Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: sevendown - 27 Ocak 2015, 12:03:38
RR paketlerinde değişiklik yapmalı o zaman
Aklıma gelmişken Nihat hocam, 2 gün önce elime biraz para geçmişti ve 100 RR almıştım. Aynı günde kasamdaki 12,5$ paramla 50 RR daha edindim, toplam 270 oldum. RR kiralama için 3 gün yazıyordu site açıldığında ilk tabloda. Benim canıma minnet aslında :g ama siteniz için uzun vadede sıkıntı olabilir. Sadece ben titanium değilim diğer üyeler de bunu farkedebilirler :X Bu arada parayı bastırabilsem, tek seferde 1000 RR alabilirim nexia'da :D

Ufuko

Alıntı yapılan: sevendown - 27 Ocak 2015, 12:03:38
Öneriniz için teşekkürler. RR paketlerinde değişiklik yapmalı o zaman limitleri artırmalı :) Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Bence ref paketleri düşse yeterlidir max limitler aynı kalabilir. Tabi kiralama süreside olması lazım 0 gün olduktan sonra 100-100 yine alır adam  :P
Ama böyle değişiklik yapmak yeni kullanıcılar için haksızlık olacak, başkası önceden 500RR kiralayıp çoktan arkasına yaslanmış olabilir  :D
Sonuça siz hesabınızı yapmışsınız. Evet bu şekilde bir anda toplu para alıyorsunuz site gelen paralarla ayakta duruyor ama ya sonra?

sevendown

Alıntı yapılan: sametseven - 27 Ocak 2015, 12:14:17
Aklıma gelmişken Nihat hocam, 2 gün önce elime biraz para geçmişti ve 100 RR almıştım. Aynı günde kasamdaki 12,5$ paramla 50 RR daha edindim, toplam 270 oldum. RR kiralama için 3 gün yazıyordu site açıldığında ilk tabloda. Benim canıma minnet aslında :g ama siteniz için uzun vadede sıkıntı olabilir. Sadece ben titanium değilim diğer üyeler de bunu farkedebilirler :X Bu arada parayı bastırabilsem, tek seferde 1000 RR alabilirim nexia'da :D

Doğrudur hocam. Ama Titanium pakette rent ref time 3 gün ideal gibi şuan. Sonuç olarak her PTC sitesi aşağı yukarı aynı değerleri kullanıyor. Bakalım görelim. Değerlerde oynama yapmmaız gerekirse birlikte düşünür yaparız ;)

sametseven

Hayır onu demiyorum. Aynı günde 2 kere ref kiralayabildim. Normalde bir kere olması, 50 refi 3 gün sonra almam gerekmiyor muydu :P :P

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 27 Ocak 2015, 12:15:55
Bence ref paketleri düşse yeterlidir max limitler aynı kalabilir. Tabi kiralama süreside olması lazım 0 gün olduktan sonra 100-100 yine alır adam  :P
Ama böyle değişiklik yapmak yeni kullanıcılar için haksızlık olacak, başkası önceden 500RR kiralayıp çoktan arkasına yaslanmış olabilir  :D
Sonuça siz hesabınızı yapmışsınız. Evet bu şekilde bir anda toplu para alıyorsunuz site gelen paralarla ayakta duruyor ama ya sonra?

İlk 5000 kullanıcı tamalandığında yani yeni gelenler standart olarak geldiklerinde Golden ve Diamod üyeliklerin Rent Ref zamanını 3 güne çekeceğim. Standart için yine sınırsız kalacak. Golden ve Dİamond un da rent ref limitlerini artıracağım. İlk 5000 in dolmasını bekliyorum.

sevendown

Alıntı yapılan: sametseven - 27 Ocak 2015, 12:20:45
Hayır onu demiyorum. Aynı günde 2 kere ref kiralayabildim. Normalde bir kere olması, 50 refi 3 gün sonra almam gerekmiyor muydu :P :P

ClixToClix te bu mümkün. Diğer sitelerde değil.

sametseven

Alıntı yapılan: sevendown - 27 Ocak 2015, 12:23:41
ClixToClix te bu mümkün. Diğer sitelerde değil.
Nexia'da yaptım, isterseniz order history'i göndereyim bakın şu anda 270 RR var bende. Bu hatayı düzeltin demek istedim

sevendown

Alıntı yapılan: sametseven - 27 Ocak 2015, 12:25:58
Nexia'da yaptım, isterseniz order history'i göndereyim bakın şu anda 270 RR var bende. Bu hatayı düzeltin demek istedim

Titanium üyelikte evet rent ref time 0. Titanim üye sayısı artarsa bir düzenleme yapabilirim. Ama şuan için bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.

sametseven

Konuyu sabote ettim biraz :PP kusuruma bakmasınlar ama, nexiada kaç tane titanium üye var şu an

rota26

şöyle bi müsade eddin. muhabbetinizi kenarda yapın. ilk gridlerimi yakaladım  :DD