TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Aslında şuanda paketler hayvansal akıyor  :m
Bilemedim şimdi  :m

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ero - 19 Şubat 2016, 08:23:36
yahu odeme talepetmistim payzadan  6 dolar reddeilmis bekleyen hesap bolumune aktarilmis nedir bu simdi

Yazılanları okuyr musun @ero ???
http://www.gelirkapisi.com/onerilmeyen-siteler/trafficmonsoon/msg358012/#msg358012

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 20 Şubat 2016, 00:57:26
Aslında şuanda paketler hayvansal akıyor  :m
Bilemedim şimdi  :m

Bugün pek çok kişinin paketleri ço az işlemiş. Biri e benim.
Genel durum için böyle diyorsan ve geçmiş işlemiş rakamları da değerlendiriyorsan, evet toplamda güzel getirdi :)
Ama bugün işler kesat :)

son 14 saatte 0,09$ işledi şu ana kadar bugün ( bu tuttuğum hesap) :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Şubat 2016, 01:21:15
Bugün pek çok kişinin paketleri ço az işlemiş. Biri e benim.
Genel durum için böyle diyorsan ve geçmiş işlemiş rakamları da değerlendiriyorsan, evet toplamda güzel getirdi :)
Ama bugün işler kesat :)

son 14 saatte 0,09$ işledi şu ana kadar bugün ( bu tuttuğum hesap) :)
Evet düşüş olmuş, bu miktar da eski halinin 2 katı aslında ancak yeniden düşebilir bu yüzden beklemekte fayda var

suskun

Arada kaynamış olduğunu duşunduğum için sorumu tekrarlamak istiyorum izninizle.

Alıntı yapılan: suskun - 18 Şubat 2016, 22:44:48
peki şöyle bişey yapılamaz mı mantık olarak TMS'nin paypal'da sıkışmış durumda olan bi parası var ve bunu ne kullanabiliyor ne de alabiliyor(bildiğim kadarıyla ) fakat kullanıcılar dispute açtığında TMS onaylarsa para paypal tarafından kullanıcılıya aktarılıyor. Yani demem o ki içeride yuklu yatırımı olanlar dispute açsa ve TMS'de onaylasa sonra bu kullanıcılar bu parayı payza'ya aktarıp oradan yatırım yapsa sorun çözulmuş olmaz mı?

Coulers79

Keşke öyle bir güzellik yapsa admincik. Dispute açarsan TMS hesabını unutabilirsin.
Paypal'dan paranı kurtarmak zor iş. Bir de aldığın ödemelere karşı itiraz bile olabilir.

suskun

Alıntı yapılan: Coulers79 - 20 Şubat 2016, 14:34:37
Keşke öyle bir güzellik yapsa admincik. Dispute açarsan TMS hesabını unutabilirsin.
Paypal'dan paranı kurtarmak zor iş. Bir de aldığın ödemelere karşı itiraz bile olabilir.
Normal şartlarda öyle olduğunu çok kez duyduk şahsım olarak yatırım yapmadığım için hiç bir siteye bu tarz işlemlerle uğraşmadım da. Bunu söyleme sebebim şu adminle iletişime geçip admin iyi niyetli ya gun verdi kullanıcılara, bekleyin dedi şu tarihi, videolar çekiyor v.s v.s böyle bir durumuda kabul eder belki kendisi ve kullanıcılar bekleme zahmetinden kurtulmuş olur. Tabi işlemleri yanlış bilmiyorsam, dediğim gibi tecrube ettiğim bir olay değil.

zyaseven

Alıntı yapılan: Coulers79 - 20 Şubat 2016, 14:34:37

hesap kesinlikle banlanıyor mu.bu bilgi kesinmi.banlanan varmı yoksa caydırmak için paypal müşteri hizmetlerinin oyunmu.Şimdi kullanıcı paypaldan ve payzadan olmak üzere Tm ye yatırım yaptı ise fakat Paypaldan itiraz açtı ise yinede hesap kapatılırmı? diye sorsam cevabınızı öğrenmek isterim

ibrhmsny

Alıntı yapılan: zyaseven - 20 Şubat 2016, 21:13:31
hesap kesinlikle banlanıyor mu.bu bilgi kesinmi.banlanan varmı yoksa caydırmak için paypal müşteri hizmetlerinin oyunmu.Şimdi kullanıcı paypaldan ve payzadan olmak üzere Tm ye yatırım yaptı ise fakat Paypaldan itiraz açtı ise yinede hesap kapatılırmı? diye sorsam cevabınızı öğrenmek isterim
Sorup öğrenirsen biz de biliriz @zyaseven  ;)

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 20 Şubat 2016, 21:36:53
Sorup öğrenirsen biz de biliriz @zyaseven  ;)

arkadaş konu hakkında kesin  bilgisi varmış gibi konuştu bende ona sordum.eğer öle ise sıkıntı büyük