neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

senauzyol

Teşekkürler bekeli :)

bana da daha önce hiç çıkmamıştı... :)
Sanırım hocamın dediği gbi, daha adilane bir dağılım için, daha geniş bir kitleye çıkıyor artık.
Bence biraz da gözden düştü. Herkesin ilk çıktığı dönemdeki şevkle tıkladığına inanmıyorum.
Kendinizden bir düşünün, hak vereceksiniz :)

Ben de aynı durumdaydım, kendimden biliyorum. 3-4 gün önce hocamın gazına geldim ve durum bu :)

Tekrar teşekkürler hocam :)

senauzyol

Şeytan görsün o forumun yüzünü hocam... Uğruyorum ben arada... Birşey yazmadan çıkıyorum.
Salaklar için bir toplama kampı yapılsaydı, neobux forumu iyi bir başlangıç için fikir anası olarak kullanılabilirdi sanırım :)

Allah size sabır versin... Geçen gün yaşadıklarınıza da şahit oldum.
Bozmayın keyfinizi. Bir bayan olarak bu adamları biz heryerde görüyoruz zaten.. :)
Biz de keyfimizi kaçırmamaya çalışıyoruz, sizin de keyfinizi kaçırmalarına izin vermeyin ;) :)

captain06

bi kaç gündür referanslar iyi tıklıyor. Allah nazardan saklasın 13 refim var 6 sı tıklıyo  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: captain06 - 29 Şubat 2012, 00:02:29
bi kaç gündür referanslar iyi tıklıyor. Allah nazardan saklasın 13 refim var 6 sı tıklıyo  :y

Aman nazar deymesin :)
Bu da benimkiler ;) Bugün de istikrara devam :)

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/ptc/neoAVG_2012_02_28.jpg[/img]

TwofuN

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Şubat 2012, 23:44:20
Alıntı yapılan: TwofuN - 28 Şubat 2012, 22:27:41
yok hocam şuan hiç refim yok. peki ref kiralamak istesek kaçar tane alalım yada kaçlı paketler halinde alalım
birde elisa hocamın golden için 20DR tavsiyesi var nedenini anlamadım 20 tane DR ne kadar kazanç sağlayabilir ki

Hiç refinizin olmaması zaten daha iyi.
Tavsiye 100ref + 1 hafta sonra 100 ref ve akabinde beklemeden hemen peşinden golden.
Golden aldıktan sonra da ilk alım zamanında 50 ref. Yani başladığınız andan 1 hafta sonra 200 refli golden, 15 gün sonra 250 refli bir golden oluyorsunuz.

20 direk ref sana 250 refin kazandıramadığını kazandıracak :)
%50 aktiflikle yani 2AVG il devam ettiklerini düşünelim... Yani20 reften günde 40 tıklama = 0,20$ (günlük net kâr)
0,20$ x 365 = 73$ (neredeyse golden amorti demek ;) )

Bir de benim gibi direk reflere sahipseniz ;)
ha anladım iyimiş yılda golden amorti ediyorlar  (p)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Şubat 2012, 00:23:30
Alıntı yapılan: captain06 - 29 Şubat 2012, 00:02:29

Aman nazar deymesin :)
Bu da benimkiler ;) Bugün de istikrara devam :)

Maşallah hocam  :)

Bu da benim maşallah deyin :D
3 günde 26 DR

bekeli

Maşallah, tebrikler :)
Sorması ayıp nerede reklam verdiniz  ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: bekeli - 29 Şubat 2012, 17:02:12
Maşallah, tebrikler :)
Sorması ayıp nerede reklam verdiniz  ;)

Hiç bir yerde kendi reklamımı kendim yaparım  ;)