BuxEco - SCAM

Başlatan universitely76, 29 Aralık 2011, 03:14:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 25 Şubat 2012, 13:08:52

*10:58'de duşa girmeden önce iletişime geçtim, duşa çıktığımda 11:03'te

Bu işi banada öğret abicim. 5 dk da nasıl duş alınır?   :D

Geçenlerde elisa bi ödeme kanıtı paylaşmıştı. Ona benzer bişey değil  dimi? :P

Photoshoplu ödeme kanıtı değil sanırım.  ;) O zaman hayırlı olsun. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 25 Şubat 2012, 19:47:58
Alıntı yapılan: universitely76 - 25 Şubat 2012, 13:08:52

*10:58'de duşa girmeden önce iletişime geçtim, duşa çıktığımda 11:03'te

Bu işi banada öğret abicim. 5 dk da nasıl duş alınır?   :D

Hocam aslında yanlış düşünmüşssünüz..Bana göre 10.58 de iletişime geçiyor sonra duşa giriyor..Duştan 11:03 de çıktım dememiş duştan çıkınca 11.03 de cevapladığını söylemiş :)

halisekarakaya

Selçuuuuuuukkkkk ,nerdesin ablacım ,herkesin merak ettiği bir yığın detay var,lütfen gel ve merakımızı dindir artık :D :D :D :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: halise - 25 Şubat 2012, 19:59:30
Selçuuuuuuukkkkk ,nerdesin ablacım ,herkesin merak ettiği bir yığın detay var,lütfen gel ve merakımızı dindir artık :D :D :D :D
:g :g

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Şubat 2012, 19:51:03
Bana göre 10.58 de iletişime geçiyor sonra duşa giriyor..Duştan 11:03 de çıktım dememiş duştan çıkınca 11.03 de cevapladığını söylemiş :)

11:03 de duşdan sabunlu mu çıkmış!  :P

:g
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

:D :D
Konuyu şimdi okuma fırsatı buldum arkadaşlar ama ne yalan söyleyeyim gülmekten kırıldım :D

Şimdi en baştan cevap verevere gelelim :)

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Şubat 2012, 15:52:27Ahlak gelişimi dediniz ya şimdi onun aklına kpss gelmiş olmalıki bakın ortalıkta yok :)
Ben 7 Temmuz'da görecem seni  (d)

Alıntı yapılan: ata07 - 25 Şubat 2012, 17:05:12
buxeco yu niye ben bulamadım site niye ortakılkta yok  :g
Alıntı yapılan: nouma26 - 25 Şubat 2012, 18:31:15
Hayırlı olsun  :)

Ben siteyi battı biliyordum ya :D

Hala ayaktaysa elbette devam ederiz  ;)
:D :D :D nasıl yok ya :D :D uzun süre vefasızlık yapınca demek admin size küsmüşte göstermiyor siteyi :D

Alıntı yapılan: enderege - 25 Şubat 2012, 19:47:58Bu işi banada öğret abicim. 5 dk da nasıl duş alınır?   :D

Photoshop eli değmedi abi :)

FilmsizKalma açıklama yapmış zaten de... duştan sonra baktığımda gelen e-postanın saati 11:03 idi  :g

Alıntı yapılan: halise - 25 Şubat 2012, 19:59:30
Yettim ablacım yettim :D

Evet arkadaşlar soruları olanları alayım buraya bakiyim, ama teker teker ve parmak kaldırıp söz alarak sorularını sorun  :g

Ancak FilmsizKalma sana çok "cık cık cık" ettim, konuyu nereden alıp nerelere getirmişsin... hiç yakıştıramadım sana hiiçç  (d)
Ben herkes parayı alabilmemize yoğunlaşmıştır derken olaya farklı bir pencereden bakıldığını gördüm  :P
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 25 Şubat 2012, 21:34:39
:D :D

Ben 7 Temmuz'da görecem seni  (d)

