neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: oguzhan95 - 26 Şubat 2012, 09:51:12
Bir gün kaçırdım malesef  :(

Tabii ki, istemeyiz böyle bir durumla karşılaşmayı. Ancak, en azından gelir düşüşünün sebebini biliyorsun.
Orada görünen son 4 tıklanmış gün bugün ise, sabah 07:00 itibariyle tık gelirlerini almaya başlamış olmalısın.. YAni bugün 17 saatlik geliri alacaksın.
Yarın gelecek avg bilgisi gerçek tam gün avg bilgisi olacak...

ElisaMcCline

AdPrize da AVG çıktı :D
Bu ara 1.3+ üstüne demir attık sayılır :) Neo beni standart sanıyor galiba :D
Nazar deydirmeyin heee ;)

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/ptc/neoAVG_2012_02_27.jpg[/img]

bilalyuzugullu

az kaldı hocam benim  (d)  20 gün sonra gold bitiyor refleri sala sala 25 e indirdim 1 aya sıfırlarım heralde  (d) (d) (d)

bakın mesela hocam tabloda görünen dün değil evelsi gün tamda benim nazar ettiğim gün olabilir  :g :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 28 Şubat 2012, 02:32:29
bakın mesela hocam tabloda görünen dün değil evelsi gün tamda benim nazar ettiğim gün olabilir  :g :g :g

Nasıl bir nazarsa :D Direkleri bile evlerine göndermiş :D
Şaka bir yana, C.tesi millet dışardaydı demekki, ben de dışardaydım..
Kiralık refler de baktı ki Patron yok, yatışa geçmişler :)

nouma26

Valla nazar değmesin hocam.Ben standartken bu sevıyelerı her zaman goremıyorum.Gold uye toplamaya çalışıyorum,bilmiyorum ne kadar doğru yapıyorum.Şimdilik 8 tane oldu.

nouma26

Yeni bir adprize hediyesi  Fernando adminimden   :D

Congratulations
You have won: $0.25
Credited to your Main Balance

nouma26

Aynen hocam,teşekkürler...

universitely76

Tebrikler Nouma :)

AdPrize'deki %50 artıştan sonra ödüllerinde %50 artmadığını düşünüyorum. Bu değişiklikten önce 3-4 güne bir 10 NP dahi olsa bir şeyler çıkardı artık onlarda yok (sinir)
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Alıntı yapılan: universitely76 - 28 Şubat 2012, 19:52:13
Tebrikler Nouma :)

AdPrize'deki %50 artıştan sonra ödüllerinde %50 artmadığını düşünüyorum. Bu değişiklikten önce 3-4 güne bir 10 NP dahi olsa bir şeyler çıkardı artık onlarda yok (sinir)

Selçuk sana katılıyorum.Her ne kadar bana arada gelse de bende genel bir artış olduğunu göremiyorum ya da forumda bu konuya lgi azaldı artık kimse yazmıyor  ;)