neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Reflerin sağı solu belli değil de botların sağı solu bellidir ^^

enderege

Alıntı yapılan: oguzhan95 - 22 Şubat 2012, 20:48:22
Aslında bu olayın normal olduğunu herkes reflerin sağının solunun belli olmadığını söylüyor ama ben genede aklıma takılan bir şey var.Benim 100 refim var avg leri güzelken(beni tatmin ediyordu) birden (Current average:0.96 Projected average:1.11) oldu.Bu avgler hep düşer mi?Çıkma ihtimalleri var mı? :'(

Refler ilk günlerde iyi tıklar. Sonra düşer. Son bir iki gün beni uzatsın diye yine tıklamaya başlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: oguzhan95 - 22 Şubat 2012, 20:48:22
Aslında bu olayın normal olduğunu herkes reflerin sağının solunun belli olmadığını söylüyor ama ben genede aklıma takılan bir şey var.Benim 100 refim var avg leri güzelken(beni tatmin ediyordu) birden (Current average:0.96 Projected average:1.11) oldu.Bu avgler hep düşer mi?Çıkma ihtimalleri var mı? :'(
Genel yön düşme eğilimlidir maalesef.
Ama dengesiz günler hep olur...  Anlık bir hızlı düşüşü ertesi gün ya da bir sonraki gün telafi edebiliyor.
Ya da bir yeniliğe bağlı olarak bir dönem düşük seyredip artabiliyor.

TwofuN

merak ettiğim daha doğrusu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bende bu işin üstadlarına sorayım dedim
standart üye ile devam ederken golden alabilmek için kiralamamız gereken ref sayısı bunların avg ortalaması nasıl olmalıdır?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 23 Şubat 2012, 22:50:27
merak ettiğim daha doğrusu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bende bu işin üstadlarına sorayım dedim
standart üye ile devam ederken golden alabilmek için kiralamamız gereken ref sayısı bunların avg ortalaması nasıl olmalıdır?
O şekilde devam ederek golden tavsiye değil twofun.
Ama anlık yatırım yapapam dersen.. 250 ref max... hem standart hem golden için... Ki standartta bence 100 ref üstü pek doğru değil.

Golden alınacaksa yapılacak iş, tüm reflerin salınarak paraya çevirilmesi... tek bir ref bile kalmamalı... 100 ref tek seferde + 100 ref hemen 1 hafta sonra + golden 200 refin olur olmaz hemenhemen + golden iken 50 ref.
golden için en iyi başlangıç budur.

nouma26

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 24 Şubat 2012, 06:42:02
Yok hocam gayet güzel rakamlar  :D

Kime ayıp olacak ki  :D

Yahu, bunu gören var, göremeyen var.. Hem de golden olarak :D

bilalyuzugullu

meselaa bana çok ayıp oldu  :g :g :g  bakıp bakıp kuduruyorum  (d) (d) (d) çatladım çatlıycam az kaldı  (d) (d) (d)

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Şubat 2012, 06:42:51
Alıntı yapılan: nouma26 - 24 Şubat 2012, 06:42:02
Yok hocam gayet güzel rakamlar  :D

Kime ayıp olacak ki  :D

Yahu, bunu gören var, göremeyen var.. Hem de golden olarak :D

Olsun hocam Allah daha çok versin size  :D Benim için no problem  ;)