Neobux ile ilgili

Başlatan ElisaMcCline, 12 Ocak 2012, 00:27:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 14 Nisan 2012, 07:07:39
Sıkıldı heralde kendini uçurmak istediği belli :D Dün gece uğraşamadım da bugün içinde göndermeyi düşünüyorum bir ticket, ilgilenirlerse tabii  ???

ilgileniyorlar ;)

Harlequin

elicamccline konuyla ilgili yardım teklifin hala geçerliyse banada yardımcı olurmusun :)

emrenass

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Ocak 2012, 00:27:29
Neobux tan bir beklentisi kalmayan,
hesabını kapatan ya da kapatmak üzere olan arkadaşlar varsa benimle iletişime geçsin.
Minik bir yardımım olabilir....

Edit:
Mevcut hesaplarına talip değilim. Yanlış anlaşılmalar oluyor. Yeni bir başlangıç için minik bir yardım sadece... ;)

Hocam gerçekten 25.000 $ kazandın mı kazandıysan banada o taktiği ögretir misin yeni başladım PTC ye 50 rr var standart üyelik

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: emrenass - 24 Nisan 2012, 18:42:06

Hocam gerçekten 25.000 $ kazandın mı kazandıysan banada o taktiği ögretir misin yeni başladım PTC ye 50 rr var standart üyelik

25.000$ kazanamadı ya, 25.407.73 $kazanmış:)  aradaki farkı küçümsemeyelim :)

emrenass

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Nisan 2012, 18:51:08

25.000$ kazanamadı ya, 25.407.73 $kazanmış:)  aradaki farkı küçümsemeyelim :)

Dimi o 407 dolarda yeter bana hocam lütfen bana bi taktik ver çok yeniyim bu işte

ElisaMcCline

Öncelikle foruma hoşgeldin emrenass :)

Orada görünen rakam, siteden main balance a düşen rakam. Yani senin yatırım giderlerin orada yok.
Bir kısmını da zaten gelen paradan harcağığın için, toplamda gerçek cashouta konu olan rakam (normal şartlar altında), orada görünenin %30 - %35 i civarında olur herkeste.

Benim farklı çalışmalarım dolayısıyla, oldukça fazla oranda bir geri dönüş aldım ama tabii ki 25.000$ değil yine de net kazancım.
Buna ek olarak, şu andaki avg lerin çok daha düşük olması, benim girdiğim dönemde daha yüksek avg leri görmemin de etkisi çok.

Kabaca %50+ sı net kazanç oldu ama :)

Şu andaki yöntemler biraz daha karışık ama her şartta kâr oranları daha düşük. Forumda önerilerim(iz) var.. Biraz göz gezdir.. tekrar konuşuruz gerekirse ;)

Bol şans, bol kazançlar :)

emrenass

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Nisan 2012, 19:07:28

Öncelikle foruma hoşgeldin emrenass :)

Orada görünen rakam, siteden main balance a düşen rakam. Yani senin yatırım giderlerin orada yok.
Bir kısmını da zaten gelen paradan harcağığın için, toplamda gerçek cashouta konu olan rakam (normal şartlar altında), orada görünenin %30 - %35 i civarında olur herkeste.

Benim farklı çalışmalarım dolayısıyla, oldukça fazla oranda bir geri dönüş aldım ama tabii ki 25.000$ değil yine de net kazancım.
Buna ek olarak, şu andaki avg lerin çok daha düşük olması, benim girdiğim dönemde daha yüksek avg leri görmemin de etkisi çok.

Kabaca %50+ sı net kazanç oldu ama :)

Şu andaki yöntemler biraz daha karışık ama her şartta kâr oranları daha düşük. Forumda önerilerim(iz) var.. Biraz göz gezdir.. tekrar konuşuruz gerekirse ;)

Bol şans, bol kazançlar :)

Hocam peki bana kısaca bi kaç öğüt verebilir misin siteye küçük bir yatırımla basladım dun 50 tane ref aldım bugün sadece 15 i click yaptı siteye sordum diğer üyeler pasifse nolcak dedilerki 14 gün boyunca bişeye tıklamazlarsa yeni rr ler vercekmiş sence gold üye olmak şuan için mantıklımı yoksa birazdaha beklemem mi lazım bu işten gerçekten kar elde etmek istiyorum

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: emrenass - 24 Nisan 2012, 19:23:52
Hocam peki bana kısaca bi kaç öğüt verebilir misin siteye küçük bir yatırımla basladım dun 50 tane ref aldım bugün sadece 15 i click yaptı siteye sordum diğer üyeler pasifse nolcak dedilerki 14 gün boyunca bişeye tıklamazlarsa yeni rr ler vercekmiş sence gold üye olmak şuan için mantıklımı yoksa birazdaha beklemem mi lazım bu işten gerçekten kar elde etmek istiyorum

- Reflerini yeni aldıysan, hemen autopay i açabilirsin. Her ref, tıkladıkları gün, sadece 1 günlük uzatma karşılığının %15 indirimli olarak uzatılıyor. (süresi 20 günden az kalana kadar)
- Süresi biten refini asla uzatma (autorenew değil, autopay, karıştıranlar oluyor)
- 20 günden fazla süresi olan refin kalmayınca, autopay i kapat ve kapalı tut. (zaten bir işe yaramıyor)
- Tek seferde harcayabileceğin parayla nekadar çok ref alabiliyorsan al ve refler gidene kadar başka ref alma. Yani ref varken ref alma.
- 15-20 kadar direk refin olmadan golden almayı aklından bile geçirme ;)
- Adprizelarını kaçırma, çok güzel ödüller gelebiliyor :)

Aklıma hızlıca gelen, en kısa/öz hali bu :)

FilmsizKalma

Başlangıç için yanlış bir site :) hatta golden alarak ilerlemek için dahada yanlış bir site:)
Bu neobux konusunu elisamccline dan başkası ile konuşssan sana daha çok yardımcı olur söyleyecekleri :)
Elisamccline biraz duygusal yaklaşıyor doğal olarak  O:-) hemde tamamen duygusal  :g

Eğer yatırım yapmayı düşünürsen Ptcbox sitesini önerebiliriz. Günlük kazancı gayet iyi bir site ve sorunsuz bir şekilde ilerliyor. Foruma göz atarsan Bu site hakkında gerekn bilgiyi bulabilirsin. Hatta  kampanya yapan arkadaşlarımızda var gayet iyi kampanyası olanlar bile var:)

ElisaMcCline

Hahaha, Teşekkürler Filmsizkalma :)
neobux ile ilgili bir konuya, neobux a zaten yatırım yapmış birine, o parasını nasıl yöneteceğini ve neobuxtan nasıl para kazanacağını soran bir arkadaşa sizden bilgi alalım o zaman :)

Eğer soru, ben bu sektörde yatırım yapmak istiyorum, hangi siteleri önerirsiniz ?, nerelere yatırım yapmalıyım ? olsaydı, herkes buraya kendisinin ilgilendiği siteleri yazardı sanırım.

Evet.. siz de verin bilgileriniz neobux ile ilgili :)

Yemek saati :) Daha geç saatte görüşürüz ;)