TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Alıntı yapılan: letal - 08 Ekim 2015, 18:21:40
evet unutmamalıyım üstad söyle bi 25 30 aktif ref bulursak o zaman allaha emanet sistemi oturtacaz :D tms de ...

Bulursun zamanla @letal  , ama 2$ alan kaçıyor , bendekiler öyle , kimiside karınca gibi çalışıyor :) 10 tane aktif olsa bile yeter günde yaklaşık 1$ , bide paket alan olursa tadından yenmiyor :)

letal

Alıntı yapılan: tayfunxl - 08 Ekim 2015, 22:50:42
Bulursun zamanla @letal  , ama 2$ alan kaçıyor , bendekiler öyle , kimiside karınca gibi çalışıyor :) 10 tane aktif olsa bile yeter günde yaklaşık 1$ , bide paket alan olursa tadından yenmiyor :)

bakalım kısmet :) izleyip görelim ...

Coulers79

[spoiler]Bu traffic rotator kısmı ne işe yarıyor? Ayrıca sitede ceo imiş bir CS var bana bir sene boyunca başka bir sitenin reklamını yaptı.
Karışık ve güvensiz bir siteydi. En son network sunumları yaptıkları videoları gördüm, diğer adamı gözüm tuttu. Umarım böyle gider. 
Bu 1. yıl partisinin bir bölümünde de kazanç yöntemleri üzerine konuşacaklarmış. Öyle grupları pek sevmim. 6 ay sonrasını görmek üzere.[/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 09 Ekim 2015, 03:14:38
Bu traffic rotator kısmı tam olarak ne işe yarıyor? Ayrıca sitede ceo imiş bir CS var bana bir sene boyunca başka bir sitenin reklamını yaptı.
Karışık ve güven vermeyen bir siteydi. Şimdi network sunumları yaptıkları videoları gördüm, diğer herifi gözüm tuttu. Umarım bu kez başarırlar.  (str)
Hatta bu 1. yıl partisinin bir bölümünde de kazanç yöntemleri üzerine geyikte (<-- ciddi anlamda) yapacaklarmış. Bi 6 ay dayanın be hacım.

Rotator e birkaç link ekliyorsun, her gösterimde farklı site çıkıyor.
İstersen tek link de ekleyebilirsin. Her seferinde aynı sayfa çıkar.

Bu sayede tek bir linki her reklam vereceğin yerde kullanıyorsun, o linkini değiştrip yeniden reklam onaylatman falan da gerekmiyor.
Rotator altındali linklerini ya da tek siteyse inkini değiştirince, rotator e reklam olarak girdiğin yerde de değişmiş oluyor.

ElisaMcCline

Bu arada:

Sana kimin reklam izlettiğini anlamadım yanlız :)
Login reklamlarından bahsediyorsan, reklam verenler satın alıyor o alanı.
Bi ara bakmıştım, çoook uzun bir süre sonrasına kadar satın alınmış, doluydu. Rakam da ucuz değil. Şaşırmıştım açıkçası :)

Şimdi baktım yine,
Login ad ler de 1 Ekim 2017 ye kadar dolu :D
Login Ad Campaign Payment Page
Total : $35.00 for 1 days of activity

Bu da surf e başlarken ilk sırada çıkacak reklam :D
28 Mayıs 2016 ya kadar tüm günler alınmış :D
Total : $35.00 for 1 days of activity

Coulers79

Reklam izlemedim sürekli mail geldi neyse o başka mevzu. Bu rotatoru kullanmasakta olur yani.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 09 Ekim 2015, 04:40:54
Bu rotatoru kullanmasakta olur yani.

İsteyenler için var, bir zorunluluk yok ki. Sana kalmış ;)

6il9in

Bugün 4 tane 1 lik 11 tane yarımlık reklam ile kendimi neobux da RR siz Golden zannettim :D

mahocan

Şu 2 centlik reklamlara tıklıyorum 60 saniye bekle. Sonra demez mi Ad expired  (d)

Dio

Alıntı yapılan: mahocan - 10 Ekim 2015, 18:37:52
Şu 2 centlik reklamlara tıklıyorum 60 saniye bekle. Sonra demez mi Ad expired  (d)
ben tek yakaladıklarıma tıklamıyorum artık :)