neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hknptc - 11 Ekim 2012, 20:23:46
Neobux'da golden üyeler admin'e kendi ceplerinden bağış yapmaya devam ediyor mu hala  :)

Golden olmayı düşünenler boşu boşuna üye olup da tıklama yapmak yerine her ay sitenin paypal hesabına düzenli para göndersinler, reklam tıklamak için de yorulmamış olurlar böylece :)

Satranç tahtası alacak paranızın olması, size satranç oynamayı öğretmiyor maalesef. Ya da 52 lik 1 deste kağıt satın alabildiğinizde, bu size briç oynayabilme yetisini kazandırmıyor.
Şartları açık ve net bir şekilde yazıyoruz sürekli. Uymayanlar almasın golden.

Neobux ta golden almayın, zarar edersiniz demek, Araba almayın kaza yaparsınız gibi birşey...
Kazaları arabalar yapmıyor maalesef.

Önerinize gelecek olursak...
Aidatları ben de alabilirim neobux adına. Nasıl olsa para bana geliyor. Direk bana göndersinler.
Beni de uğraştırmasın :)

tolgacan86

Büyük bir başarısızlık hikayesinin ardından kedi ciğer muhabbeti gibi duruyor  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 12 Ekim 2012, 10:43:51
Büyük bir başarısızlık hikayesinin ardından kedi ciğer muhabbeti gibi duruyor  ???

Çok da haksız değil aslında.. Sadece herkes için ve her şartta geçerli değil. Genelleme yapılması doğru olmaz.
Benzer bir konu olan forex ile ilgili açıklamasını okudum sabaha karşı. Orada kendisi açıklamış benzer bir durumu. hangi şartlarda kesin kayıp olacağını.
Çok benzer bir durum aslında :)

hknptc

Onbux sitesinin batması ve orada biraz para bırakmam haricinde golden&ultimate üyelik alıp da para kazanamadığım tek site Neobux olduğu için olabilir mi acaba? (neo'da ultimate almamıştım golden vardı). Doğal olarak golden üyelikte para kazandırmayan bir yerde ultimate üyelik almamak kedi ciğer ilişkisinden çok sütten ağzım yandığı için cepten daha fazla para harcamak istemediğimdendir.

Direk refi olanları tenzih ederim tabi ama ben çoğu direk ref sağlayıcılar gibi site açıp da reklam yapmakla uğraşamam. Tüm yorumlarım sıfır direk ref üzerinedir. Direk refi olmayan ve 12 aylık üyelik boyunca para kazanan bir golden görmedim ben orada. Admin ilk 1-2 ay üyenin ağzına bal çalmak için güzel AVG veriyor sonra AVG'ler sıfıra düşüyor. Fakat ilk 1-2 ay zaten parayı çıkarma olanağı sunmuyor yani para kurtarayım da kaçayım diyemiyorsunuz :)

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 12 Ekim 2012, 10:43:51

Kedi ciğer muhabbeti bu sitede yalnızca yatırılacak parayla geçerlidir, emin olun ki 5 ayrı internet bağlantısı olan bilgisayarda 5 ayrı ultimate açıp da hepsini 4.000 refe çıkarabilecek durumdayım. O yüzden karşınızdakini tanımadan böyle atıp tutmanızı tavsiye etmem.

tolgacan86

Direk refiniz olmadığını bulmak için uğraşamayacağınızı belirtmişsiniz, işte tecrübeli olan ve golden olup neobuxtan para kazanarak çok memnun olan, Fernandonun paypalına para yatırmak yerine oradan para kazanan kişilerin ilk belirttiği şart zaten sağlam tıklayan en az 10 ref yoksa golden alınmaması. Bu şartları (ben site dışından biri olarak) bildiğim halde işin içinde olan sizlerin daha iyi bilmesi ona göre yorum yapması daha mantıklı olur aslında :)

Aynen forex yorumunuzu bende biraz önce okudum oradada bazı hırslara kapılıp başarısızlıkla sonuçlanmış hikaye kokusu aldım ve bu tecrübe sonucu ortaya çıkan şartları açık net belirtilmiş. Ama bu şartlar yerine getirildiğinde zengin olunmasada kazanılacağını açıklamışsınız. Neobuxtan çok farklı bir durum değil yani.

O yüzden bu kadar alınmak yerine neden durduk yere böyle bir çıkış yaptım acaba bu konuya espiri yapmaya mı çalıştım diye düşünmek daha faydalı sanırım :)

Ekleme yaptığınız son paragrafınızda da gerçekten kendinizle ilgili neyi kastettiğinizi anlayamadım, yeterince zenginim demeye çalıştınız herhalde, bağlantı kuramadım ama  ???

Konu gereksiz bir yere gitmesin diye mümkün mertebe (saygı çerçevesinde olsa bile) cevap vermemeyi tercih ediyorum

Saygılar :)

hknptc

Kedi ciğer ilişkisinden kastınız parası ultimate almaya yetmemiş de golden almış, o yüzden zarar etmiş gibi düşündüren bir yorum yaptığınız için öyle yazma gereği duydum. Yoksa mal varlığımdan bahsedecek veya karşımdaki insanı parasına göre yargılayacak birisi değilimdir.

Gelelim forex konusuna; forex'de o hataları yalnızca ilk başladığım ve sistemi öğrenmeye çalıştığım zamanlarda yaptım ve o günden bu güne neredeyse 3 sene geçti. Orada yazan arkadaş da benim yaptığım bazı hataları yapmasın ve bu işe ayıracağı sermaye komik rakamlar olacaksa forex'e hiç bulaşmasın diye söyledim.

Başarısızlıkla sonuçlanan hikayeden çok başarısızlıkla başlayan hikaye desek daha doğru olur çünkü 2-3 yılda yeterince yol katettiğimi düşünüyorum forex konusunda. Yaklaşık 1.5 yıldır da bu forumdaki çoğu insan gibi maaşlı bir işte çalışmak zorunda olmak yerine -kocası çalışan ev hanımı değil de tek başına yaşayan erkek olmama rağmen- sadece evde oturup forex'le uğraşıyorum desem hikayenin gidişatının nasıl olduğu hakkında bir fikir sahibi olursunuz umarım.

arnutwowew

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

abcb