neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Aralık 2012, 01:05:05
İlginç.. Neoda hiçbir zaman " şu anda çok ödeme talebi var" şeklinde bir uyarı almadım ???
100 tık konusu da ne oldu bilgim yok.. çok uzun zaman oldu... Yeni üyeler belki bilgi verebilir...
Ödeme ekranından paypalı seçip onay verince ana sayfaya attı, balance aynen duruyor. Tekrar ödeme almayı denediğimde o uyarıyı ve "daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısını alıyorum. Daha bugün üye olduğum için tıklama limitiyle ilgili bir şey olduğunu düşündüm.  ???

Bu 100 tık işini yanlış mı hatırlıyorum yoksa, onbux ta mıydı yoksa o limit :)

Metilli

Hocam konuyla ilgisi yok ancak birşey sormak istiyorum.
Ref yenileme yapan var mı aranızda?
Yani demek istediğim 6 gündür tıklamadı yeniledim. Bu şekilde kâr getiren stratejisi olan var mı?
Golden üyeyim. Ultimate tarzında yenileme işe yarar mı diye düşünüyorum aslında

Alıntı yapılan: arshi - 09 Aralık 2012, 01:08:49
Ödeme ekranından paypalı seçip onay verince ana sayfaya attı, balance aynen duruyor. Tekrar ödeme almayı denediğimde o uyarıyı ve "daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısını alıyorum. Daha bugün üye olduğum için tıklama limitiyle ilgili bir şey olduğunu düşündüm.  ???

Nasıl bugün üye olup ödeme alıyorsunuz anlamış değilim hala :)
Yanlış anlamazsanız balance'ınızda ne kadar var

arshi

Alıntı yapılan: Metilli - 09 Aralık 2012, 01:09:23
Nasıl bugün üye olup ödeme alıyorsunuz anlamış değilim hala :)
Yanlış anlamazsanız balance'ınızda ne kadar var
business'li görevi tamamladığında $0.48 bonusla beraber toplam $4.50 kazanıyorsunuz.

Metilli

Alıntı yapılan: arshi - 09 Aralık 2012, 01:13:51
business'li görevi tamamladığında $0.48 bonusla beraber toplam $4.50 kazanıyorsunuz.

Anladım ben unuttum minijobsları.
Benim sadece bildiğim foruma yazabilmek için vardı 100 reklam izleme galiba. Çünkü hatırlıyorum sabredemiyordum foruma yazacağım diye :)

yingyang16

Alıntı yapılan: arshi - 09 Aralık 2012, 00:38:31
İlk ödemeyi alabilmek için halen 100 reklama tıklama zorunluluğu bulunuyor mu acaba, ya da belli bir gün sınırlaması?

100 tıklama zorunluluğu sadece direk alt üye getirmek için var  ;) Ödeme limitinin 2 $ olması yeterli  :)

ElisaMcCline

Yaa belirlediğim bir limit var, olmadan çekmiicektim.... Devam ederse çekim denerim bu arada.....
Bende ilk gün olmasıyla ilgili bir kontrol gibi birşey olabilir....

arshi

Alıntı yapılan: YingYang - 09 Aralık 2012, 02:48:54
100 tıklama zorunluluğu sadece direk alt üye getirmek için var  ;) Ödeme limitinin 2 $ olması yeterli  :)
Teşekkür ederim bilgi için. Aklımda bir 100 tık kalmış ama neyle ilgili olduğunu çıkaramamıştım. :)

elisamccline, düzenini bozma hiç, benim için acele bir durum yok sağol yine de :y

ElisaMcCline

yahu, neobux golden şartlarını değiştiriyorum arkadaşlar :D :D :D

Ciddi task yapanlar var aramızda.. kesin gidip golden almalılar :)

Mini Jobs:   $3.000
Mini Jobs (Bonuses): $0.720

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Aralık 2012, 03:03:34
yahu, neobux golden şartlarını değiştiriyorum arkadaşlar :D :D :D

Ciddi task yapanlar var aramızda.. kesin gidip golden almalılar :)

Mini Jobs:   $3.000
Mini Jobs (Bonuses): $0.720

:D :D
Hocam böyle de gaza getirilmez ki  (p) (p)

Tebrikler  ($) Ben az önce baktım %79 düşmüşüm almıyor göreve  :g  En son 2 $ tamamlayıp bırakmıştım oysaki  :S ???

tolgacan86

elisa son 2 gündür reflerin task geliridi iyi olsa gerek :P birinden atılsamda diğerinden epey  yaptım ödeme limitine ulaştım gene ama biriktiricem çekmeyecem bu sefer hemen :D