neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

syhkd

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mart 2013, 21:36:10
Filmsizkalma hocanın dediklerini yaptınızmı?  IP değişikse hiçbir sorun olamaz zaten aynı şehirde aynı apartmanda bile olsanız :) banlasalarda dediğim gibi "ACCOUNT SUSPEND" diyerek bildirir size telaşa gerek yok gibi yoğunluk vs. olabilir;
modeme bir reset atayım bakayım valla cok canım sıkıldı ya

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: syhkd - 04 Mart 2013, 21:37:47
modeme bir reset atayım bakayım valla cok canım sıkıldı ya

Sorun olmaz merak etmeyin..
Server yoğundu, ve siz de kısa aralıklarla fazlaca denediyseniz, 1 saatlik IP blok yaşamışssınızdır.

Adprize ve reklam tıklamaları yapılan (ad1-9) serverlara erişim aynı tabanda değil. dolayısıyla adprize tıklanması, aynı kişinin siteyi açabileceğini göstermiyor.
Ben de yaşıyorum. adprize tıklarken başka bir sitede neobux reklamı geldiğinde 502 hatası yada erişim sorunu olabiliyor.

syhkd

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Mart 2013, 21:42:32
Sorun olmaz merak etmeyin..
Server yoğundu, ve siz de kısa aralıklarla fazlaca denediyseniz, 1 saatlik IP blok yaşamışssınızdır.

Adprize ve reklam tıklamaları yapılan (ad1-9) serverlara erişim aynı tabanda değil. dolayısıyla adprize tıklanması, aynı kişinin siteyi açabileceğini göstermiyor.
Ben de yaşıyorum. adprize tıklarken başka bir sitede neobux reklamı geldiğinde 502 hatası yada erişim sorunu olabiliyor.
eyw hocam yardımlar icin neyse bu vesile ile bu forumu bulmus oldum henuz yeni olmama ragmen gayet memnun kaldım buradan herkese selamlar memnun oldum simdiden =)

hakanatik01

Hoşgeldin :y bulmak sorun değilde kalıcı olmak sorun bu forumda :P neocu olduğundan dolayı Task kısmını sürekli kontrol etmende fayda var yoksa tıkla neodan bıkan kişi çok :g

drogba

bu aralar sıklıkla yapıyor bunu. bir sorun olduğu belli.

syhkd

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mart 2013, 21:49:07
Hoşgeldin :y bulmak sorun değilde kalıcı olmak sorun bu forumda :P neocu olduğundan dolayı Task kısmını sürekli kontrol etmende fayda var yoksa tıkla neodan bıkan kişi çok :g
zaten 25 lif ref paketi parasını mini joblardan cıkardım =)) surekli takılıyorum bazende ugrasmıyorum abartıyorlar mini job olayını =)

hakanatik01

Ddediğimi bir yapın listlere denk geldinizmi paraya para demeyin :P günlük 10$ alıyoruz bazen :) umarım denk gelebilrisiniz tabiki denk gelme ve vakit meselesi bizlerde uğraşamayı sevmiyoruz tasklarla :) şuanada var mesela kimse yapmıyor ben arada 1-2 yapıp bırakıyorum  :g clixsense den paramı beklerken vakit geçsin diyerek :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drogba - 04 Mart 2013, 22:16:20
bu aralar sıklıkla yapıyor bunu. bir sorun olduğu belli.

Bu konuda açıklamaları var zaten. Server ekleyeceklerdi.

azamiturk

neobux da kiralanan reflerin hepsi botdur. Amaçları bize kazandırmamak yada çok çok az kazandırmaktır.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: azamiturk - 06 Mart 2013, 12:20:59
neobux da kiralanan reflerin hepsi botdur. Amaçları bize kazandırmamak yada çok çok az kazandırmaktır.
Aksini idda eden varmı ki burada_?