neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Categorize addresses as Residential (Homes) or Commercial (Businesses)

Böyle bir görev var arkadaşlar acayip kolay kesin yapın. Neoda 3 cent.
3 sayfa görev
Öncelikle bi bilgi veriyor adres ve sizden buranın dogru olup olmadıgını sonra da ev mi iş yeri mi onu soruyor.
Eger haritada varsa kırmızı nokta this address is correct diyin ve ev veya iş yeri diye sallayın alt tarafta
Genelde adresin içinde INC CORP LTD gibi şeyler varsa bunlar işyeridir.
Eger haritada kırmızı nokta yoksa en alttaki secenek olan haritada nokta yok diyip geçin.

tolgacan86

Metilli bu task görevlerinin anlatımlarını artık GPT siteleri konusunun altındaki CrowdFlower ve diğer Görev anlatımları bölümünde paylaşıyoruz bu görevin anlatımıda orada mevcut, bilgi için tşkler yinede ;)

http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/task-categorize-addresses-as-residential-(homes)-or-commercial-businesses)/

Metilli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 09 Aralık 2012, 12:32:07
Metilli bu task görevlerinin anlatımlarını artık GPT siteleri konusunun altındaki CrowdFlower ve diğer Görev anlatımları bölümünde paylaşıyoruz bu görevin anlatımıda orada mevcut, bilgi için tşkler yinede ;)

He pardon görmemişim :)

goxyy

restart saati  ile turuncu reklamları tıkladığımız saat arasındaki ref tikleri sonradan ekleniyo mu?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 09 Aralık 2012, 08:31:20
elisa son 2 gündür reflerin task geliridi iyi olsa gerek :P birinden atılsamda diğerinden epey  yaptım ödeme limitine ulaştım gene ama biriktiricem çekmeyecem bu sefer hemen :D

E biraz maya bırakın yahu :D :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: goxyy - 09 Aralık 2012, 16:08:11
restart saati  ile turuncu reklamları tıkladığımız saat arasındaki ref tikleri sonradan ekleniyo mu?

Tıklar her zaman ekleniyor... Refinin tıklamış olması yeterli.

O konudaki kural şu;
Tıklamayı kaçırdığın gün olursa, ertesi günü tüm gün ref geliri alamazsın.
Bu kural dışında ref tıkları anında işleniyor (direk reflerin anında, kiralıkların 15dk gecikmeliydi sanırım)

goxyy

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Aralık 2012, 16:24:15
Tıklar her zaman ekleniyor... Refinin tıklamış olması yeterli.

O konudaki kural şu;
Tıklamayı kaçırdığın gün olursa, ertesi günü tüm gün ref geliri alamazsın.
Bu kural dışında ref tıkları anında işleniyor (direk reflerin anında, kiralıkların 15dk gecikmeliydi sanırım)

yok dediğim şu diyelim restart saati 11:00  ben 13:00te 4 tıkı yaptım o aradaki 2 saat içinde olan ref tıkları sonradan hesabıma elkeniyor mu?

tolgacan86

Alıntı yapılan: goxyy - 09 Aralık 2012, 16:47:33
yok dediğim şu diyelim restart saati 11:00  ben 13:00te 4 tıkı yaptım o aradaki 2 saat içinde olan ref tıkları sonradan hesabıma elkeniyor mu?

sorunun cevabı yine elisa hocanın mesajında, Bugünkü tıklamanız yarınki ref gelirini etkiler o yüzden 11:00 ile 13:00 ref tıklarının gelmesi için önceki günkü tıkınıza bakarlar ;)

ElisaMcCline

Daha net bir deyişle.. evet geliyor..
İlk açıklama karışık gibi gelmiş olabilir.... ( gelmiyor ya da şüphe varsa gerekçe vereyim diye, bu konudaki  etkili başka bir kuralı da anlatayım dedim)

Ref gelirlerini önceki gün tıklamanız ile hak ettiyseniz;
Reset saati arasında, içinde dışında, her saatte, her dakikada, her ne zaman tıklarlarsa tıklasınlar farketmez, ref tıkları işlenir.

arshi

Alıntı yapılan: arshi - 09 Aralık 2012, 00:38:31
İlk ödemeyi alabilmek için halen 100 reklama tıklama zorunluluğu bulunuyor mu acaba, ya da belli bir gün sınırlaması?

İlk ödemeyi isteyebilmek için asgari 3 günlük üyelik süresini tamamlamış olmak gerekiyormuş. "Ödemeler ne de olsa anında 1-2 saat task tamamlayıp ödeme alayım" diye düşünenler için belirteyim dedim. :) Ben bir referans teklifini tamamlamak için üye olmuştum fernando zorla 3 gün kitledi beni siteye  (p)