Ancak FilmsizKalma sana çok "cık cık cık" ettim, konuyu nereden alıp nerelere getirmişsin... hiç yakıştıramadım sana hiiçç  (d)
Ben herkes parayı alabilmemize yoğunlaşmıştır derken olaya farklı bir pencereden bakıldığını gördüm  :P
Valla 7 temmuzmu dedi birileri ben gidiyorum arkadaş karşımda bir masa var oturayım :) şaka maka bugun bende çalıştım hem saat 2 ye kadar derste idim zaten.. Tarih ,eğitim psikolojisi halletmem lazım.. Zaten matematikçi oldugum için mat full. Türkçede 25 üzeri geliyor 55-58 civarı genel yetenek.. Coğrafanın %90ı doğru oluyor..Vatandaşlık sınavına bağlı :D benim derdim tarih
sen tarihçi değilmiydin arkdaşşş nasıl ortaksın sen  

Şimdi bu olaya gelince benim suçum yok valla ben bişe demedim   :X
Abi birde gözümüz parada değil işte buda bu forumun en güzel noktası değilmi ???
Senle samimiyetime güvenerek yazdıklarımdan rahatsızlık vermedim inşallah   O:-)

Ayrıca tebrik etmemişim seni ya adamı ayarttın aldın parayı sonunda

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Şubat 2012, 21:43:22Valla 7 temmuzmu dedi birileri ben gidiyorum arkadaş karşımda bir masa var oturayım :) şaka maka bugun bende çalıştım hem saat 2 ye kadar derste idim zaten.. Tarih ,eğitim psikolojisi halletmem lazım.. Zaten matematikçi oldugum için mat full. Türkçede 25 üzeri geliyor 55-58 civarı genel yetenek.. Coğrafanın %90ı doğru oluyor..Vatandaşlık sınavına bağlı :D benim derdim tarih
sen tarihçi değilmiydin arkdaşşş nasıl ortaksın sen
Bu kadar yapabiliyorsan daha ne istiyorsun sen  :D
Tarih mevzuunda çalışacan abi, yok öyle üç kuruşa beş köfte, geçen dediğim "24 saatte tarih" gibi kaynaklara baktın mı, elimde konu anlatım videoları var hatta olmadı uzaktan eğitim konusunda da yardımcı olabilirim (netten ders izlersin)

Alıntı yapılan: FilmsizKalmaŞimdi bu olaya gelince benim suçum yok valla ben bişe demedim   :X
Abi birde gözümüz parada değil işte buda bu forumun en güzel noktası değilmi ???
Senle samimiyetime güvenerek yazdıklarımdan rahatsızlık vermedim inşallah   O:-)

Ayrıca tebrik etmemişim seni ya adamı ayarttın aldın parayı sonunda
Aslında beni tanıyanlar bu konularda midesi geniş olmadığımı bilirler ancak samimiyetimiz dolayısıyla ve de mesajını editlemiş olman hasebiyle unuttum gitti  ;)

Teşekkürler, çok basit oldu aslında  :D neyse detaylara girmeyeyim  (d)
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 25 Şubat 2012, 21:50:48

Aslında beni tanıyanlar bu konularda midesi geniş olmadığımı bilirler ancak samimiyetimiz dolayısıyla ve de mesajını editlemiş olman hasebiyle unuttum gitti  ;)

Teşekkürler, çok basit oldu aslında  :D neyse detaylara girmeyeyim  (d)
Ya sen o yazıyı görmüşmüydün:( :(  :-[ neyse sorun olmamasına sevindim dikkatliyim bundan sonra  :X

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Şubat 2012, 22:07:47
Ya sen o yazıyı görmüşmüydün:( :(  :-[ neyse sorun olmamasına sevindim dikkatliyim bundan sonra  :X
Hangi yazı (unutuldu ya hani) :D

*Şu an son Buxeco bahsinin son hesabını yapıyorum. Sizlere sunduktan sonra herkesin yatırımı ve hesaptaki toplam meblağ gözükecektir  :y
Şu sıra imzasız'ım...