neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asariaslan

Böyle bir sorun yaşayan var mı yoksa sadece bende mi sorun?.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: asariaslan - 26 Aralık 2015, 13:20:37
Böyle bir sorun yaşayan var mı yoksa sadece bende mi sorun?.

Geçici sıkıntılar arada çıkabiliyor.
Sorunun içeriğine ve sunucu sebepliyse hangisinden kaynaklandığına göre,
aynı anda çok kişiye de denk gelebilir, sorduklarınızın içinden sadece size de denk gelmiş olabilir.

bilge8408

Yukarıdaki sorunla alakalı açıklama yapıldı. Şimdilik muhtemel çözüm tarihini pazartesi olarak belirtmiş. Her ne kadar üyelerin yaklaşık %2'sinin etkilendiği yazılmış olsa da maalesef o %2, binlerce üye demek oluyor. DR gelirleri yaklaşık %25 düştü 3 gündür. Umarım bir an önce bu sorun çözülür...

NoEroin

31 aralık gece paypala para çektim gelmedi, normalde hemen yatardı para.
Acaba ne oldu?
Herkes noel mi kutluyor.
:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: NoEroin - 01 Ocak 2016, 00:45:04
31 aralık gece paypala para çektim gelmedi, normalde hemen yatardı para.
Acaba ne oldu?
Herkes noel mi kutluyor.
:D

Siteden çıkmış görünüyor ve hesabınıza mı ulaşmadı, tam olarak durum nedir tam anlamadım.

Einstein65

1 yıl önce 2 Dolar Ödeme Almıştım  tabi hep reklam tıkladım 10 tanede ref vardı kiralık
Ref Tıklama yapmıyor değişiyorum  1 kaç gün tıkladı sonra yine durdu ref bana zarar dedim ref kiralamayı bıraktım sonra bu refin süresi bitti ref süresi bitincede Benden ücret kesti 1 yıldır ödemeden sonra tıklıyorum hala bi para yok zarar ve zaman kaybı  bir site olmaya başladı Bi okadarda sinir bozucu
Son zamanlarda İki Site  Fenomen oldu ve iyi kazandıran

1  Trafficmonsoon

2  Useclix

Trafficmoonsonda 1 ayda 10 yakın ödeme aldım ilk ödeme 2 dolardı  sonra 3 oldu sonra 6 dolar çektim  böyle yükseldi şimdi  ise siteye  yatırım yapmayı planlıyorum

Useclix 1 yıldan fazladır kullanıyorum ilk ödeme olarak 4 dolar çekmiştim günlük reklamları sabit 2 günde 0.100 yaparsınız sonra ref kiralayın refler hakkını veriyor doğrusu şuan 73 refim var kiralık bira kaçtanede direct ref var Günlük 1 dolar kazanıyorum ayrıca ref lerin çalışması için hergün size verilen reklamları tıklamalısınız Denemenizi öneririm

Arkadaşlar Aşağıdaki linkler Ref linkim onlardan üye olursanız sevinirim bol kazançlar  ($$) ($)

Ref Linkleri Alt kısımda

sreklet

İyi akşamlar. Ben daha önceden üyeydim Neobux'a ama netbook bozulmuştu bırakmak zorunda kalmıştım o zamanlar.

Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama üye girişi yapamıyorum. Yeniden üye olsam. Sorun olur mu.?
Daha önce ödemede almışdım paypalla.Paypal adresimde aynı olacak.

enderege

Alıntı yapılan: sreklet14 - 03 Ocak 2016, 20:18:19
İyi akşamlar. Ben daha önceden üyeydim Neobux'a ama netbook bozulmuştu bırakmak zorunda kalmıştım o zamanlar.

Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama üye girişi yapamıyorum. Yeniden üye olsam. Sorun olur mu.?

Paypal adresine yeni bir mail ekle. O mail ile üye ol. Ödeme alırken  o maili ana mailin yap. Hiç bir sorun yaşamazsın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

GameHunter

Ana mail yapmaya gerek yokki hepsiyle ödeme alınabiliyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sreklet14 - 03 Ocak 2016, 20:18:19

Giriş yaparken gelen bilgiye göre değişir.
Uzun aralıklarla üye temizliği yapıyorlar. Eski üyelikte bir sıkıntı yok ve kullanılmadığı için kapandıysa, aynı mail ile üyelik açılması uzun zaman sonra mümkün olabiliyor.