TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Ben gece geç saatte yattığım için gece 03:00'deki reset reklamlarına da tıklıyorum daha güzel oluyor kazancı. :)

silver

Üzümü ye bağını sorma demişler :D Bizde öyle yapıyoruz bakalım :)

6arti9

Alıntı yapılan: GameHunter - 28 Mayıs 2015, 12:22:32
Ben gece geç saatte yattığım için gece 03:00'deki reset reklamlarına da tıklıyorum daha güzel oluyor kazancı. :)

alarmı kurdurmayın bana :D
ramazanda tıklarız artık
şaka bir yana duruyormu reklamlar yoksa gelip giden yakalanması gerekenlerdenmi
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

silver

Reset reklamları olduğuna göre muhtemelen duruyordur @6arti9 ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: suskun - 28 Mayıs 2015, 10:58:54
Niye iki adet reset var acaba bu reklam verenler açısından eksi bir durum değil mi?

Resetlerde çıkanlar kullanıcı reklamları değil zaten :)
Kullanıcılarınkini gördüğümüzde çoğu zaman yakalamak bile mümkün olmuyor, nerede ki bir de reset göreceğiz :) hatta 2 reset birden :)

Bazı scriptlerde reset konusu ciddi sıkıntı olabiliyor. Gen4 te mesela. İyi coderlara sahip pek çok site dahi çok sıkıntı yaşamıştı.
Başlangıç olarak ben bu sitede de benzer bir şekilde başladığına inanıyorum. Scriptin reseti ve sunucunun reseti olarak 2 farklı reset var şu anda ancak başında yoktu.
Muhtemelen farklı zaman dilimindeki bir sunucuya geçiş sonrasında oldu.
Ancak admin zaten reklamları da düşürdü,
Başlangıçtaki gibi daha çok sayıda ve 0,02 lik reklamlar da yok. sonuçta adam kazancına göre paylaşımda bulunuyor, bazen gün içinde adeetleri düşürüyor, biz ancak reset zamanı gelince değişikliği farkediyoruz.

Sonuç olarak, adam yine vermek istediğini dağıtıyor, sadece daha çok/sık online olanlar, pastadan diğerlerine oranla daha büyük bir pay alabiliyo :)

Bence bir sakınca yok :)
@acayip9000 arkadaşımızın da bahsettiği gibi, ek bir güzellik sunuyorum düşüncesiyle adminin işine bile geliyor olabilir :)

Ancak sonuç olarak her şartta, admin zaten ne verecekse onu veriyor :) Daha fazlasını değil :)

Şöyle bir düşününce;
Bugün reklam daha azdı ama, genelde 9 tane 0,01 lik reklam, 4 kadar 0,005 lik ve 4-6 kadar da 0,001 lik reklam oluyor.
Bence 4 tane ayrı reset yapıp her birine 5x0,001 + 2x0,005 + 10x0,001 lik reklam yayınlasa. Hem daha çok kişiye ulaşıp mutlu edip, hem de  muktala hepsini tıklayamayacaklar çıkacağı için daha kazançlı bile olabilir :)

İleride PTC sitesi açarsak diye ben bunu bir kenara not edeyim :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 6arti9 - 28 Mayıs 2015, 17:28:20
alarmı kurdurmayın bana :D
ramazanda tıklarız artık
şaka bir yana duruyormu reklamlar yoksa gelip giden yakalanması gerekenlerdenmi

Ben sabah 06:00 - 06:30 gibi tıklayıp bir de 08:00 e doğğru tıklayarak her ikisini de kaçırmıyorum. Benim için uygun olan saatler bunlar.
Gece reset zamanı ayaktayım aslında ama bulaşırsam işim yarım kalıyor.
Birkaç kez ne olduğunu görmek için resette sadece bakıp tıklamadan kapattım. Çok çok nadiren arada reklam adedi değiştirdiği  bir zamana denk gelirse bazen azalma olabiliyor.
Aynı şekilde arttırım zamanına denk gelirse de arttığı gibi. yani 3 teki reset yerine 7 ye doğru tıklarsanız da bir kayıp olmuyor diyebiliriz.
Zaten genelde reklam adedi değişikliklerini de TR saatine göre 18:00 - 24:00 arasında bir yerlerde yapıyor sanki. (DR tıklamalarında azalmadan farkediyorum)

Alıntı yapılan: silver - 28 Mayıs 2015, 18:31:59
Reset reklamları olduğuna göre muhtemelen duruyordur @6arti9 ;)

:) (ok)

silver

Güzel bilgiler paylaşmışsınız yine @ElisaMcCline :) Teşekkür ederiz. Ayrıca aşağıdaki yazınıza da şunu söylemek istiyorum :D

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Mayıs 2015, 11:49:52

İleride PTC sitesi açarsak diye ben bunu bir kenara not edeyim :P

Açarsanız haberimiz olsun :))

ikose

silver

Teşekkürler @ikose :) Forum konularını bitirince kontrol edeceğim inşallah :)

ikose

Alıntı yapılan: silver - 29 Mayıs 2015, 16:14:36
Teşekkürler @ikose :) Forum konularını bitirince kontrol edeceğim inşallah :)
Forum konuları kaçmaz, ama reklamların süresi biter sonra demediniz deme :g