TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Daha az olduğu sürece benim için sorun olmayacaktır ;) Şu iki gündür memnun kalma düzeyim yüksek daha önceki günlere göre :)

6arti9

5yesil  2 mavi  3pembe  geldi tıklamaya calısıyorum

sorunsuz  tıklandı. (kısmen sorunsuz iki kere login yaptırdı)
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

acayip9000

Reklamlar bol keseden Allah'a cok şükür.

silver

Şuan 0.02 ve 0.01 lik reklamlar var online olan varsa tıklamaları tavsiye edilir :)

suskun

Bugün bende hiç bi problem yaşamadım ne surf kısmında ne de ücretli reklamların kısmında :). @ElisaMcCline hocamızın dediği gibi belki yoğun saatler de olur ama o da hiç problem değil :). Bu arada hazır düzelmişken bulunca baya gaza geldim surf yaptım 50 olmuş şöyle bişey geldi ne yapmak gerekiyor acaba bilginiz var mı?

silver

Alıntı yapılan: suskun - 26 Mayıs 2015, 20:13:20
Bugün bende hiç bi problem yaşamadım ne surf kısmında ne de ücretli reklamların kısmında :). @ElisaMcCline hocamızın dediği gibi belki yoğun saatler de olur ama o da hiç problem değil :). Bu arada hazır düzelmişken bulunca baya gaza geldim surf yaptım 50 olmuş şöyle bişey geldi ne yapmak gerekiyor acaba bilginiz var mı?

O rozeti almak için orada yazan "ClickTrackProfit" sitesine girmenizi istiyor. Eğer orada üyeliğiniz yoksa "Click Here" yazan yere tıklayıp üye olabilirsiniz diyor. Gerekli bir şey mi bilmiyorum ama kısaca bunu yapmanızı istiyor @suskun ;)

tayfunxl

Alıntı yapılan: suskun - 26 Mayıs 2015, 20:13:20

Az önce 5 reklam daha geldi bana
surf kredilerini reklam vermek için kullanabilirsin ekstra krediyi almak için uğraşırsın birez

suskun

cevaplarınız için teşekkür ederim @silver ve @tayfunxl şimdi ekstra üyelikle felan uğraşmaya lüzum yok :) normal krediler yeter ekstrası eksik kalsın :D evet bana da gelmiş 5 yeşil 1 mavi ve 1 pembe sabah az reklam çıktı diye düşünmüştüm :) fazlası bile geldi normalde gelenden çok iyi oldu bu :) nazar değmesin gerçekten süper site :)

silver

Rica ederiz @suskun :) Yardımcı olabildiysek sevindim. Hayırlı kazançlar.

suskun

Alıntı yapılan: silver - 26 Mayıs 2015, 20:38:36
Rica ederiz @suskun :) Yardımcı olabildiysek sevindim. Hayırlı kazançlar.
Eyvallah Allah Razı olsun cümleten hayırlı ve bol kazançlar inşallah :)