunla ilgili bir şey daha sorayım biraz acemilikten benim adsense hesabı askıya alındı aynı bilgisayar da yeni bir adsanse hesabı açtım ve o da 15 gün sonra falan aynı gerekçe ile askıya alındı ama aynı hataları o hesap için yapmadım. Bu aynı ip den olduğu için mi oluyor yoksa bir yanlış yaptım haberim mi yok ?

Coulers79

Aynı IP, aynı isim dönülmez bir yola sokuyor. Adsense ile youtube hesabı e-mailinin farklı olması tavsiye ediliyor.

ricci

Alıntı yapılan: bayram4558 - 12 Kasım 2015, 09:12:36
Teşekkür ederim. @ricci  Bir konu daha var onunla ilgili bir şey daha sorayım biraz acemilikten benim adsense hesabı askıya alındı aynı bilgisayar da yeni bir adsanse hesabı açtım ve o da 15 gün sonra falan aynı gerekçe ile askıya alındı ama aynı hataları o hesap için yapmadım. Bu aynı ip den olduğu için mi oluyor yoksa bir yanlış yaptım haberim mi yok ?

Yüzde 90 aynı ip'den @bayram4558, fakat tarayıcınızdaki çerezlerden de olma ihtimali var. Böyle bir işlem yapacağınızda genelde portable tarayıcı kullanın ve chrome kullanmayın. Ayrıca CCleaner kullanmanızı öneririm. Ayrıca @Coulers79 adsense ile youtube maili'nin farklı olması şart değil, bunu önermelerinin sebebi biri kapandımı diğeri kapanmasın diye. Yani temiz içeriz yada özgün çalışıyorsanız bir mahsuru yoktur. Bu şekilde bir hesabım var yaklaşık 9 aydır açık.

Coulers79

Freedom'a kanal ekleyemeyecek miyiz artık? Quiz'deki gibi 500 abone 5000 izlenim gibi yeni şartlar var mı?

erenyener

sadece 100 abone şartı var diye biliyorum ama ben 10 abonelik kanalı bile  yaptırıyorum :m herneyse freedomun kazancı güzel deil %1 kesinti diyorlar kazancın yarısını yutuyorlar çözemedim bende :D