kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: illisionist - 24 Ocak 2015, 01:28:38
çoğunluğun istemesi ile 100 RR alınmıştır, inşallah bu sefer güzümüz güler :)

Hayırlı olsun. İnşallah.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Eline sağlık :)

Herkese hayırlı olsun :)

sametseven

Hocam bu kayads admininin probux admini olduğu söyleniyor. Probux hakkında hiç bir bilgim yok ama bu doğruysa çok dikkat edin derim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sametseven - 24 Ocak 2015, 02:04:38
Hocam bu kayads admininin probux admini olduğu söyleniyor. Probux hakkında hiç bir bilgim yok ama bu doğruysa çok dikkat edin derim

Bu ve benzeri bilgiler, sitenin ilk açıldığı günlerde yeterince paylaşıldı ve tartışıldı :)

Adminin kim olduğu konusunda kesin bir sonuca varamayız. Kendilerinden esinlenmiş başkaları da olabilir.
Ancak sonuç olarak; sitenin genel yapısı, RR politikası ve admin iletişimi, Fusebux son dönem yapısı ile birebir aynı.

Yeni bir probux olduğuna emin olsaydım, yatırımımı hiç düşünmeden yükseltirdim :)

nukhet

illisionist sizide yoruyoruz ama, inşallah bu sefer olur, hayırlı olsun tüm arkadaşlarıma
illisionist  :) ellerinize sağlık arkadaşım

illisionist

Tarih            RR       Tık      AVG
24.1.2015     100      160     1.60
25.1.2015     100      161     1.61

ufuko adminin benim kayads stat paylaşımlarımı kaldırdığını söylemişti, meğer admin beni forumdan banlamış galiba; ne yeni bir konu açabiliyorum, ne de başka birine cevap yazabiliyorum  (sinir) ödeme kanıtını çok emin olmamakla birlikte forumda paylaşmıştım diye hatırlıyorum, o bile yok  ???

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 25 Ocak 2015, 23:55:28
Tarih            RR       Tık      AVG
24.1.2015     100      160     1.60
25.1.2015     100      161     1.61

ufuko adminin benim kayads stat paylaşımlarımı kaldırdığını söylemişti, meğer admin beni forumdan banlamış galiba; ne yeni bir konu açabiliyorum, ne de başka birine cevap yazabiliyorum  (sinir) ödeme kanıtını çok emin olmamakla birlikte forumda paylaşmıştım diye hatırlıyorum, o bile yok  ???

Ticket aç istersen.

Ufuko

volkan'ın forum istatistiğinin son mesajında adamın yazdıkları senin başına gelenin ilk olmadığını gösteriyor.

[spoiler]there is my friend his user name is Gemini6 his RR avg is almost 0 ... he has 250 RR and clicks only 47 , 25 , 15 every day .. RR almost dead and he sent tickt to admin again and again but no reply from admin.. its worst .. he is also banned in forum without any reason, he is golden member also but very upset and i am very worried about future of Kayads , what is this, can any one reply me[/spoiler]

illisionist

Alıntı yapılan: ufuko - 26 Ocak 2015, 03:55:31
volkan'ın forum istatistiğinin son mesajında adamın yazdıkları senin başına gelenin ilk olmadığını gösteriyor.

[spoiler]there is my friend his user name is Gemini6 his RR avg is almost 0 ... he has 250 RR and clicks only 47 , 25 , 15 every day .. RR almost dead and he sent tickt to admin again and again but no reply from admin.. its worst .. he is also banned in forum without any reason, he is golden member also but very upset and i am very worried about future of Kayads , what is this, can any one reply me[/spoiler]

peki bu adam sorununu halledebilmiş mi ki?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

volkanaydinli

600 refle 0 tık almaya başlayınca salmaya başladım. 200 kaldı hala 0 tık alıyorum haliyle :). Stats paylaşmaktan da uzun zaman önce vazgeçtim...